Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi akşamlar kızlar bugun akşam biraz geç kaldı yemek saati normal yedim ama şimdi bir dido yedim..
kan şekerim düştü heralde kaydirigubbakcemile3,
yanlız kızlar artık eskisi kadar giremicem nete çünkü ewe inşaat giriyor bilginiz olsun .. gelirsem yazarım ama cuma günleri muhakkka kilo bildiriminde bulunurum ..

bende yarından itibaren yürüyeceğim arkadaşlar
akşam yürüyüş bandına çıkacaktım seste yapmıyo sayılır ama komuşumdan çekindim

teşekkürederim arkadaşım kabızlık gibi bir problemim yok çok şükür zaten 5in1 çayı ve yeşil çay kullanıyorum ya yeterli herhalde.ama tatlı ihtiyacımı karşılasın diye alabilirim sanırım.
kabızlık problemim yok hayatım.bağırsaklarım 2002 de geçirdiğim ağır bağırsak enfeksiyonu yüzünden hala bozuk durumda.tedavi olamak istedim ama çocuk olayı irdi işin içine o yüzden olmadı ama rahatsızlıkta duymuyorum açıkçası.kabız olmaktan iyidir diyorum.kaydirigubbakcemile3

bu arada 3 litre belki de biraz daha fazla su içtim süprizzzzz
valla ben bugün 1.5 lt su içtim yatasıya kadar inşallah yarım lt.daha su içebilirim umarım.
valla senin ne güzel su ihtiyacını yeterince almışsın.ama fazla gelmesin sakın.

Ya ben yeterince su içmiyorum:1no2: çok çay içiyorum çünkü 3 litre süpermiş dosba keşke bende yarısı kadar içsemklava::
biraz zorlayınca oluyor hayatım,kendime yarım litrelik su şişesi ayarladım,3 saatte bir içmeye çalışıyorum,işe yaradı sayılır sende dene istersen.
amin hayatım,ama sıkma canını artık bak hepimiz bir aradayız ve kilolarımızdan kurtulup güzel vücutlara sahip olacağız inşallah.:lepi:

aslında iyi fikir.valla uyurken bile yağ yakacaksa bende alabilirsem dambıl alıp uygulayabilirim,verdiğin tavsiye için kendi adıma teşekkürederim.a.s.

bu arada melisim çok üzgünüm.çikolatalı ekmek yedim ya.ama yarın pirinç lapası yapıcam inşallah. hatta 3 gün deniyeyim diyorum ama sadece onumu yemek lazım başka birşey yiyebiliyormuyuz arada meyve falan.sanırım sidanurdan hala haber yok ne bileyim belki sana özelden yazmıştır diye ama yazsa sen paylaşırdın zaten.ama gerçekten merak ettim kendisini umarım zor bir durum yoktur sağlığı yerindedir.

3lt su iyi gelio canım kendimi tok hissediyorum bir de hiç olmadığım kadar dinç
zaten yaz geliyo kendimi suya alıştırsam iyi olacak

evet canım dambıl benimde aklımda ama ilk önce bi arkadaşlara sorayım diyorum şuan benim ev müsait değil evde biraz önce spor bölümünden video indirp 10 dakika yaptım ikinci kısma gelince eşim odaya geldi yarım kaldı neyse 10 dakikanında bi faydası olur herhalde

dosba kullanıcısından alıntı
meliscim kortizonu bebek için değil ani işitme kaybı geçirdim bu sebeple verdiler ve 10 gün hastenede yattım 9 kilo alarak eve geldim o gün nasıl ağladığımı anlatamam..
ve yırtıklarımı evde aynada gördüm çok kötü bi döenmdi Allah kimseye yaşatmasın

canım çok geçmiş olsun yazılanları bu 2 gündür takip edemiyorum benimde kulağımla ilgili bir rahatsızlığım var menier sendromu diye ilerleyen dönemlerinde bende işitme kaybını yaşayacağım çok zor ama bekliyorum

