• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar selam. Anca gelebildim. Kendimi takımın gece bekçisi gibi hissettim şimdi fisfisfis

Güzel spor yaptım bugün. Ve sanırım vücudum spora alışmaya başladı. İlk kez yoğun spordan sonra kendimi halsiz hissetmedim. Bazılarının dediği gibi enerji dolmadım ama maşallah girdiğim enerji miktarım ne kadarsa çıktığımda da o kadar enerjiktim. Bir de hep geç saatlerde gidiyordum, uyku vaktine yakın dönüyordum. Bugün çok daha erken gittim, onun da etkisi olabilir tabii.

Maden suyu içmedim çünkü içinde sodyum var yazıyordu. Zaten zararlı olan tuz değil, tuzun içindeki sodyum. Belki miktarı azdı, tam bakamadım. Bi kendime geleyim de sonra içerim olmazsa.

Bu arada 2 bardak yeşil çay içtim. Dün de bir bardak içmiştim. Bugün maydanoz almayı unuttum. Yarın sabah içemeyeceğim. Bol yeşil çay içerim artık.

Sagolun kizlar merak etmissiniz ben 2 3 aydir buevdeyim bebek oluncada zaten disariya cikamadim yeni yenitanimaya basladim bazilarini herkesde calisiyor tabi.neyse cok daha iyiyim simdi basim da agirlik veagri var o kaddar yarina birseyim kalmaz insallah.sizlerde iyigidiyorsunuz bu arada dolunayzamani gelgitsebebiyle de fazla cikabiliriz tartida su tuttugundan vucudumuz bunu da gozonundebulundurun bu yuzden dolunayda baslaniyor detokslara

Canım iyi olmana çok sevindim. Kendine çok dikkat et.

Akşam yemeğinde 8 kaşık bezelye ve ayran var. Yazmayı unuttum: arada 2 tane içli köfte yedim. Biraz sinir ve hırsımdan yedim. Hırsım yerini üzüntüye bıraktı :((((

Canım üzülme. Bulgur ve köfte yemiş gibi olmuşsun. Hepsi diyet listelerinde olan şeyler. Miktar olarak çok sayılabilir ama büyük bir kaçamak değil bence.

iyi akşamlar kızlar dün söylemiştim kardeşimin doğum günüydü o yüzden epey kaçırdım neler yediğimi yazmayayım bile bugün daha dikkatli olmaya çalıştım ama şişkinlik var tartıya da çıkmadım kötü bi sonuç çıkar diye artık eskisi gibi haftada bir kere tartılma kararı aldım böylesi daha iyi sanırım çünkü her gün çıktığımda gram bile vermediğim günlerde hatta almış göründüğümde hevesim kaçıyo bunu farkettim artık cumadan cumaya tartılıcam inşalah takımdan ayrıldığım kiloya indiğimde de yine aranızda olurum :)))

Kardeşine mutlu yıllar baharcım. Bence eski kilona inmek için bekleme canım. Ne kadar çabuk dönersen o kadar çabuk verirsin. Kimse puan peşinde değil nasıl olsa. Takıma dönünce 1 gr bile fazla vereceksen (ki kat kat daha fazla vereceksin) kilo vermeyi beklemeden dönmen lazım.

canım vereceğine iandıktan sonra hemen git
bende diytsynle verebilmiştim ama şimdi tekrar gitmeye cesaretim yok

Canım niye cesaretin yok? Benim cesaretimi arttırıyor diyetisyen.

oldukca guzel bi fikir canımm :) ama kılo olacaklarını pek sanmıyorum. cunku sadece ödem bilmem ki yağa donmez heralde.. eskı gıttıgım diyetısyemın odem olustugunda yuruyusumu arttırmamı soylemıstı kı senın yapmayı dusundugune cıkıyor yıne.. ama yaga donusur tarzı bırsey dememıstı hıc..
bende terliye terliye spor yapmak ıstıyorum yaa canım cektı sımdı :)))

İyi bari, sevindim canım. Spor yaptım, bakalım inşallah işe yarar.

sabah 8 aksam 8 yokum yarn ama artıyor ıste annem yapınca az yapmıyor kı
gunlerdır buz dolabını her actıgımda karsıma havuclu kek cikiyordu annemle konuscam bı sekılde yok etsın artanları yoksa ben dokcem yazık olcak :(

Canım bence sen anneni diyet yapması gerektiğine ikna et. Veya bir doktor kontrolüne götürsen muhtemelen kilo ver derler. Annelerin çoğuna öyle diyorlar çünkü. O zaman işin çok kolay olur bak :) Hem belli bir yaştan sonra zayıf olsalar bile dikkat etmeleri gerekiyor. Şeker, kolestrol ve tansiyon vs. için. Kardeşlerin de kilolu olmasalar bile sağlıklı beslenseler bir zararı olmaz, faydasını görürler.

Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık
Ara: Yarım b. yoğurt
Öğle: 2 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata, yarım b. yoğurt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: Bezelye, 1 d. ekmek, salata, 1 bardak süt
Ara: 2 porsiyon kivi

Spor:
5 dakika bisiklet (ısınma için)
Esneme hareketleri
300 mekik (100 X 2, 50 X 2)
50'şer tane sağa ve sola yanları eritmek için hareket (bel için)
50'şer tane kalça hareketi (bacağı kaldırıp indirip kalçayı sıkıştırmak en sonunda da bacağı 20 saniye havada bekletmek)
Aletlerde düşük ağırlıkta bacaklarımın iç ve dış taraflarını 100'er kez çalıştırdım
45 dakika koşu bandında koşma ve çok hızlı yürüyüş karışık
Esneme hareketleri

:lepi: :lepi: :lepi:

Bir iki iş daha yapıp yatacağım. Herşeyi güzel yaptım da keşke uykumu da alabilseydim bu gece. Sadece 4 saat uyuyabileceğim. Neyse yarın uyurum artık akannehir

Herkese iyi geceler.

yok tatlım şu an vermem gereken 1 kilo 700 gram daha var 83 le ayrılmıştım sanırım takımdan :)) onu da vereyim hatta şöyle üstüne 1 kilo da verip dönersem süper olur takıma da bi katkım olmuş olur daha da mutlu olurum motive olmuş olurum yerimseniben

Canım, kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun :))))) Seni bekliyoruz :))

Kızlar selam. Anca gelebildim. Kendimi takımın gece bekçisi gibi hissettim şimdi fisfisfis

Güzel spor yaptım bugün. Ve sanırım vücudum spora alışmaya başladı. İlk kez yoğun spordan sonra kendimi halsiz hissetmedim. Bazılarının dediği gibi enerji dolmadım ama maşallah girdiğim enerji miktarım ne kadarsa çıktığımda da o kadar enerjiktim. Bir de hep geç saatlerde gidiyordum, uyku vaktine yakın dönüyordum. Bugün çok daha erken gittim, onun da etkisi olabilir tabii.

Maden suyu içmedim çünkü içinde sodyum var yazıyordu. Zaten zararlı olan tuz değil, tuzun içindeki sodyum. Belki miktarı azdı, tam bakamadım. Bi kendime geleyim de sonra içerim olmazsa.

Bu arada 2 bardak yeşil çay içtim. Dün de bir bardak içmiştim. Bugün maydanoz almayı unuttum. Yarın sabah içemeyeceğim. Bol yeşil çay içerim artık.
Canım, marka adını vermeyeyim, bir içecek var. Şekersiz, kalorisiz. Sporculara kaybettikleri mineralleri almak için tavsiye edilen bir içecek. Onu içebilirsin :) İstersen özelden yazabilirim :) Onu içebilirsin.

Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık
Ara: Yarım b. yoğurt
Öğle: 2 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata, yarım b. yoğurt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: Bezelye, 1 d. ekmek, salata, 1 bardak süt
Ara: 2 porsiyon kivi

Spor:
5 dakika bisiklet (ısınma için)
Esneme hareketleri
300 mekik (100 X 2, 50 X 2)
50'şer tane sağa ve sola yanları eritmek için hareket (bel için)
50'şer tane kalça hareketi (bacağı kaldırıp indirip kalçayı sıkıştırmak en sonunda da bacağı 20 saniye havada bekletmek)
Aletlerde düşük ağırlıkta bacaklarımın iç ve dış taraflarını 100'er kez çalıştırdım
45 dakika koşu bandında koşma ve çok hızlı yürüyüş karışık
Esneme hareketleri

:lepi: :lepi: :lepi:

