bugün bana çok sıkıcı geldi sizede öyle oldumu bilmiyorum ama nedense içimde bir sıkıntı var.çocuğu kayinvelideye bırakıp çıksam diyorum ama onu o surat ifadesini görmek istemiyorum o yüzden evde kalayım en iyisi.
adcım sana katılıyorum herşey insanın beyninde bitiyor...
bende bundan yaklaşık 6-7 ay önce çok bunalımdaydım eşim ve ailem çok destek verdi ama düzelmedim
sonra psikoloğa gitmeye karar verdim veeee 1 günde iileştim sırnaşık şey
tabii ki beni tedavi etmedi sadece orda sorunlarımı anlatmaya başladığımda anladım ki bana benden başka hiç kimse yardım edemez
ordan çıktım ve bi daha gitmek istemedim ve beynimde hallettim
melzeyit canım umarım sende çabucak sıkıntılarından kurtulursun
unutma bi tane daha senden yok önce sen kendine kıymet ver sonra çevrendekiler zaten verir
adcım bu arada sen kaç kilo ile hamile kaldın kaç kilo ile doğuma gittin
bebişin 1 yaşında ama senin kilonda gayet ii bence ? çabuk mu verdin ?
valla hayatım ben 54 kg ile hamile kaldım.65 kg ile doğuma gittim.arkadan bakınca hamile olduğum anlaşılmıyordu.:CüvCüv:bende diyabet çıkınca yemeği içmeği kedim tabi.o yüzden hep bebk kilo aldı ben fazla almadım.doğumdan sonra 56 kg ma düştüm tabi 1 ay sadece çorbayla beslendim.pek birşey yiyemiyordum.ama 1 ayın sonunda iştahım artınca 62 ye kadar geldim.benim 7 ay boyunca sezeryan yerim acımaya devam etti.o yüzden sporda yapamadım.aslında asıl 50 kg dım.oğlumdan önce ben 3 kez düşük yaptım 3.seferde bilmiyodum akşam işten gelince yemek yiyip yatıp uyuyorum.bahar yorgunluğu diyorum ama meğer hamileymişim tabi yemek yiyip yatınca 4 kiloyu öyle aldım.4. kez hamile kalınca oğlum dünyaya geldi çok şükür.böyle hayatım çok konuştum yaaa.:bbo:
kıızz add canıımm bişi olmaz sen anlat ben sürekli düşüyorumm netten ama anlat içini boşaltt
kusura bakmayın kızlar ya.sanırım birileriyle konuşup detleşmeye çok ihtiyacım var o yüzden sizin kafanızı ağrıtıp canınızı sıkıyorum.sanki sizin derdiniz size yetmiyormuş gibi birde benim çenem susmadı.burada sıkıntıları unutmamız lazım aslında.motive olmamız lazım.yoksa nasıl kilo vermek için burda olduğumuzu hatırlarız.neyse ben yine buralardayım.
ad1cim sağol tatlım duyarlılığın için.. bu bahsettiğim minik melek takımımızdan bir arkadaşımız bennunun tanıdığı ankaradalar ve şu an çok güç durumdalar........aranızda ankarada olan varsa lütfen bir düşündün çok ama çok acil kan ve trombosite ihtiyaç var minik melek şu an yaşam destek ünitesi ile hayata bağlı..ilk mesajda tüm bilgiler var.......
http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara-32.html