bu arada arkadaşlar ben birtek alıntı yapabiliyorum diğerlerini alamıyorum siz nasıl yapıyosunuz

canım çok geçmiş olsun yazılanları bu 2 gündür takip edemiyorum benimde kulağımla ilgili bir rahatsızlığım var menier sendromu diye ilerleyen dönemlerinde bende işitme kaybını yaşayacağım çok zor ama bekliyorum[/QUOTE]

canım sana da büyük geçmiş olsun
sanırım menier yavaş yavaş ilerliyo atakların oluyor mu?
ben sadece bi defa geçirdim bi daha da olmaz diyor doktorlar
ben bi kulağımı tamamen kaybettim
tedavi ile şimdi %50 oranında açıldı
Allah tan ümit kesilmez
inş. seninde ilerlemez canım

ah be canımhiç sorma ilk atağımı üniversitede geçirdim şartlarım hastaneye gitmeye müsait değildi tansiyon diye oralı olmadım okulda 3 kere oldu
sonra 2004 de
sonra 2007 sonra 2008 en ağırı bu oldu ve devamının geleceğini biliyorum
işitme testi yaptırmadım yaptırsam kesin işitme kaybı çıkacak ve ben şuan hazır değilim çok gencim bunu duymak için benim tedaviside kortizon ama şuan düşünmüyorum

bu yazıyı okumanız için koydum umarım faydası olur
Spor yapmak için doğru zamna nedir?
Spor zamanı yapılan sporun amacına göre belirlenmeli. Vücut yağlarını yakmak için sabah erken saatler, kas gelişimi içinse 13:00 - 15:00 saatleri vücut için daha uygundur. Sabah uyandığınızda gece boyunca boşalan glikojen depoları vücudu yağ yakmaya hazırlar. Sabah bir şey yemeden içilen şekersiz kahve ve alınan bir bebek asprininden sonra kısa bir kardiyo çalışması yapılır. Spordan iki saat önce kepekli ve tahıllı ürünler, tavuk, hindi balık gibi ürünler yemek yeterlidir. Spordan sonra bir miktar meyve suyu enerji verir. Spor yapmaya başladıktan 20 dakika sonra yağ yakılmaya başlanır. Ancak bu süre yaşa, cinsiyete ve kiloya göre azalıp artabilir.

Haftada kaç gün spor yeterli olur?
Ağırlık için haftada 3-4 kez spor salonuna gitmek yeterlidir. Ancak yağ yakmak için haftada 5-6 kez günde 20 dk kardiyo çalışması yapmak. Günde yarım saatinizi spora ayırmalısınız.

canım gerçekten lölizinde dediği gibi sporla toparlanıyor insan.
Ben de doğumdan sonra vücudumdan nefret ettim, selülitler, sarkıklar vs. 77 kilo ile doğuma gitmiştim. 3 ay sonra 68e düşmüştüm ama vücudum halen çok kötüydü. Spora başladım, 65 kilo iken 60 kiloda olan kıyafetlerimi giymeye başlamıştım, sıkılaşmıştım.

iyi geceler kizlar nasilsiniz bakalim ben iyiyim bugün yiyecek olarak biraz kacirdim bir arkadasta mevlüd vardi
kahvalti
1 bardak cay
bir dilim kepekli ekmek
1 yumurta
domates salatalik
mevlütte
1 pogaca
4-5 yaprak sarma
patates salatasi
1 börek
1 tane sekerpare tatli
aksam birsey yemedim
1.5 litre su
1 saat aerobik yaptim
benden bugünlük bu kadar
takima yeni gelen arkadaslar la canlilik geldi vallada
bi sidanurdan haber yok birsey olmasin kizlar
takimda paylasim yok diyerek ayrilmaya bile kalmisti insallah birsey yoktur

kolay gelsin canım ama sen yine her fırsatta gel yokluğunu hissettirme. Cuma (12'ye kadar) giremezsen perşembeden bildirebilirsin.

