Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın,
biz de 7de uyandık, kahvaltımı yaptım, çayımı sütümü içtim. Elmalı tarçınlı çaydan hazırlamıştım onu içeceğim bugün.
Ne oldu melzeyit? Fazla mı çıktın? Şiştir o, sen de bu çaydan yap istersen ödem at.

kilo almadığıma adım kadar eminim güzelim büyük ihtimal şiş iki gündür ilaç alıyor ödemimi atsın diye ama o bile fayda etmiyor umarım atabilirim elimden geleni gerçekten yapıyorm arkadaşlar ama daha fazlasını yapamam elimden bukadar geliyor yediklerime dikkat ediyorum sporumu yapmaya çalışıyorum suyumu içiyorum tiroid demeyin çünkü ne zaman bunun için gitsem sonuç normal çıkıyor artık çok sıkıldım

uf bende hergün içinizi daraltıyorum kusura bakmayın

canım sıkma canını, strese sokma, pozitif düşünmeye çalış. Ödem şöyle ya da böyle gider. Bazen benim de oluyor, 2 lt su içip hiç tuvalete gidemiyorum 2 kilo fazla çıkıyorum 1-2 gün içinde fazlasıyla boşalıyor. Kimse daha fazlasını yapmanı beklemiyor, sen zaten elinden gelen çabayı gösteriyorsun. Bunun için ne sağlığını ne psikolojini bozma. Acelemiz yok 5 ayda vermeyiz de 10 ayda veririz yani bu da mı dert.

Bu arada 1. olan akrepin yazısını okudum, her 2 saatte bir beslenmiş. Ben hayatım boyunca denemedim bunu, kilo alırım gibi geldi hep. Ama canlı örnek. Cumaya kadar uygulayacağım, bakalım.

kızlar ben bugün evdeyim, kızımı uyuttum fırsat bu fırsat biraz yürüyüş yapayım. Gelirim yine, buralardayım bugün.

vallahi sen bilirsin ben hazır sofranın başından kalktım ya yanımda iki bayanla beraber çalışıyorum hersabah 2-3 poğça yiyolar öğlende hakeza aynı şekilde ama ikiside kilo almıyor şaka gibi ya bende rüyalarımda bile poğçalar görmeye başladım nasıl bir işkence bukötükedihüso

günaydın güzel bayanlar nasıl gidiyor rejiimm

benimki berbaat bu lahanayı 2 öğün yemek gerçekten çok iğrenç benneyaptımki yapmak istiyen varsa valla zor biraz ben akşam çok zor tuttum kendimi ama şuda var kalçamda küçülme olmuş 3 yıl önceki pantolunumun içine girebildim ama çok sarıyordu az kaldı istediğim kiloma ulaşmaya ama benim sabrım kalmadı bu hafta lahana diyetini yaparsam benden süperi yok ama tadı berbaatt kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

canım ne yaparsın bazıları öyle, yiyip kilo almıyorlar ya da açıklamadıkları gizli bir formülleri var. Annemin bir arkadaşı vardı çok zayıftı, 1 gün 1 tepsi böreği yiyip 2 gün aç geziyorum diyordu. Dayanamıyorum yiyorum ama böyle dengeliyorum diyordu. Benim bir arkadaşım da 15 kilo civarı verdi, 1 yıldır aynı kiloda 1-2 kilo aldıında hemen rejim yapıp onu veriyor, biriktirmiyor. Zaten bizim başımıza ne gelirse biriktirmekten geliyor.

benim iyi gidiyor canım. Tadının kötü olduğunu duymuştum kafamçokkarıştı
kalça hareetleri yapıyorsun ya farkeder hemen. Sabret canım biraz daha, yaza tam formda girelim.

şeker akşamları yatmadan önce bir bardak sıcak suya bir çay kaşığı bal,iki tatlı kaşığı elma sirkesi koy..iç soğutmadan..harika ödem attırıyo ve bağırsaklarıda rahatlatıyor..buna düzenli bir şekilde devam et yağlarının seni nasıl terkettiğini görürsün şeker

canım benim kendini kısıtlarsan tabiki rüyalarında da görürsün..
sana küçük bi öneri daha..
birgün sende al bi poğaça..ama bugün cuma tartıldıktan sonra olsun..ve o bir poğaçayı sanki 10 poğaça yiyormuş gibi yavaş yavaş ye..yanında maydanoz nane salatlık gibi sebze ye..ve bol sıcak su..
hafta sonları canının çok çektiği şeyleri tadımlık yiyebilirsin abartmadan..
çünkü kendimizi sıka sıka en sonunda ufacık bi moral bozukluğunda patlıyacak kadar yiyoruz yasak şeyleri..
ama böyle yapınca kendine karşı söz sahibi oluyorsun şeker

