Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım limon kat ben ancak öyle içebiliyorum, hatta limonlu sallama poşetler var artık onlardan alıyorum.

merhaba şişgo, şu an kontenjanımız dolu, bir boşluk olursa ben özelden ulaşırım sana. Ama arkadaşlar da tamam derse bize ya da başka bir takıma kabul edilene kadar misafir olarak katılabilirsin, madem motive oluyorsun, hepimizin amacı da bu zaten. 55 niye hayal olsun, benim hedifim de o

şişgocum merhaba,yerimiz varmı bilmiyorum kaptan daha iyi bilir,o yüzden onun adına birşey söyliyemem.ama bugün buralarda,yani evinde. illaki birazlardan yazını görüp sana cevap yazar.istediğin kiloya ulaşırsın inşallah.bu arada yeşil çay banada ilk başlarda kötü geliyordu.tatlandırıcı kullanıyorum ondan bir tane atınca daha iyi oluyor.alıştım anlayacağınız siyah çayı hiç aramıyorum artık.bu arada bu prinç lapası umarım işe yarar.bugünün sonunda tartılıp göreceğim işe yararsa yarında devam ederim diyorum tabi dayanabilirsem.bugün 30 dk.spor yaptım,öğleden sonrada yürüyüşe gitmek istiyorum umarım olur.

şişgocum merhaba,yerimiz varmı bilmiyorum kaptan daha iyi bilir,o yüzden onun adına birşey söyliyemem.ama bugün buralarda,yani evinde. illaki birazlardan yazını görüp sana cevap yazar.istediğin kiloya ulaşırsın inşallah.bu arada yeşil çay banada ilk başlarda kötü geliyordu.tatlandırıcı kullanıyorum ondan bir tane atınca daha iyi oluyor.alıştım anlayacağınız siyah çayı hiç aramıyorum artık.bu arada bu prinç lapası umarım işe yarar.bugünün sonunda tartılıp göreceğim işe yararsa yarında devam ederim diyorum tabi dayanabilirsem.bugün 30 dk.spor yaptım,öğleden sonrada yürüyüşe gitmek istiyorum umarım olur.

ya ben lahanamı yedim ama nasıl yedim birde bana sorun tuz yok içinde yağ yok limon sıktım yedimm resmen gözlerimi kapatarakk kafamçokkarıştı akşam nasıl yiceğimi düşünüyorum şimdi bu arada üstünede bir ayva yedim

ya arkadaşlar benim ritim bozukluğum var uzun zamandır çok rahattım ama bugün tekrar başladı ve tansiyonum düştü acaba yeşil çay tansiyon düşürürmü yada sinirsel olabilirmi bilmiyorum

canım 1 öğün dayan. Aslında kendine eziyet etme diyeceğim ama o kadar emek etmişsin bütün gün, sonucunu al bari.a.s.

ya arkadaşlar benim ritim bozukluğum var uzun zamandır çok rahattım ama bugün tekrar başladı ve tansiyonum düştü acaba yeşil çay tansiyon düşürürmü yada sinirsel olabilirmi bilmiyorum

canım yeşil çay düşürür.

canım 1 öğün dayan. Aslında kendine eziyet etme diyeceğim ama o kadar emek etmişsin bütün gün, sonucunu al bari.a.s.

canım yeşil çay düşürür.

evet ya şimdi iyiyim ama hıngal yedim bugün aman aman akşam yine salata ve yoğurda talimim üf üf açıııııııııııııııııııım açççççççççççççıııııııııııııııııııız ıççççççççssssssssssıııııııııııııınızlaelaelaelaelaecokacimcoookdelikafadulden:enbuyukkk:

ne yapalım hayatım şöyle düşün yıllarca yemişiz kiloları almışız, her tadı biliyoruz, esirgememişiz yemişiz doya doya. Şimdi azıcık sabır zamanı.

valla ben pirinç lapasını yapıyorum ya umarım işe yarar.pilavın yağsız tuzsuz hali.azıcıkta lapa hali işte.sidanur olsaydı en azından o yaptı ya bilirdi en azından.bakalım bu akşam tartılıp göreyim diyorum yada yarın sabah.valla sabahtan beri yediğim4 kaşık lapa,yarım litre su yarım elma.aç değilim başım ağrımıyor,dönmüyorda Allah ım lütfen işe yarasın.bu hafta 58 olursam inanın çok sevinicem.sıkacam dişimide kırmasam bari.Çok üzgünüm çoook

canım çok teşekür ederim nereus ama ben bir türlü çizelge oluşturamadım ya ama her hafta cuma günü kaç kilo olduğumu yazacağım şuan yani geçen cuma 64,2 kilom bakalım bu cuma kaç olcam

58 kilo hayal gibi benim için ben 78 diyorum kendime şuan ki hedefim dur ya yarın bende yapayım bu lapayı nasıl olsa dışarıdayım
bide bazen yazdıklarımızı okuyuncu sinirden gülüyorum ne olacak bu halimiz diye ondan sonrada bir türkü ay pardon bir şarık tutturuyorum hadee hade hade hadeeeeeeee:teytey:

meliscim bende öyle diyorum bari sonucunu alayım ama burda şunuda söyleyeyim eğer bu lahanadanda verim alamazsam zorla yiyorum bırakırım rejimi bulabildiğimi yerim cokacimcoook felaket açımm bende kızzz melzeyit

meliscim çok teşekkürler canım inşallah işe yararda kötü tadına değer

merhaba arkadaslar nasilsiniz bakalim
kahvalti
bir dilim ekmek
2 dilim kasar peyniri
öglen
sebze yemegi
salata
1 dilim ekmek
aksama
bilmiyorum henuz
ise gidecegim spor yapamayacagim
1.5 litre su
akrepin söyledigini bugün deneyecgim bakalim
sirkeyi sevmem ama burnumu kapatip icecegim artik bakalim ise yarayacakmi
herkes bu hafta birsey yapiyor bakalim insallah cumaya iyi bir derece aliriz bende pek umut yok ama kilom hala ayni cünkü

meliscim bende öyle diyorum bari sonucunu alayım ama burda şunuda söyleyeyim eğer bu lahanadanda verim alamazsam zorla yiyorum bırakırım rejimi bulabildiğimi yerim cokacimcoook felaket açımm bende kızzz melzeyit

yok yok durmak yok yola devam arkadaşlar ben bile bu inatla yola devam ediyorsam siz yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK düşmanlarımız için ne demiş geldikleri gibi giderler sonuçta en büyük düşmanımız borumsuzluk yaptığımz e aldığımız kilolarımız bizde göndereceğiz
aslına bakarsanız bizde kendi kurtuluş savaşımızı veriyoruz hade hade hadeeeeeeeeeeeeeeklava::lepi:
zafer benim diyenindir

canım ne bulursan mı, korkutuyorsun beni kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…