Ya canım hem öğrencisin, hem diyet yapıyorsun, rica et annen de destek olsun birazcık :) Sofraya pasta börek koyulması dışında bir de başka yemek de olmaması kötü olmuş. Nazlanırsan seni sağlıklı yemeksiz bırakmaz eminim.
Afiyet olsun canım. Bir öğününde hem çorba, hem ekmek vardı. Benim diyetisyen 1 kase çorbayı 1 dilim ekmeğe sayıyor. Seninki hem çorba hem ekmek veriyor mu? Benimki bir keresinde 2 dilim ekmek vermişti, anca o zaman hem çorba hem ekmeği aynı öğünde yiyebilmiştim.
Evet canım, iyi oldu. Bu saate kadar dayanamazdım .)
Ben şimdi ufak ufak yatıyorum :)))) Yarın kilo bildirim günümüz. Öğlen 12 den önce bildirimini yapıyoruz canım. Yarın görüşürüz, iyi geceler güzel rüyalar :)))
Rumuzları konuşmuşsunuz. Ben de kayıt olduğum gün bir sürü rumuz denedim, hepsi daha önce alınmıştı. En son taylor'ı denedim. Cesur ve Güzel diye bir dizi vardı. Hala da oynuyor sanırım. Orada taylor isiminde hem çok güzel hem de çok asil genç bir kadın vardı. Ama sonra saçmalamaya başladı dizide ben de izlemeyi bıraktım zaten. Rumuzum da böyle kaldı :)
Yedikten 3 saat sonra yattım :))Afiyet olsun canım, çok sağlıklı olmuş. Yer yemez yatmadığın sürece de sorun olmaz bence.
Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 5 yeşil zeytin, salatalık
Ara: 1 b. ayran
Öğle: 2 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, 1 b. ayran
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: Barbunya, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 porsiyon kivi
Spor: Yok maalesef. Kaç gündür çok yorgundum, yapamadım.
günaydın kızlar dün akşam çok yoruldummm hala bacaklarım ağrıyooo ama atlatttımmm misafirleri teyzemin kızı geldii bizdee buğünn de bizde kalcaz kahvaltıya gitcez erkenden yazyım dedim akşamada kızımı 23 nisana götürcezz ilk 23 nisanı:))) 23 herkesin nisanı kutlu olsunn akşam 9.30da anca yemek yedimm çorba ,köfte , türlü ,pilav mantarr tatlı yokk 1 kaşık yedim cok deill ama bide 1 bardak kola bu kötü olduuu ama içtimmm gelelim kiloya istediğim gibi olmasadaa vermişimmm
kilommmmmm 61 dün akşam kaçırmasaysımm olcaktııı neyse genede iyidirrr grş buğün bakamaya bilirimm
Gunaydin bugun iyiyim kilom 74 dun yedim ne varsa sekerim ve tansiyonum dustugu icin ve regl olacam bugun yarin oyuzden de sis vucudum sanirimneyse dun artik nasilsa veririm degil mi hedefi. 23 nisana 70 olmakti ama nasip olmadi
Olsun canim kilon az oldugu icin direniyordur bencede aksamlari daha hafif gecistirirsenver
Emen imkansiz et sadece oglen ye gecen de soylemistim bunu bir de bencetavukbalik daha cok yemelisin tabionlar yerine kurubakla da bu hafta kesin vereceksin verecegiz hepimiz ins havalarda guzel olur bol bol yururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?