Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın,
biz de 7de uyandık, kahvaltımı yaptım, çayımı sütümü içtim. Elmalı tarçınlı çaydan hazırlamıştım onu içeceğim bugün.
Ne oldu melzeyit? Fazla mı çıktın? Şiştir o, sen de bu çaydan yap istersen ödem at.
kilo almadığıma adım kadar eminim güzelim büyük ihtimal şiş iki gündür ilaç alıyor ödemimi atsın diye ama o bile fayda etmiyor umarım atabilirim elimden geleni gerçekten yapıyorm arkadaşlar ama daha fazlasını yapamam elimden bukadar geliyor yediklerime dikkat ediyorum sporumu yapmaya çalışıyorum suyumu içiyorum tiroid demeyin çünkü ne zaman bunun için gitsem sonuç normal çıkıyor artık çok sıkıldım
uf bende hergün içinizi daraltıyorum kusura bakmayın
canım sıkma canını, strese sokma, pozitif düşünmeye çalış. Ödem şöyle ya da böyle gider. Bazen benim de oluyor, 2 lt su içip hiç tuvalete gidemiyorum 2 kilo fazla çıkıyorum 1-2 gün içinde fazlasıyla boşalıyor. Kimse daha fazlasını yapmanı beklemiyor, sen zaten elinden gelen çabayı gösteriyorsun. Bunun için ne sağlığını ne psikolojini bozma. Acelemiz yok 5 ayda vermeyiz de 10 ayda veririz yani bu da mı dert.
Bu arada 1. olan akrepin yazısını okudum, her 2 saatte bir beslenmiş. Ben hayatım boyunca denemedim bunu, kilo alırım gibi geldi hep. Ama canlı örnek. Cumaya kadar uygulayacağım, bakalım.
vallahi sen bilirsin ben hazır sofranın başından kalktım ya yanımda iki bayanla beraber çalışıyorum hersabah 2-3 poğça yiyolar öğlende hakeza aynı şekilde ama ikiside kilo almıyor şaka gibi ya bende rüyalarımda bile poğçalar görmeye başladım nasıl bir işkence bukötükedihüso
günaydın güzel bayanlar nasıl gidiyor rejiimm
benimki berbaat bu lahanayı 2 öğün yemek gerçekten çok iğrenç benneyaptımki yapmak istiyen varsa valla zor biraz ben akşam çok zor tuttum kendimi ama şuda var kalçamda küçülme olmuş 3 yıl önceki pantolunumun içine girebildim ama çok sarıyordu az kaldı istediğim kiloma ulaşmaya ama benim sabrım kalmadı bu hafta lahana diyetini yaparsam benden süperi yok ama tadı berbaatt kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
kilo almadığıma adım kadar eminim güzelim büyük ihtimal şiş iki gündür ilaç alıyor ödemimi atsın diye ama o bile fayda etmiyor umarım atabilirim elimden geleni gerçekten yapıyorm arkadaşlar ama daha fazlasını yapamam elimden bukadar geliyor yediklerime dikkat ediyorum sporumu yapmaya çalışıyorum suyumu içiyorum tiroid demeyin çünkü ne zaman bunun için gitsem sonuç normal çıkıyor artık çok sıkıldım
uf bende hergün içinizi daraltıyorum kusura bakmayın
vallahi sen bilirsin ben hazır sofranın başından kalktım ya yanımda iki bayanla beraber çalışıyorum hersabah 2-3 poğça yiyolar öğlende hakeza aynı şekilde ama ikiside kilo almıyor şaka gibi ya bende rüyalarımda bile poğçalar görmeye başladım nasıl bir işkence bukötükedihüso
yok canım yaa kötü olmuyor..alışkın olmayanlar ilk etapta biraz buruk bulbilir amatadı kötü olmuyor mu akrepcim?
bu arada hoşgeldin takımımıza, hep bekleriz.
günaydın canlarım.umarım herkesler iyidir.melzeyit sıkma canını hayatım sende vereceksin ve ondan sonrada kilonu koruyacaksın.(ne güzel diyorum)çok zor biliyorum ama olacak olması lazım.bu ömür ''aman kilo veremedim,ay şuna bak ne güzel zayıfcacık,kıyafetlerim olmuyor,ooooffff,puuuufff '' larla geçmez.ben bu hafta 58 görürsem kendimi inan benden mutlusu olamaz herhalde ve o zman kilo çizelgemi gönül rahatlığıyla ve mutlulukla değiştirecem inşallah.sende azıcık ama sık ye ve buhafta en azından 1.5 kg veririsn innnşşşallah.hadi bakem topla kendini hayatım.o poğaça yiyipte zayıf kalan arkadaşlarının umarım kolestrol sorunu yoktur.neyse ben bugün prinç lapasını uyguluyorum.yalnız melis sen bilirsin arkadaşım sabah 5in1 çayı içtim,birde yeşil çay içsem etki edermi yoksa sadece lapa ve su mu içiyoruz.umarım içeçek serbesttir.en azından şekersiz kahve rahatlatıyor beni.spor yapem hazır ufaklık uyuyor ,buralardayım.
şeker akşamları yatmadan önce bir bardak sıcak suya bir çay kaşığı bal,iki tatlı kaşığı elma sirkesi koy..iç soğutmadan..harika ödem attırıyo ve bağırsaklarıda rahatlatıyor..buna düzenli bir şekilde devam et yağlarının seni nasıl terkettiğini görürsün şeker