bende yarından itibaren yürüyeceğim arkadaşlar
akşam yürüyüş bandına çıkacaktım seste yapmıyo sayılır ama komuşumdan çekindim

ses gidiyor yine de. Benim de kızım geç uyudu yürüyemedim, gerçi aşağısı ofis, gece kalan yok ama ne bileyim üste gider falan.

olsun canım ya insanın canı tatlı çekiyor. Sanırım meyva yenilebiliyor. Diyet listelerin de var, kopyalamıştım bir ara, onu oku istersen. Sidanurdan haber yok, ben de çok şaşırıyorum, biliyorsun en paylaşımlımızdı. Habersiz ne oldu anlamadım, bu hafta ses çıkar umarım. Bir sorunu varsa da izinli yazdırsaydı keşke.

geçmiş olsun canım, içini ferah tut inşallah olmaz, olsa da herşeyin tedsavisi var artık.

bu arada arkadaşlar ben birtek alıntı yapabiliyorum diğerlerini alamıyorum siz nasıl yapıyosunuz

cevap yazmak istediğin tüm mesajlara MQ tuşuna basıp tutuyorsun, en son mesajda alıntı yap diyorsun. Sonra aralara yazıyorsun.
Ben en son okuduğum mesajdan itibaren hepsinde MQya basıp, sonra cevap vereceklerimi eliyorum.

canım sana da geçmiş olsun, sen de içini ferah tut pozitif düşün.

canım biraz kaçırmışsın ama neyse akşam telafi etmişsin.

ben de niveanın sporunu yaptım 40 dk. iyi geldi.
Aslında sabah daha iyi ama sabah erkenden işe gidiyorum mecbur akşam.

geldim kızlar.okulum yatılı okul ve nöbetçiyim bu gün.yavrucakların üstünü örttüm başlarını okşadım yatırdım geldim.hemen spor yaptım.ancak 15 dk yapabildim(anlaşılan daha yağ yakmamışım bile)
yediklerim
sabah 2 dilm k.ekmek b.peynir 4 zeytin.1tk bal
ara yeşil çay
öğle2dilim k ekmk birkaç kaşık çorba ,birkaç kaşık yoğurt 1dilim b peynir
ara 1 kivi
akşam 1porsiyon barbunya,yoğurt ,salata
şimdi süt içcem meyveyle
nöbetim yarın akşama kadar devam edecek.fırsat buldukca gelcem yanınıza
canlarım....sayenizde süpperiiiiiiiiiiimm

Sidanur en son bize yazdığı gün girmişti, biliyorsunuz hastayım demişti midesi kötüydü. Kötü birşey olmamıştır umarım.
Karamanlı mesaj yolladım ama cevap yok.

Son düzenleme:

ne güzel, ben bir tanenin üzerini örtüyorum sen bir sürü çocuğun. Çok zevklidir. 20 dkdan sonra yağ yakılıyor diye biliyorum. kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile
kimseler yoooook..yattınız mıı?neyse hepinize bol sulu sporlu kepek ekmekli ve çikolatasız günler diliyorummm...diyetlerimize dikkat edelim canlarım.cumaya az kaldı...bu hafta birinciliğe oynayalım
sidanurun olmaması bizi olumsuz etkileyebilir.herkes onun yerine 300 gr verirse toparlayabilirizsüprizzzzz

günaydın kızlarrr
ben bugün erkenciyim
dışarı çıkacağım ve akşama kadar yokum
çıkmadan yazayım sabah suyumu içtim sütümü içtim
öğlen dışarda ne yerim bilmiyorum akşama görüşürüz hepiniz öpüldünüz

günaydın arkadaşlar bugünde kendimi toplayamadım ve bugün tartıldım çok moralim bozuk eğer takım dereceye giremezse bilinki benim yüzümden giremeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…