kuzenım gunluk sutten mayalıyordu yogurt fena olmuyordu heralde :)
ayrıca tesekkur ederim dizimde iyi gibi bugun pek yurumedım ama daha kotu olmasından korktum..
Kızlar, kilomda hala değişiklik yok gibi. Bu dikkat edişimin 3. haftası. Nerede yanlış yapıyorum, bilmem..
Cumaya kadar bekleyeceğim. Eğer bir değişiklik olmazsa pazartesi kendime bir diyetisyen bulacağım. Hatta şimdiden araştırmaya başlasam iyi olacak.. Canım bu duruma sıkılmıyor desem yalan olmaz
(((( Emeklerim boşa çıkıyor.
bagırsaklarında bır sorun olmasın canım yani kayısı falan yıyorsun bıldıgım kadarıylada bide sabah ılıksuya elma sırkesı koyup kahbaltıdan sonrada ılık su ıcmeyı dene oyle bı sorun varsa gercekten cok cok ıyı gelıyor cunku.. inşallahda gider agırlıgın sonucta dıkkat edıyoruz mutlaka kasını koruyup yagdan bı sekılde verıyorsundur
)
Selam kizlar bu hafta ugursuz heralde dun zehirlendim besin zehirlenmesi tuvaletten cikamadim gece de oyle. Simdi az iyi gibiyim ama bisi yiyemiyorum yedigim an cikiyor oglumda hissetti heralde dunden beri iyice huysuzlasti evde kimsedeyok bisi olacak diye korkuyorum ogleden sonrayA gecer sanirim gecmezse serum yemem gerekecek hersey beni buldu ya o yuzdende giremiyorum nete
Sagolun kizlar merak etmissiniz ben 2 3 aydir buevdeyim bebek oluncada zaten disariya cikamadim yeni yenitanimaya basladim bazilarini herkesde calisiyor tabi.neyse cok daha iyiyim simdi basim da agirlik veagri var o kaddar yarina birseyim kalmaz insallah.sizlerde iyigidiyorsunuz bu arada dolunayzamani gelgitsebebiyle de fazla cikabiliriz tartida su tuttugundan vucudumuz bunu da gozonundebulundurun bu yuzden dolunayda baslaniyor detokslara
bunu yenı gordum sımdı donup baktıgımda gecmiş olsun yaa
umarım yarına bırseyın kalmaz canım..
celudar canım maranki,ömer coşkun hatta ender sarçtan da duydum ama dr gözetiminde diyorlar
evde yapacaklar daha kısa süreli olmalıymış
1 hafta denesem diyorum sağlıksız gelmiyor sebze ve meyve sonuçta çokta kısıtlama yok sanırım
ama yine de kararsızım
marankiye güvenmesemde ender saraca guvenıyorum :) o yuzden pek bi fikrim yok yani :)
caludar canım yeni nickin hayırlı olsun. anlamı ne merak ettim.
tesekkur ederim.. lider anlamında..
celudar arkadaşına söyle o bilir arzu diyetisyen ama doktor değil canımm
tesekkur ediyorum. sordum bılıyormus hastaneyı bakalım artık..
Gidip işlerimi yapayım kızlar. Sonra da spora gideceğim inşallah. Terleyince vücudumuzdan hem su hem tuz, hem mineraller gidiyorya, diyorum ki ben sporda çok terleyecek şekilde spor yapayım. Suyumu içeyim, minarelleri de maden suyu içip alayım. Ama giden tuzlar gitmiş olsun. Nasıl fikir? Belki öyle daha çabuk atarım şu şişkinliği. Hemen atmazsam kiloya dönüşecek gibi hissediyorum yaa. Böyle birşey olur mu bilmiyorum gerçi.
Görüşürüz.
oldukca guzel bi fikir canımm :) ama kılo olacaklarını pek sanmıyorum. cunku sadece ödem bilmem ki yağa donmez heralde.. eskı gıttıgım diyetısyemın odem olustugunda yuruyusumu arttırmamı soylemıstı kı senın yapmayı dusundugune cıkıyor yıne.. ama yaga donusur tarzı bırsey dememıstı hıc..
bende terliye terliye spor yapmak ıstıyorum yaa canım cektı sımdı :)))
yemeğimi yediiiim afiyet olsun bana :))
1 kase çorba
4yk patlıcan
2prça tavuk
1 dilim ekmek
ayran
bugün salatam yoktu
(
guzel olmus
afiyet olsun :)
iyi akşamlar kızlar dün söylemiştim kardeşimin doğum günüydü o yüzden epey kaçırdım neler yediğimi yazmayayım bile bugün daha dikkatli olmaya çalıştım ama şişkinlik var tartıya da çıkmadım kötü bi sonuç çıkar diye artık eskisi gibi haftada bir kere tartılma kararı aldım böylesi daha iyi sanırım çünkü her gün çıktığımda gram bile vermediğim günlerde hatta almış göründüğümde hevesim kaçıyo bunu farkettim artık cumadan cumaya tartılıcam inşalah takımdan ayrıldığım kiloya indiğimde de yine aranızda olurum :)))
bı acıdan haklısın hep tartılmaz can sıkıcı oluyr ama bı taraftanda bazen tetıklıyıcı oluyor sankı canım.. bak dun cok yurumedım yada bıraz kacırdım falan tarzında.. ama tabı kendını ıyı hıssetmek cok daha onemlı :)