Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

2 kepçe çorba ile 4 dilim ekmek yemiş gibi olmuşsun canım ama doymadım diyorsun. Üstelik ekmek kaçamakların en ufaklarından biri. Bence çok dert etme :)))

nachticim,hoşbuldum canımcım. hayatım bende sıkıyorum ama kilo veremiyorum gerçi bu aralar saldım ama tekrardan başlıcam inşallah. açlık grevi yapayım diyorum. bizi ancak diyetisyen paklar ama nereye. bu arada sihirli değneği hala bulamadım. arama çalışmalarına devam ediyorum merak etmeyin. :))

caludar canım yeni nickin hayırlı olsun. anlamı ne merak ettim.

Ahh adcım, 3. haftadayım ve gram veremedim (( moralim bozuk gerçekten. Yarın babam geliyor. Bu yüzden bugün gitmiyorum, zaten kısıtlı zaman burada olacak, bi rejim derdine düşmeyeyim. Pazartesi için birini buldum, ondan randevu alacağım. Fiyatı da makul.

kızlar geçmişi okuyomadım herkes iyidir inş işim cok yemek yapcam camaşır ev işi akşam olduu kızda durmuyoo diş cıkartıyooo buğün çok mız mız
buğün kahvaltımm 1 simit ,1 dilim peynir 3 zeytin 1 yumurta
öğle yemeği 2 dilim ekmek pırasa yemeğii
biraz öncede kaşarla 1 dilim ekmek yedimm
akşamada çorba var bezelye yemeği bide buldur pilavıı yanına cacık düşünüyomm az az yerim inş

Aa ciddi misin? Çok sevindim tuz oranının yazılacağına. Kesin şart zaten. Bende de aynen çok farkediyor canım. Birazdan yeşil çay içeyim, iyi hatırlattın.

hımm ılgınc ben olsam sen kadar ugrasmazdım tebrıkler bulmuşsun sorunun cozumunu canım :))

Sağol canım. Bulduğuma ben de sevindim. İnşallah Cuma'ya kadar çözülür. Yeni rumuzun hayırlı olsun. Umarım dizin daha iyidir şimdi.

Canım benim bir kere vücudum çok şişmişti, doktora gittim. Vücudum çok su tutuyormuş, tuzu çok az yemem gerekiyormuş. O sıralarda da çok tuzlu yiyordum, kantinden aldığım tosta bile tuz atıyordum. Mecburen azalttım. Sonra da alıştım. Şimdi birşey çok tuzluysa tadı kötü bile geliyor. Mecbur kalınca alışılıyor sanırım. Yeşil çayı daha sık içmem lazım. Özellikle bugünlerde daha sık içmeliyim.

40dk yürüdüm şimdi yeşil çayımı içiyorum

Tebrikler canım.

Sağol canım. Çok iyi fikir, ben de öyle yapabilirim.

Canım diyetisyene git mutlaka. Ben de kendi kendime verememiştim. Herşeyi öğrendim nasılsa diye kendim yaptım ama olmuyor nedense yaa. Birkaç ay gidicez artık diyetisyene. Sağlığımıza yatırım yapmak lazım.

Öğleye doğru 4 kuru kayısı ve 5 fındık yedim. Öğlen 2 porsiyon tavuk, 2 kaşık pilav ve salata yedim.

Afiyet olsun canım, çok sağlıklı olmuş.

ara öğünde elma yedim
öğle:
2 kepce corba
5 kasık kıymalı sebze yemegı
1 bu bardagı kadar yogurt 2 dilim ekmek
bıde bı elma daha yedım

Afiyet olsun canım. Biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş, onun dışında gayet güzel olmuş.

Hoşgeldin adcığım. Takıma döndünya artık daha güzel verirsin bence.

Gidip işlerimi yapayım kızlar. Sonra da spora gideceğim inşallah. Terleyince vücudumuzdan hem su hem tuz, hem mineraller gidiyorya, diyorum ki ben sporda çok terleyecek şekilde spor yapayım. Suyumu içeyim, minarelleri de maden suyu içip alayım. Ama giden tuzlar gitmiş olsun. Nasıl fikir? Belki öyle daha çabuk atarım şu şişkinliği. Hemen atmazsam kiloya dönüşecek gibi hissediyorum yaa. Böyle birşey olur mu bilmiyorum gerçi.

Görüşürüz.

İyi sporlar canım :))) Bol bol tuz at :)

Sagolun kizlar merak etmissiniz ben 2 3 aydir buevdeyim bebek oluncada zaten disariya cikamadim yeni yenitanimaya basladim bazilarini herkesde calisiyor tabi.neyse cok daha iyiyim simdi basim da agirlik veagri var o kaddar yarina birseyim kalmaz insallah.sizlerde iyigidiyorsunuz bu arada dolunayzamani gelgitsebebiyle de fazla cikabiliriz tartida su tuttugundan vucudumuz bunu da gozonundebulundurun bu yuzden dolunayda baslaniyor detokslara

Benim de dün aklıma geldi bu dolunay olayı. Ya, şu dolunay bitecek, bu sefer regl şişkinliği başlayacak. Hiç bitmiyor yaa ((

Canım, daha iyi olmana çok sevindim. Dikkat et kendine :)))

komşum geldi gelemedim
öğle yemeği yedim sayılmaz 2-3 tatlı kaşığı kalan kumpiri yedim ne kumpirmiş ama :)) zaten sadece patatesi kalmıştı
komşumla çayın yanında sadece 2 tane bisküvi yedim
şimdi akşam yemeği hazırlığı yapıyorum görüşürüz

yemeğimi yediiiim afiyet olsun bana :))
1 kase çorba
4yk patlıcan
2prça tavuk
1 dilim ekmek
ayran
bugün salatam yoktu (

Mayonez falan yoksa sorun olmaz canım :))))

yemeğimi yediiiim afiyet olsun bana :))
1 kase çorba
4yk patlıcan
2prça tavuk
1 dilim ekmek
ayran
bugün salatam yoktu (

Akşam yemeğin çok güzel olmuş canım. Ben de ara olarak 1 dilim ekmek ve çok az peynir yedim

Akşam yemeğinde 8 kaşık bezelye ve ayran var. Yazmayı unuttum: arada 2 tane içli köfte yedim. Biraz sinir ve hırsımdan yedim. Hırsım yerini üzüntüye bıraktı (((

eve yenı geldım sayılır hıc bırsey yemedım yıyesımde yok hıc... ama bılıyorum yemek zorundayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…