Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaşlar ne yazmışsınız ne yazmışsınız, geçmişten okuyarak geleyim dedim ancak bitirdim.

nereus umarım lahana diyetinin faydasını görürsün.

ad1cım benim başıma da geldim, cumartesi ve pazar bellisaatlerde giremedim, delirecektim.

melzeyitcim mens olacağın için psikolojin çökmüş olabilir. Ben doğumdan beri henüz olmadım yani yaklaşık 16.5 ay oldu, unutmuşum ama benim de bunalımlı geçerdi. 1-2 güne düzelirsin herhalde.

patbori canım sidanur da yapmıştı 2 gün pirinç lapasını, 1.9 kilo verdi o hafta ve korudu.

canım zor günler yaşamışsın, Allah seni bebişinle mükafatlandırmış.

dosbacım sen kortizonu bebek tedavisi için mi başka birşey için mi kullandın?

hayatım tabi anlatacağız ki birbirimizi daha iyi tanıyaaım.

ad1 kayısı bağırsakları çalıştırıyr, başka faydası varmı bilmiyorum. Spor bölümünde var niveanın sporu, 2. cd 1.den biraz farklı ama onu da yapabilirsin farketmez.

Görmeden ölürsem milletimin yüzündeki feyzi, Yazsınlar mezar taşıma vatan mahsun ben mahsun"

canım anlamadım ama umarım birgün anlatırsın.

süpersin :hooray:

löliz menün çok güzel olmuş canım.

ad1cim çikolata mı yerimseniben neyse mıtivasyonun olsun bu.

aspettami senin de menün iyiymiş, abartmamışsın.

canım çok az yemişsin
bu arada mercimek salatasını nasıl yapıyosun ??

Yeşil Mercimek Salatası

Malzemeler:

1 su bardağı yeşil mercimek
1/2 su bardağı pirinç
1 iri kuru soğan
3-4 taze soğan
1 orta boy havuç, rendelenmiş
1/2 demet dereotu
1/2 demet taze nane, arzuya göre
1/2 yemek kaşığı sumak
4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 limon
tuz, karabiber
Hazırlanması:

Yeşil mercimeği üstünü 1 parmak geçecek kadar haşlayın. (pişmemişse su ekleyip haşlamaya devam edin) Pirinci de yıkayıp 1 su bardağı suyla haşlayın.
Mercimeği süzün, pirinçle karıştırın. Soğanı piyazlık doğrayıp sıvıyağda kavurun. Havucu ekleyip 2-3 dakik. daha kavurun ve mercimek ile pirincin üzerine ekleyin
Yeşillikleri doğrayın, baharatlar ve limon suyu ile salataya ekleyin.

Son düzenleme:
herbalife konusunda senin deneyimlerini takip ediyorum bende deneyen birilerinden fikir almak istiyordum çünkü herbalife'ın hangi ürünlerini kullanıyorsun?

Bu arada benim de mecimekli bir kısır tarifim var tavsiye ederim çok güzel oluyor

aminnn

bu arada 3 litre belki de biraz daha fazla su içtim süprizzzzz

harika

kızlar bu hafta katılım çok iyi
bu durumda daha iyi motive oluyoruz inş.
bu hafta derece yapcaz inanıyorum

inşallah, ben de inanıyorum.

Ya ben yeterince su içmiyorum:1no2: çok çay içiyorum çünkü 3 litre süpermiş dosba keşke bende yarısı kadar içsemklava::

canım alışkanlık kazan bence, ben çok faydasını görüyorum.

Link vermek yasak mı bilmiyorum, öyleyse hemen silerim.

yasak hayatım, sil istersen. Uyarı gelmesin.