Sporun harika olmuş canım :)))))) Süperrrrr

Kızlar, klask kahvaltımı yapıyorum: 2 dilim ekmek, peynir, 1 yumurta ve kahve.
Okul çıkışı babamı karşılayacağım :))
Hepinize bol güneşli, güzel günler :)))

bugün detoksa başlıyorum bakalım becebilcek miyim
sabah 1 bardak ılık su+elma sirkesi içtim
1 bardak funda çayı içtim
şimdi bol bol domates salatalık marul maydanoz dereotu yiyeceğim
arkasından da meyve ...elma ile başlamayı düşünüyorum

Günaydın! Nac canım çok teşekkürler. dosbacım çok kolay gelsin.

Şimdi acil çıkıyorum. Görüşürüz.

günaydın arkadaşlar
dosbacığım bugünmü başlamak gerekiyordu detoksaa ayy bende başlayacaktımm tüh kaçırdımmı yoksaaa

günaydın herkese dün giremedim fazla hasta olanlar varmış geçmiş olsunn
nac ne güzel baban geliyomuşş gözün aydın cnm
bende kaldım yanlız eşim gitti pazartesiye kadar yokk
sabah kahvaltım 2 dilimekmek kaşarlı tost yaptım şimdi nescafe içiceğimm

günaydın arkadaşlar
dosbacığım bugünmü başlamak gerekiyordu detoksaa ayy bende başlayacaktımm tüh kaçırdımmı yoksaaa

evet canım bugün başlamak gerekiyordu
ben şimdilik çok hafifim ama yarın belli olur durumum sanırım 1 hafta düşünüyorum 21 gün yapamam...
30dk yürüdüm... yarım lt su içtim

evet canım bugün başlamak gerekiyordu
ben şimdilik çok hafifim ama yarın belli olur durumum sanırım 1 hafta düşünüyorum 21 gün yapamam...
30dk yürüdüm... yarım lt su içtim

neyse bidaki sefere yapayım börek yedim çünküü acaba yarın başlasam buralarda biyerde topiği vardı bi gideyim oraya ben

1 elma yedim...

melzeyit canım senin tavsiye ettiğin dytsyen çok yoğun:(( randevu alamadım :((1 hazirana kadar doluymuş abim için haftaya şehir dışından geliyor diye zorla randevu kopardım ama kendim açıkta kaldım :((

merhabalar arkadaşlar
dün giremedim nette sorun vardı galiba bi türlü açılmadı sayfa
şimdiide kahvaltı yapıyorum
kahvaltım:

2 dilim ekmek
2 dilim peynir
3 tane zeytin
1 adet biber, salatalık, domates
1 dilim salam
ve çay

Kızlar bende diyetisyene başlayacam ama drum şimdilik dur dedi şu demirimi yükseltecez ama ben yaza en fazla 63 olmak istiyorum

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiym bugün havada güzel bana enerji veriyor dün regl oldum bu arada şişliğim var yani sabah tartıldım 74.2 yim.olsun sağlığım daha önemli.zayıflayacağım diye sağlığımdan olacaktım ya.kahvaltıda 1.5 dilim ekmek peynir 3 zeytin yumurta bal tereyağ yedim.dikkat edeceğim yine

Kızlar bende diyetisyene başlayacam ama drum şimdilik dur dedi şu demirimi yükseltecez ama ben yaza en fazla 63 olmak istiyorum
canım en uygun zamanı bulman önemli zaten demir sorunla diyetisyende uğraşmak zorunda kalacak iyisimi normele dönünce git sende moral olarak daha kolay veririsin

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiym bugün havada güzel bana enerji veriyor dün regl oldum bu arada şişliğim var yani sabah tartıldım 74.2 yim.olsun sağlığım daha önemli.zayıflayacağım diye sağlığımdan olacaktım ya.kahvaltıda 1.5 dilim ekmek peynir 3 zeytin yumurta bal tereyağ yedim.dikkat edeceğim yine

günaydın
şimdi daha iyisin sanırım canım... önce sağlık.. kilolar 3ayda gideceğine 5 ayda gider ama sağlık bi ömür bize lazım
bende şimdilik böle deniyorum ama kendimi ii hissetmediğim zaman hemen bırakırım
hem benimki çok uç değil.... her türlü sebze ve meyve bol bol serbest

Back