Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nac canım stres yapma ve kendine bugün izin ver
düşünme
yarın daha enerjik olacaksın eminim

Haklısın canım. Gidecek bu kilolar. İşte, insan emeğinin karşılığını hemen göremeyince üzülüyor. Gerçi sen anlıyorsun ne hissettiğimi. Yılmamak gerek :)))) Ama dosbikim, gideyim ben bi diyetisyene. Çünkü gittiğim zaman bu kadar zor olmuyordu. Bu zaman zarfında 1 kilo verebilmiş olurdum. Belki bi şeyler önerir. Bu yeni bulduğum dr, ilk diyetisyenimden de ucuz.

iyi akşamlar kızlar dün söylemiştim kardeşimin doğum günüydü o yüzden epey kaçırdım neler yediğimi yazmayayım bile bugün daha dikkatli olmaya çalıştım ama şişkinlik var tartıya da çıkmadım kötü bi sonuç çıkar diye artık eskisi gibi haftada bir kere tartılma kararı aldım böylesi daha iyi sanırım çünkü her gün çıktığımda gram bile vermediğim günlerde hatta almış göründüğümde hevesim kaçıyo bunu farkettim artık cumadan cumaya tartılıcam inşalah takımdan ayrıldığım kiloya indiğimde de yine aranızda olurum :)))

canım vereceğine iandıktan sonra hemen git
bende diytsynle verebilmiştim ama şimdi tekrar gitmeye cesaretim yok

Canım, öncelikla kardeşinin doğum günü kutlu olsun. Nice mutlu yıllara... Haftada bir tartılma fikri de çok iyi canım. Canım, eğer takıma dönme düşüncen varsa hiç eski kilona dönmeyi bekleme canım, bekliyoruz :))))))
Şekerim, haftada bir tartılma fikri de çok iyi canım. Az biraz kilo versem ben de sadece haftada bir tartılacağım ama...

canım vereceğine iandıktan sonra hemen git
bende diytsynle verebilmiştim ama şimdi tekrar gitmeye cesaretim yok

Dosbikim, 3 haftadır sanki daha kararlıyım. Ama ilk 4 gün çok zor olmuştu. Sonra diyete alıştım galiba. Hani istiyorum ki tekrar gözüm açılmadan devam edeyim..
Aslında canım, kaç gündür iyi gidiyorsun. Kendine bir şans daha ver bence canım. Hakediyorsun. İlk haftayı kazasız belasız atlatırsan devamı da gelir.

yarın sebze ve meyve yemeyi düşünüyorum becerebilirsem

Ekmek falan da yiyecek misin? Öbür türlü zor olabilir. Ama zor olsa da yapabilirsin canım :)))

bu hafta 1 kilo vererek dönmek istiyorum
yarın günüm var ama gitmeyeceğim

Günlerde kaçırılıyor değil mi:)))) Ama bilmem (yeni nikini unutuverdim ohaoldumsmile) ,n dediği gibi böreklerin değil hayatın tadına bakmak lazım :)))))))))))))
Celudar, celudar, hatırladımmmmm :))))))

Canım, bağırsaklarım gayet düzenli, sorun oradan değil yani (((((((

canım ekmek yemeyeceğim... ama başaramazsam belki yerim
önemli olan hayvansal gıdalardan uzak kalmak bende sütten ve yoğurttan uzak kalmayı pek beceremem gibi... yarın denerim ama yapamazsam normal diyetime dönerim

kaydirigubbakcemile3 bana da yeni nick yabancı gelıyor zatenkaydirigubbakcemile3

canım ekmek yemeyeceğim... ama başaramazsam belki yerim
önemli olan hayvansal gıdalardan uzak kalmak bende sütten ve yoğurttan uzak kalmayı pek beceremem gibi... yarın denerim ama yapamazsam normal diyetime dönerim

Bi dene bakalım canım, sonuçlara göre değerlendirirsin :)

sen eve geç git canım :))

sabah 8 aksam 8 yokum yarn ama artıyor ıste annem yapınca az yapmıyor kı
gunlerdır buz dolabını her actıgımda karsıma havuclu kek cikiyordu annemle konuscam bı sekılde yok etsın artanları yoksa ben dokcem yazık olcak

yok tatlım şu an vermem gereken 1 kilo 700 gram daha var 83 le ayrılmıştım sanırım takımdan :)) onu da vereyim hatta şöyle üstüne 1 kilo da verip dönersem süper olur takıma da bi katkım olmuş olur daha da mutlu olurum motive olmuş olurum yerimseniben

aslında olması gereken haftada bir gün tartılmakmış gün günü tutmuyor canım cidden gram olarak bile fazla çıkmak psikolojimi bozar oldu haftalık durumumu görmek beni daha çok rahatlatacak sanırım :)

yarın misafir varmıs annem yine pogoca borek pasta işinde

yaaaaa sevmiyoruz özel günleri ve misafirleriiiii kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…