sende sağol kallişim.senin duyarlılığın sayesinde ben bu olayı öğrendim.ankarada tanıdığım yok ama üyesi olduğum bazı siteler var ve konuyu bu siteye taşıdım ordanda belki birşeyler çıkar.inan şuan çok üzgünüm.dilimden duayı eksik etmicem.dilerim kabul olur.:Saruboceq:ad1cim sağol tatlım duyarlılığın için.. bu bahsettiğim minik melek takımımızdan bir arkadaşımız bennunun tanıdığı ankaradalar ve şu an çok güç durumdalar........aranızda ankarada olan varsa lütfen bir düşündün çok ama çok acil kan ve trombosite ihtiyaç var minik melek şu an yaşam destek ünitesi ile hayata bağlı..ilk mesajda tüm bilgiler var.......
http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara-32.html
arkadaşlar ben kuzucuğun babasını aradım şuan elimizde birkaç ünite kan var doktorlar bunları kullanmadı şuaniçin ihtiyaımız yok dedi
arkadaşlar bugün itibariyle yürüyüş yaparak zayıflayanlarada üye oldum oh oh baskı iyi
bugün eve ve işe tempolu yürüyerek gittim geldim toplamda 50 dalika yürümüş oldum iyi ter attım kızım kreşte arkadaşların velilerin ve öğretmenlerinin içinde anne galiba burnun akmış dedi rezil oldum ama ben sadece hızlı yürüyeyim derken terledim benşm kız çok fena ya
spora gelince hiç canım çekmiyordu
saolsun eşim bu halimden haberdardı bana enerji olsun diye çok şık bi adidas şort-atlet almış inanın çok gaza geldim artık düzenli bi şekilde sporumu yapacağım
yerimseniben
bravo eşine,valla tebrikettim.Allah mutluluğunuzu yuvanızı korusun hayatım.cümlemizin inşallah.benim eşte bana eşofman takımı alacakmış,alma gerek yok diyorum ama sanırım iyi gaza gelmek için şart,belki bendede epey faydalı olur ne dersin.yerimseniben
dün yediklerim hala midemde olduğu için kahvaltıyı sadece peynirle geçiştirdim. Öğlen ve akşam mercimek salatası yedim, 1 fincan yeşil çay içtim. Şimdi siyah çay içiyorum. 10-11 gibi meyvemi yerim. Çok az su içtim. Film izleyip en az 1 saat bisiklete binmeyi düşünüyorum.
Ad1 kayısı kabızlığa iyi geliyor. Ben gece yatmadan önce 3 kayısı 1 bardak ılık su içiyordum gerçekten çok işe yaradı. Yalnız siyah kayısı olması gerekiyor. Diğeri ne işe yarıyor bilmiyorum.
Ya ben yeterince su içmiyorum:1no2: çok çay içiyorum çünkü 3 litre süpermiş dosba keşke bende yarısı kadar içsemklava::