Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaşlar ben kuzucuğun babasını aradım şuan elimizde birkaç ünite kan var doktorlar bunları kullanmadı şuaniçin ihtiyaımız yok dedi

melzeyitcim kallistenin yapmış olduğu linkte beyzanın babasının nosu var ankarada tanıdıkların varsa yönlendrebilirsin.

teşekkürederim dosbacım.az önce eski bir arkadaşı aradım nasip olursa bu hafta buluşucaz inşallah oda iyi geldi üstüne.rahatladım kızlar sağolun.bu arada bu kayısının faydası nedir herkes onu kullanıyor bilen varmı yada ben netten biraz bakayım.birde bu niveanın sporu ben bulamadım kk da var yazmışlar ama.bende 2.cd si var belki farklıdır.en azından 2 sini birleştirip öyle yaparım.daha iyi olur diye düşünüyorum.

ad1cim sağol tatlım duyarlılığın için.. bu bahsettiğim minik melek takımımızdan bir arkadaşımız bennunun tanıdığı ankaradalar ve şu an çok güç durumdalar........aranızda ankarada olan varsa lütfen bir düşündün çok ama çok acil kan ve trombosite ihtiyaç var minik melek şu an yaşam destek ünitesi ile hayata bağlı..ilk mesajda tüm bilgiler var.......

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara-32.html
sende sağol kallişim.senin duyarlılığın sayesinde ben bu olayı öğrendim.ankarada tanıdığım yok ama üyesi olduğum bazı siteler var ve konuyu bu siteye taşıdım ordanda belki birşeyler çıkar.inan şuan çok üzgünüm.dilimden duayı eksik etmicem.dilerim kabul olur.:Saruboceq:
arkadaşlar ben kuzucuğun babasını aradım şuan elimizde birkaç ünite kan var doktorlar bunları kullanmadı şuaniçin ihtiyaımız yok dedi

bende tam aramayı düşünüyordum.tamam hayatım artık bundan sonrasını dualarımızla sürdüreceğiz herhalde.inşallah hayırlı haberler alırız.:Saruboceq:

arkdaşlar eminim şuan sadece dualara ihtiyaçları var bi anda kendi derdimi unuttum onun derdine daldım bazen bunlar hepimiz için aslında iyi birer ders tabi benim gibi çıkartabilmeyi beceremeyenlere bişey demem bu arada şuan pişmaniyeyi yedim ühühü

arkadaşlar bugün itibariyle yürüyüş yaparak zayıflayanlarada üye oldum oh oh baskı iyi
bugün eve ve işe tempolu yürüyerek gittim geldim toplamda 50 dalika yürümüş oldum iyi ter attım kızım kreşte arkadaşların velilerin ve öğretmenlerinin içinde anne galiba burnun akmış dedi rezil oldum ama ben sadece hızlı yürüyeyim derken terledim benşm kız çok fena ya

Evet arkadaşlar dualarımız minik yavrumuz için ve senin de dediğin gibi melzeyitçiğim aslolan sağlık tüm dertler bitiyor daha önce nelere üzüldük düşünsenize hepsi geçiyor önemli olan kendimizi yıpratmamak zor günlerde kendimizi unutmamak dost seslerine kulak vermek.Biz burdayız ve takım olarak destekliyoruz birbirimizi:1hug:
Gelelim bu günki mamalara ben bu sabah yağsız süt ve müslü ile kahvaltı ettim.Öğlen peynirli salata yedim akşama balık yiyeceğim aralarda da yeşil çay sayısız normal çay ve bir fincan şekersiz türk kahvesi var :kahve: Bu gün de yürüyemedim:eek:klava: ama havalar ısınıyor yarın sabah mutlaka yürüyeceğimşutarafagittişutarafagitti

bende yediklerimi yazayım arkadaşlar
sabah
1bardak herbalifelı süt
öğlen
1 porsiyon kavurma
1 porsiyon ıspanak(tabağım küçüktü)
1 dilim ekmek
arada
herbalife çay
akşam daha yapmadım ama
1 bardak herbalifelı süt

ve bugün akşam meyve yiyeceğim
bugün daha az acıktım
şimdi hiç aç değilim

spora gelince hiç canım çekmiyordu
saolsun eşim bu halimden haberdardı bana enerji olsun diye çok şık bi adidas şort-atlet almış inanın çok gaza geldim artık düzenli bi şekilde sporumu yapacağım
yerimseniben

arkadaşlar bugün itibariyle yürüyüş yaparak zayıflayanlarada üye oldum oh oh baskı iyi
bugün eve ve işe tempolu yürüyerek gittim geldim toplamda 50 dalika yürümüş oldum iyi ter attım kızım kreşte arkadaşların velilerin ve öğretmenlerinin içinde anne galiba burnun akmış dedi rezil oldum ama ben sadece hızlı yürüyeyim derken terledim benşm kız çok fena ya

