canım çok sağol ya ekisnlikle yapacam aslında sabahları elma sirkesi yapıyordum tadınıda seviyorum aslında dur bakam akşamları deneyim bari bu arada yine 2 gündür kabızım ve içtiğim sular beni beklioyr vücudumda bugün bolca yeşil çay içecem ııııııııııyyyyyyyyöğğğğğğ iğrenç ama katlanacam bu arada dosba neyaptı acaba bugün 3.günü (yakıntakipteyim seni hehe)
canım limon kat ben ancak öyle içebiliyorum, hatta limonlu sallama poşetler var artık onlardan alıyorum.
merhaba arkadaşlar ben geçen yıl diyete başalmış 75 kilodan 58 kiloya 7 ayda ulaşmıştım ama o zorlu geçen diyet günlerimi unutmuş olmalıydımki bu yıl şubat ayı içerisinde ibre taki 67 yi gösterene kadar
4 şubatta 67 ile tekrar başladım ve bugün itibariyle kilom 64,2 sizden ricam geçen yıl sürekli takipçisiydim bu sitenin ve çok motive oluyordum bana yardımcı olmanız ve diyet grubuna dahil etmeniz kendim hemşireyim ve size günlük yediklermim yazmak istiyorum.
SABAH 7,30 BİR DİLİM LİGHT ETİMEK VE ÜZERİNE SÜRÜLMÜŞ LİGHT PEYNİR
SAAT 10-10,30 BİR MEYVE VEYA DİYET BİSKİVİ
ÖĞLEN 12,00 HASTANEDEN YEDİĞİMİZ İÇİN GENELDE ÇORBA VEYA SEBZE YEMEĞİ (EKMEKSİZ)
SAAT 2,30 MEYVE YADA LİGHT BİSKÜVİ
AKŞAM 17-17,30 YOĞURT/ÇORBA/SEBZE YEMEĞİ/SALATA7MAKARNA (GÜNE GÖRE DEĞİŞİYO)
SAAT 19-20,30 MEYVE VE TABİKİ GÜNDE 2,5 SU
BU ARADA KIZLAR GNÜDE İKİ BARDAK YEŞİL ÇAY İÇİYORUM AKŞAMLARI YARIM SAAT ZAYIFLAMA KEMERİ İLE ÇALIŞIYORUM VE GÜNDE 100 MEKİK ÇEKİYORUM BENİM AMACIM TEMMUZA KADAR 55 KİLO OLMAK SİZCE BU BİR HAYALMİ
BANA YARDIMCI OLUN VE ARANIZA ALIN BELKİ BU İŞE YARAR senağlama
merhaba şişgo, şu an kontenjanımız dolu, bir boşluk olursa ben özelden ulaşırım sana. Ama arkadaşlar da tamam derse bize ya da başka bir takıma kabul edilene kadar misafir olarak katılabilirsin, madem motive oluyorsun, hepimizin amacı da bu zaten. 55 niye hayal olsun, benim hedifim de o