Son düzenleme:
yarım saat yürüyüş yaptım tempolu ama yoruldum, ara vermiştim ya bir süre şimdi sil baştan oldu. Halbuki 100 dk.ya kadar yorulmadan yürüyordum. Dün niveanın sporunu yaparken de öyle oldu. Her yerim ağırıyor.

günaydın canlarım.umarım herkesler iyidir.melzeyit sıkma canını hayatım sende vereceksin ve ondan sonrada kilonu koruyacaksın.(ne güzel diyorum)çok zor biliyorum ama olacak olması lazım.bu ömür ''aman kilo veremedim,ay şuna bak ne güzel zayıfcacık,kıyafetlerim olmuyor,ooooffff,puuuufff '' larla geçmez.ben bu hafta 58 görürsem kendimi inan benden mutlusu olamaz herhalde ve o zman kilo çizelgemi gönül rahatlığıyla ve mutlulukla değiştirecem inşallah.sende azıcık ama sık ye ve buhafta en azından 1.5 kg veririsn innnşşşallah.hadi bakem topla kendini hayatım.o poğaça yiyipte zayıf kalan arkadaşlarının umarım kolestrol sorunu yoktur.neyse ben bugün prinç lapasını uyguluyorum.yalnız melis sen bilirsin arkadaşım sabah 5in1 çayı içtim,birde yeşil çay içsem etki edermi yoksa sadece lapa ve su mu içiyoruz.umarım içeçek serbesttir.en azından şekersiz kahve rahatlatıyor beni.spor yapem hazır ufaklık uyuyor ,buralardayım.

canım kolay gelsin. İçecek ve meyva serbest biliyorum ben de, ama hiç yapmadım. Bence yeşil çaya gerek yok, 5in1 in için de zaten var sanırım. Hadi yap sporunu, benyaptım rahatladım.

canım çok sağol ya ekisnlikle yapacam aslında sabahları elma sirkesi yapıyordum tadınıda seviyorum aslında dur bakam akşamları deneyim bari bu arada yine 2 gündür kabızım ve içtiğim sular beni beklioyr vücudumda bugün bolca yeşil çay içecem ııııııııııyyyyyyyyöğğğğğğ iğrenç ama katlanacam bu arada dosba neyaptı acaba bugün 3.günü (yakıntakipteyim seni hehe)

merhaba arkadaşlar ben geçen yıl diyete başalmış 75 kilodan 58 kiloya 7 ayda ulaşmıştım ama o zorlu geçen diyet günlerimi unutmuş olmalıydımki bu yıl şubat ayı içerisinde ibre taki 67 yi gösterene kadar
4 şubatta 67 ile tekrar başladım ve bugün itibariyle kilom 64,2 sizden ricam geçen yıl sürekli takipçisiydim bu sitenin ve çok motive oluyordum bana yardımcı olmanız ve diyet grubuna dahil etmeniz kendim hemşireyim ve size günlük yediklermim yazmak istiyorum.
SABAH 7,30 BİR DİLİM LİGHT ETİMEK VE ÜZERİNE SÜRÜLMÜŞ LİGHT PEYNİR
SAAT 10-10,30 BİR MEYVE VEYA DİYET BİSKİVİ
ÖĞLEN 12,00 HASTANEDEN YEDİĞİMİZ İÇİN GENELDE ÇORBA VEYA SEBZE YEMEĞİ (EKMEKSİZ)
SAAT 2,30 MEYVE YADA LİGHT BİSKÜVİ
AKŞAM 17-17,30 YOĞURT/ÇORBA/SEBZE YEMEĞİ/SALATA7MAKARNA (GÜNE GÖRE DEĞİŞİYO)
SAAT 19-20,30 MEYVE VE TABİKİ GÜNDE 2,5 SU

BU ARADA KIZLAR GNÜDE ıKı BARDAK YEŞıL ÇAY ıÇıYORUM AKŞAMLARI YARIM SAAT ZAYIFLAMA KEMERı ıLE ÇALIŞIYORUM VE GÜNDE 100 MEKıK ÇEKıYORUM BENıM AMACIM TEMMUZA KADAR 55 KıLO OLMAK SıZCE BU BıR HAYALMı
BANA YARDIMCI OLUN VE ARANIZA ALIN BELKı BU ıŞE YARAR senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…