selam kızlar,kimse yok şuan ama yazayım dedim.öncelikle beyzaya Allah tan rahmet diliyorum.ailesinin durumunu düşünmek bile beni yıpratıyor,sabır sabır sabır diliyorum.ooofff çok zor.gerçekten anlatılamaz.Rabbim kimseyi düşmanımı bile evlat acısıyla terbiye etmesin dilerim.ama hepimiz birer evlatız.oof ooff bu konuda daha fazla yazmak istemiyorum.:1no2:
bugün 6 yada 7 kaşık pirinç lapası yemişimdir.ama akşam üstü dayanamadım ve eşim için yaptığım çorbadan 2 kepçe yedim.daha sonra eşime yaptığım salatadan da 4-5 çatal tırtıkladım.az öncede arkadaşlar malesef 4 ad.kaymaklı bisküvi yedim.yapmamam lazımdı biliyorum ama malesef dayanamadım. kaydirigubbakcemile bu arada 1.5 lt su içtim.bugün son olarak şekersiz kahve içip biraz leblebi çerez yerim sanırım.tamam fazla abartmıcam söz veriyorum.şu kaymaklı bisküvileri saymaksak aslında bugün pek birşey yemedim.yaptığım lapadan biraz arttı onuda yarına sakladım,ama üzerine yoğurt ekleyince daha iyi oluyor.yapmak isteyen olursa tavsiye ederim.umarım yarını daha zararsız atlatırım.tatlı yemiyeyimde gerisi kolay diye düşünüyorum.