arkadaşlar ne yazmışsınız ne yazmışsınız, geçmişten okuyarak geleyim dedim ancak bitirdim.
nereus umarım lahana diyetinin faydasını görürsün.
ad1cım benim başıma da geldim, cumartesi ve pazar bellisaatlerde giremedim, delirecektim.
melzeyitcim mens olacağın için psikolojin çökmüş olabilir. Ben doğumdan beri henüz olmadım yani yaklaşık 16.5 ay oldu, unutmuşum ama benim de bunalımlı geçerdi. 1-2 güne düzelirsin herhalde.
patbori canım sidanur da yapmıştı 2 gün pirinç lapasını, 1.9 kilo verdi o hafta ve korudu.
canım zor günler yaşamışsın, Allah seni bebişinle mükafatlandırmış.
dosbacım sen kortizonu bebek tedavisi için mi başka birşey için mi kullandın?
hayatım tabi anlatacağız ki birbirimizi daha iyi tanıyaaım.
ad1 kayısı bağırsakları çalıştırıyr, başka faydası varmı bilmiyorum. Spor bölümünde var niveanın sporu, 2. cd 1.den biraz farklı ama onu da yapabilirsin farketmez.
canım anlamadım ama umarım birgün anlatırsın.
süpersin :hooray:
löliz menün çok güzel olmuş canım.
ad1cim çikolata mı yerimseniben neyse mıtivasyonun olsun bu.
aspettami senin de menün iyiymiş, abartmamışsın.
nereus umarım lahana diyetinin faydasını görürsün.
ad1cım benim başıma da geldim, cumartesi ve pazar bellisaatlerde giremedim, delirecektim.
melzeyitcim mens olacağın için psikolojin çökmüş olabilir. Ben doğumdan beri henüz olmadım yani yaklaşık 16.5 ay oldu, unutmuşum ama benim de bunalımlı geçerdi. 1-2 güne düzelirsin herhalde.
patbori canım sidanur da yapmıştı 2 gün pirinç lapasını, 1.9 kilo verdi o hafta ve korudu.
valla hayatım ben 54 kg ile hamile kaldım.65 kg ile doğuma gittim.arkadan bakınca hamile olduğum anlaşılmıyordu.:CüvCüv:bende diyabet çıkınca yemeği içmeği kedim tabi.o yüzden hep bebk kilo aldı ben fazla almadım.doğumdan sonra 56 kg ma düştüm tabi 1 ay sadece çorbayla beslendim.pek birşey yiyemiyordum.ama 1 ayın sonunda iştahım artınca 62 ye kadar geldim.benim 7 ay boyunca sezeryan yerim acımaya devam etti.o yüzden sporda yapamadım.aslında asıl 50 kg dım.oğlumdan önce ben 3 kez düşük yaptım 3.seferde bilmiyodum akşam işten gelince yemek yiyip yatıp uyuyorum.bahar yorgunluğu diyorum ama meğer hamileymişim tabi yemek yiyip yatınca 4 kiloyu öyle aldım.4. kez hamile kalınca oğlum dünyaya geldi çok şükür.böyle hayatım çok konuştum yaaa.:bbo:
canım zor günler yaşamışsın, Allah seni bebişinle mükafatlandırmış.
dosbacım sen kortizonu bebek tedavisi için mi başka birşey için mi kullandın?
kusura bakmayın kızlar ya.sanırım birileriyle konuşup detleşmeye çok ihtiyacım var o yüzden sizin kafanızı ağrıtıp canınızı sıkıyorum.sanki sizin derdiniz size yetmiyormuş gibi birde benim çenem susmadı.burada sıkıntıları unutmamız lazım aslında.motive olmamız lazım.yoksa nasıl kilo vermek için burda olduğumuzu hatırlarız.neyse ben yine buralardayım.
hayatım tabi anlatacağız ki birbirimizi daha iyi tanıyaaım.
ad1 kayısı bağırsakları çalıştırıyr, başka faydası varmı bilmiyorum. Spor bölümünde var niveanın sporu, 2. cd 1.den biraz farklı ama onu da yapabilirsin farketmez.
Görmeden ölürsem milletimin yüzündeki feyzi, Yazsınlar mezar taşıma vatan mahsun ben mahsun"
canım anlamadım ama umarım birgün anlatırsın.
arkadaşlar bugün itibariyle yürüyüş yaparak zayıflayanlarada üye oldum oh oh baskı iyi
bugün eve ve işe tempolu yürüyerek gittim geldim toplamda 50 dalika yürümüş oldum iyi ter attım kızım kreşte arkadaşların velilerin ve öğretmenlerinin içinde anne galiba burnun akmış dedi rezil oldum ama ben sadece hızlı yürüyeyim derken terledim benşm kız çok fena ya
süpersin :hooray:
löliz menün çok güzel olmuş canım.
ad1cim çikolata mı yerimseniben neyse mıtivasyonun olsun bu.
aspettami senin de menün iyiymiş, abartmamışsın.