Allah iyiliğini versin emi.:roflol: ne güldüm anlatamam.senin kız harbi fena. canım ya.Allah bağışlasın.
neyse bu arada ben yediklerimi yazayım dimi.
sabah 5in1 çay,1 tost,1 fincan yeşil çay.
öğlen 1 ad.tost.öğleye kadar yarım lt.su
1 saat sonra 1 avuç sarı leblebi,yarım elma kabuğu,(içini ufaklığa yediriyorumda)
14:25 de 5in1 çay
15:00 2 dilim ekmek üstü çikolata(ekmekler küçük ve ince dilimdi,tamam kabul ediyorum kaçamak yaptım)
16:20 yr kadar yarım lt.su
19:00 5in1çay,3 kaşık pilav,3 kaşık fırında patates.

valla çokmu yedim anlamadım,:uhm: çikolatalı ekmekte abarttım sanırım ama inanın uzun zamandır yememiştim. :eek: bugün ayrıca 20 dk yürüyebildim biliyorum az ama biraz sıkı giyinerek iyice terledim.yarın daha iyi olacak sanırım.:dance:

spora gelince hiç canım çekmiyordu
saolsun eşim bu halimden haberdardı bana enerji olsun diye çok şık bi adidas şort-atlet almış inanın çok gaza geldim artık düzenli bi şekilde sporumu yapacağım
yerimseniben

bravo eşine,valla tebrikettim.Allah mutluluğunuzu yuvanızı korusun hayatım.cümlemizin inşallah.benim eşte bana eşofman takımı alacakmış,alma gerek yok diyorum ama sanırım iyi gaza gelmek için şart,belki bendede epey faydalı olur ne dersin.yerimseniben

kızlar kayısı yemenin faydasını gören varmı? bazı arkadaşlarda görüyorum kuru kayıs yazıyor sürekli valla iyiyse ondanda alayım diyorum.

dün yediklerim hala midemde olduğu için kahvaltıyı sadece peynirle geçiştirdim. Öğlen ve akşam mercimek salatası yedim, 1 fincan yeşil çay içtim. Şimdi siyah çay içiyorum. 10-11 gibi meyvemi yerim. Çok az su içtim. Film izleyip en az 1 saat bisiklete binmeyi düşünüyorum.

Ad1 kayısı kabızlığa iyi geliyor. Ben gece yatmadan önce 3 kayısı 1 bardak ılık su içiyordum gerçekten çok işe yaradı. Yalnız siyah kayısı olması gerekiyor. Diğeri ne işe yarıyor bilmiyorum.

bravo eşine,valla tebrikettim.Allah mutluluğunuzu yuvanızı korusun hayatım.cümlemizin inşallah.benim eşte bana eşofman takımı alacakmış,alma gerek yok diyorum ama sanırım iyi gaza gelmek için şart,belki bendede epey faydalı olur ne dersin.yerimseniben

amiiin canım hepimizin mutluluğunu Allah korusun ve artırsın
bence seninkide alsın inan çok mutlu oldum başka bişey alsaydı beni bu kadar sevindiremezdi
yanımda olduğunu görmek beni çok motive ediyor
bu arada kuru kayısıyı sormuşsun ii bi besin kaynağı kalorisi az, tatlı ihtiyacını karşılıo sayılır, küçük kaçamaklar yerine kayısı yiyebilirsin en önemli özelliği bağırsaklarını çalıştırıyo eğer kabızlık gibi bi problemin varsa 3-4 kuru kayısı ye üzarine ılık su iç çok rahatlatıyor

dün yediklerim hala midemde olduğu için kahvaltıyı sadece peynirle geçiştirdim. Öğlen ve akşam mercimek salatası yedim, 1 fincan yeşil çay içtim. Şimdi siyah çay içiyorum. 10-11 gibi meyvemi yerim. Çok az su içtim. Film izleyip en az 1 saat bisiklete binmeyi düşünüyorum.

Ad1 kayısı kabızlığa iyi geliyor. Ben gece yatmadan önce 3 kayısı 1 bardak ılık su içiyordum gerçekten çok işe yaradı. Yalnız siyah kayısı olması gerekiyor. Diğeri ne işe yarıyor bilmiyorum.

canım çok az yemişsin
bu arada mercimek salatasını nasıl yapıyosun ??

kızlar bu hafta katılım çok iyi
bu durumda daha iyi motive oluyoruz inş.
bu hafta derece yapcaz inanıyorum :nazar:

Ya ben yeterince su içmiyorum:1no2: çok çay içiyorum çünkü 3 litre süpermiş dosba keşke bende yarısı kadar içsem:eek:klava::

Ya ben yeterince su içmiyorum:1no2: çok çay içiyorum çünkü 3 litre süpermiş dosba keşke bende yarısı kadar içsem:eek:klava::

canım bende hiç su içemeyenlerdenim herbalife dan dolayı mecbur içiyorum ama alıştım
güne su ile başlıyorum devamı geliyor
umarım istediğim sonucu alırım ve bu su içme alışkanlık olarak bana kalır
yanında hep su şişesi bulunsun ben çok faydasını gördüm

X