nachticim,hoşbuldum canımcım. hayatım bende sıkıyorum ama kilo veremiyorum gerçi bu aralar saldım ama tekrardan başlıcam inşallah. açlık grevi yapayım diyorum. bizi ancak diyetisyen paklar ama nereye. bu arada sihirli değneği hala bulamadım. arama çalışmalarına devam ediyorum merak etmeyin. :))
caludar canım yeni nickin hayırlı olsun. anlamı ne merak ettim.
taylor canım günlük 6gr tuz almalıymışız ama biz türk toplumu 18gr tüketiyormuş
bu nedenle artık bütün ürünlerin üzerine tuz oranı yazılma şartı geliyormuş
yani yağ oranı kadar tuz oranıda önemliymiş
ben çok dikkat ediyorum tuza yoksa hemen şişiyorum
dışarda sağlıklı bişilerde yesem şişiyorum çnk evde o kadar tuz kullanmadığım için hemen farkediyor
bol bol yeşil çay iç canım
hımm ılgınc ben olsam sen kadar ugrasmazdım tebrıkler bulmuşsun sorunun cozumunu canım :))
taylorcum nasıl farkettin hayret ettim canım yaa :) ben diyette hiç tuza dikkat etmiyorum çünkü tuzsuz veya az tuzlu yemek bana ne yazık ki lezzetli gelmiyo hepten iştahım kaçıyo hiç yiyemiyorum sonra yeşil çay içersen ödem yapmaz sanırım vücudun canım
40dk yürüdüm şimdi yeşil çayımı içiyorum
Taylorcım, sebebini bulmana çok sevindim canım. Hatta bizim için bile çok bilgilendirici bir açıklama olmuş. Ben de evde ayran yapmaya artık üşenir olmuştum, sanırım tekrar başlasam iyi olur. Şimdi, tam yazarken aklıma geldi: belki azmedip iki litrelik ayran şişesini dolduracak kadar ev yapımı ayran yaparım. O beni sürekli uğraştırmaktan kurtarır!!
Kızlar, kilomda hala değişiklik yok gibi. Bu dikkat edişimin 3. haftası. Nerede yanlış yapıyorum, bilmem..
Cumaya kadar bekleyeceğim. Eğer bir değişiklik olmazsa pazartesi kendime bir diyetisyen bulacağım. Hatta şimdiden araştırmaya başlasam iyi olacak.. Canım bu duruma sıkılmıyor desem yalan olmaz(((( Emeklerim boşa çıkıyor.
Öğleye doğru 4 kuru kayısı ve 5 fındık yedim. Öğlen 2 porsiyon tavuk, 2 kaşık pilav ve salata yedim.
ara öğünde elma yedim
öğle:
2 kepce corba
5 kasık kıymalı sebze yemegı
1 bu bardagı kadar yogurt 2 dilim ekmek
bıde bı elma daha yedım
nachticim,hoşbuldum canımcım. hayatım bende sıkıyorum ama kilo veremiyorum gerçi bu aralar saldım ama tekrardan başlıcam inşallah. açlık grevi yapayım diyorum. bizi ancak diyetisyen paklar ama nereye. bu arada sihirli değneği hala bulamadım. arama çalışmalarına devam ediyorum merak etmeyin. :))
caludar canım yeni nickin hayırlı olsun. anlamı ne merak ettim.
Gidip işlerimi yapayım kızlar. Sonra da spora gideceğim inşallah. Terleyince vücudumuzdan hem su hem tuz, hem mineraller gidiyorya, diyorum ki ben sporda çok terleyecek şekilde spor yapayım. Suyumu içeyim, minarelleri de maden suyu içip alayım. Ama giden tuzlar gitmiş olsun. Nasıl fikir? Belki öyle daha çabuk atarım şu şişkinliği. Hemen atmazsam kiloya dönüşecek gibi hissediyorum yaa. Böyle birşey olur mu bilmiyorum gerçi.
Görüşürüz.
komşum geldi gelemedim
öğle yemeği yedim sayılmaz 2-3 tatlı kaşığı kalan kumpiri yedim ne kumpirmiş ama :)) zaten sadece patatesi kalmıştı
komşumla çayın yanında sadece 2 tane bisküvi yedim
şimdi akşam yemeği hazırlığı yapıyorum görüşürüz
yemeğimi yediiiim afiyet olsun bana :))
1 kase çorba
4yk patlıcan
2prça tavuk
1 dilim ekmek
ayran
bugün salatam yoktu(
Canım hiç de bi şey yemek istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?