Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nac çok tşk ederim cnm..sizler bu konuda baya bi bilgilisiniz kızlar?sık sık soru sorarsam kafanızı şişirmiş olmam dimi:1rolleyes:
nac canım ben takımdan 73.9 la mı ayrılmışım..aman yarabbim:1ninca:bunu duydugum iyi oldu canım..
kızlar öğle yemeğimi yiyip geldim ve siyah şekersiz çayımı yudumluyorum..
menüm=1 küçük tabak susuz köfteli patates yemeği ve 3 kaşık bulgur pilavı 1 küçük domates ve yarım bardak ayran...dağlar tepeler yemiş gibiyim..kötü hissediyorum kendimi(
bu menüde hatalı bir taraf var mı kızlar?
yalorcüm bugün 24 saat nöbetteyim ..o yüzden hastanede bu yemek çıktı..ama iyi ki sormuşum..çünkü senin dediğine göre baya bi karbonhidrat almışım..ögrenmiş oldum..
akşama da aynı menü var..pilav almayıp sadece yemek ve ayran içeyim o zaman kaydirigubbakcemile5
Yürüdüm taylorcım :))) 5.30 da uyanınca zaman bol oldu.
İyi eğlenceler canımm
Kızlar, öğle yemeğinde 100 gr köfte, salata ve 1 dilim ekmek vardı. Şimdi de 1 bardak sütümü içiyorum. Yeşil çayı 3 ledim, suyum 1.5 lt.de. Vee, şimdi çıkıyoruz. Görüşmek üzere, herkese iyi eğlenceler :)))
kızlar ben geldım.. yenı uyandım (
gece adet sancısından 5 e kadar uyuyamadım (
yazdıklarınızı okuyamıyorum.. sonra bakcam sımdı kahvaltımı yapcam. gorusuruz..
klasık kahvaltımı yaptım ara ogun olarak hrma yıycem :))
sekerlı seyler zaten canım oyle cok ıstyor kıı :))
az önce ara öğün olarak 1 kırmızı elma yedim ve suyumu 1 litreye tamamladım..suya devam
diyetisyene giden arkadaşlar ben çok fazla siyah çay içiyorum(şekersiz ve açık)bunun su yerine geçme opsiyonu var mı acaba??bilmiyorumkismile