Son düzenleme:
ben ne yediğimi yazayım:
sabah: bal, peynir 1 dilim ekmekle kahvaltı, humana çay, süt.
öğlen: ezogelin çorbası, 1 dilim pide.
akşam: tarhana çorbası, etli bamya.
iyi yemişim ben de şaşırdım. Çok sıvı aldım bugün.

meliscim kortizonu bebek için değil ani işitme kaybı geçirdim bu sebeple verdiler ve 10 gün hastenede yattım 9 kilo alarak eve geldim o gün nasıl ağladığımı anlatamam.. :çok üzgünüm:
ve yırtıklarımı evde aynada gördüm çok kötü bi döenmdi Allah kimseye yaşatmasın

canım tarif için saol bende hemen deneyeceğim

Son düzenleme:

olsun canım kilonu verirsin ama hastalık daha kötü, tedavi olmuşsun ya. Sağlık herşeyden önemli.

dosba link vermek yasakmış ben düzelttim mesajımı, alıntıyı sil istersen uyarı almayalım:)

herbalife konusunda senin deneyimlerini takip ediyorum bende deneyen birilerinden fikir almak istiyordum çünkü herbalife'ın hangi ürünlerini kullanıyorsun?

bana 4 ürün tavsiye ettiler ama ben omega3 de kullanmak istiyordum ek olarak onu da aldım
kısaca anlatmak gerekirse
öğün yerine geçen toz karışım (mama)
lif tablet
vitamin tablet
çay

geçmiş olsun dosba. Allah kimseye yaşatmasın. Yırtıklarımı görünce... demişsin, kilodan mı oldu anlamadım.

geçmiş olsun dosba. Allah kimseye yaşatmasın. Yırtıklarımı görünce... demişsin, kilodan mı oldu anlamadım.
saol canım
evet canım çok hızlı aldığım için vücudum deforme oldu bu yaşta ve ben daha hamilelik bile geçirmedim
neyse moralimi bozmayacağım
verelim şu kiloları alcam şu çok adı geçen kremden kaydirigubbakcemile3

kimler var kimler yok bilmiyorum ama yediklerimi yazayım bari
1 SABAH :3 dilim boyunda tost hıııım sucuklu kaşarlı isotlu ketçaplı (nezamandır bu kadar güzel tost yememiştim)
ARA:elma
öğle: 1 acılıca lahmacun koca bir tabak salata
ara:1 kutu muzlu vanilyalı süt
yarım paket çubuk kraker bide 1 tane bişey daha yedim ama adını unuttum
AKŞAM kocaman bsr tabak az yağlı bol yeşillikli salata 1 kase yoğurt 3-4 elma dilim fırında patato

bu arada 1 litre he..life çay
1.5litre su

arkadaşlar bakın bu çayı tavsiye ediyorum bunu içince vüccutsu içmiş gibi algılıyor ayrıca normal çay içme ihtiyacı duymuyorsunuz içinde kafein var içinde yeşil çay var bide

Canım sporla düzelmeyecek deformasyon yok sakın takma kafana ben oğlumu doğurdukan sonra aynada kendime bakar ağlardım nasıl bu hale geldim diye sporla gitti hepsi toparlandım.Şimdi de gördüğüm kist tedavisinin ilaçları yüzünden kilo aldım onları da vereceğiz fıstık gibi olacağızyerimseniben kullandığın ürünler günlük itiyacın olan vitamin ve mineralleri içeriyordur zaten omega da alıyorsun süper.

ya çatlaklar var bu canımı sıkıyo
daha önceden çok düzenli spor yaptığım için kimse 72 kilo olduğumu bilmiyordu sporun bu konuda çok faydasını gördüm çok sıkılaşmışım
ama şimdi eski azmi gösteremiyorum klava:

ben bugün sabah 30 dakikaya yakın yürüdüm tempolu sabah yolu uzattım ama akşam kestirmden geldim eveişte toplamda 50 dakika oluyor kayınvalidem gitsin günde 2 saat yürüyecem

Tempolu yürüyüş zayıflamak isteyen birinin yapabileceği en iyi spor çünkü bu sayede yağ yakıyoruz ayrıca strese de birebir ben evde koşu bandında falan yürüyemem herhalde çünkü açık havada kulağımda müzikle yürümek terapi gibi geliyor.Beden eğitimi arkadaşım yürüyüşten sonra 1 kiloluk dambıllarla biraz ağırlık ta çalışırsan uyurken bile yağ yakarsın demişti.Hafta sonu dambıl da alıp başlayacağım bu yaz bikini giyeceğim kararlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…