dün yediklerim hala midemde olduğu için kahvaltıyı sadece peynirle geçiştirdim. Öğlen ve akşam mercimek salatası yedim, 1 fincan yeşil çay içtim. Şimdi siyah çay içiyorum. 10-11 gibi meyvemi yerim. Çok az su içtim. Film izleyip en az 1 saat bisiklete binmeyi düşünüyorum.
Ad1 kayısı kabızlığa iyi geliyor. Ben gece yatmadan önce 3 kayısı 1 bardak ılık su içiyordum gerçekten çok işe yaradı. Yalnız siyah kayısı olması gerekiyor. Diğeri ne işe yarıyor bilmiyorum.
teşekkürederim arkadaşım kabızlık gibi bir problemim yok çok şükür zaten 5in1 çayı ve yeşil çay kullanıyorum ya yeterli herhalde.ama tatlı ihtiyacımı karşılasın diye alabilirim sanırım.
amiiin canım hepimizin mutluluğunu Allah korusun ve artırsın
bence seninkide alsın inan çok mutlu oldum başka bişey alsaydı beni bu kadar sevindiremezdi
yanımda olduğunu görmek beni çok motive ediyor
bu arada kuru kayısıyı sormuşsun ii bi besin kaynağı kalorisi az, tatlı ihtiyacını karşılıo sayılır, küçük kaçamaklar yerine kayısı yiyebilirsin en önemli özelliği bağırsaklarını çalıştırıyo eğer kabızlık gibi bi problemin varsa 3-4 kuru kayısı ye üzarine ılık su iç çok rahatlatıyor
kabızlık problemim yok hayatım.bağırsaklarım 2002 de geçirdiğim ağır bağırsak enfeksiyonu yüzünden hala bozuk durumda.tedavi olamak istedim ama çocuk olayı irdi işin içine o yüzden olmadı ama rahatsızlıkta duymuyorum açıkçası.kabız olmaktan iyidir diyorum.kaydirigubbakcemile3
bu arada 3 litre belki de biraz daha fazla su içtim süprizzzzz
valla ben bugün 1.5 lt su içtim yatasıya kadar inşallah yarım lt.daha su içebilirim umarım.
valla senin ne güzel su ihtiyacını yeterince almışsın.ama fazla gelmesin sakın.
Ya ben yeterince su içmiyorum:1no2: çok çay içiyorum çünkü 3 litre süpermiş dosba keşke bende yarısı kadar içsem
klava::
biraz zorlayınca oluyor hayatım,kendime yarım litrelik su şişesi ayarladım,3 saatte bir içmeye çalışıyorum,işe yaradı sayılır sende dene istersen.
meliscim kortizonu bebek için değil ani işitme kaybı geçirdim bu sebeple verdiler ve 10 gün hastenede yattım 9 kilo alarak eve geldim o gün nasıl ağladığımı anlatamam.. :çok üzgünüm:
ve yırtıklarımı evde aynada gördüm çok kötü bi döenmdi Allah kimseye yaşatmasın
amin hayatım,ama sıkma canını artık bak hepimiz bir aradayız ve kilolarımızdan kurtulup güzel vücutlara sahip olacağız inşallah.:lepi:
Tempolu yürüyüş zayıflamak isteyen birinin yapabileceği en iyi spor çünkü bu sayede yağ yakıyoruz ayrıca strese de birebir ben evde koşu bandında falan yürüyemem herhalde çünkü açık havada kulağımda müzikle yürümek terapi gibi geliyor.Beden eğitimi arkadaşım yürüyüşten sonra 1 kiloluk dambıllarla biraz ağırlık ta çalışırsan uyurken bile yağ yakarsın demişti.Hafta sonu dambıl da alıp başlayacağım bu yaz bikini giyeceğim kararlıyım
aslında iyi fikir.valla uyurken bile yağ yakacaksa bende alabilirsem dambıl alıp uygulayabilirim,verdiğin tavsiye için kendi adıma teşekkürederim.a.s.
bu arada melisim çok üzgünüm.çikolatalı ekmek yedim ya.ama yarın pirinç lapası yapıcam inşallah. hatta 3 gün deniyeyim diyorum ama sadece onumu yemek lazım başka birşey yiyebiliyormuyuz arada meyve falan.sanırım sidanurdan hala haber yok ne bileyim belki sana özelden yazmıştır diye ama yazsa sen paylaşırdın zaten.ama gerçekten merak ettim kendisini umarım zor bir durum yoktur sağlığı yerindedir.