Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aslında dıkkat etmeye calısıyor annemde ama evde 2 kardes daha var ve zayıflar malum ısteklerıde cok oluyor :) yınede iyi gidiyor sukur inşallah guzel guzel devam edecem :)

benım dıyetısyemın gunune ıstersen 1 ekmek ekleyebılırsın demıstı o yuzden bazen eklıyorum canım

yarından cok korkuyorum :1no2:

yatıyım barı bende

iyi geceler....

günaydın kızlar dün akşam çok yoruldummm hala bacaklarım ağrıyooo ama atlatttımmm misafirleri teyzemin kızı geldii bizdee buğünn de bizde kalcaz kahvaltıya gitcez erkenden yazyım dedim akşamada kızımı 23 nisana götürcezz ilk 23 nisanı:))) 23 herkesin nisanı kutlu olsunn akşam 9.30da anca yemek yedimm çorba ,köfte , türlü ,pilav mantarr tatlı yokk 1 kaşık yedim cok deill ama bide 1 bardak kola bu kötü olduuu ama içtimmm gelelim kiloya istediğim gibi olmasadaa vermişimmm
kilommmmmm 61 dün akşam kaçırmasaysımm olcaktııı neyse genede iyidirrr grş buğün bakamaya bilirimm

Gunaydin bugun iyiyim kilom 74 dun yedim ne varsa sekerim ve tansiyonum dustugu icin ve regl olacam bugun yarin oyuzden de sis vucudum sanirimneyse dun artik nasilsa veririm degil mi hedefi. 23 nisana 70 olmakti ama nasip olmadi

Canım, ben de senin nickini gördüğümde aklıma ilk taylor gelmişti. Gerçi o diziyi seyretmedim, çünkü o zamanlar yalan rüzgarını seyrediyordum (malum paul ve lauren aşkı, heheh) ama tayloru biliyordum ve beğeniyordum :)))

Afiyet olsun canım, çok sağlıklı olmuş. Yer yemez yatmadığın sürece de sorun olmaz bence.
Yedikten 3 saat sonra yattım :))

CAnım, afiyet şeker olsun. 1 sorum var: barbunya sebze mi oluyor, kuru baklagil mi? Eğer kuru baklagil ise iki gündür sebze yememiş oldun. İstersen bi araştır :)))

Canlarım, bugün 23 Nisan, neşe doluyor insan...
Çocukların tarlalarda işçi olarak çalıştırılmadığı, kötü muameleye maruz kalmadığı, kaçak olarak çalıştırılmadığı, evlerinde mutlu, tek derdi okulu ve oyun arkadaşlarının olduğu zamanların gerçek olması dileği ile..
Onlar, küçücük ve savumasız. Gözlerindeki mutluluk ışığı hiç sönmesin...

Çok güzel kilo vermişsin cnaım, iyi eğlenceler. Sakın kaçamak yapma, bu kiloya inene kadar canın çıktı :)))))))))

Kızlar, gelelim bana. Kilomda 1 gr oynama yok. Bu hafta kaçamağım olmadı ama herhalde direniyor. Moralimi bozmak istemiyorum. Haftaya gidecek bu kilolar. Diyetisyene gittiğim zamanlar 10. günde kilo verdiğimi görürdük. Umarım bu sefer de böyle olur.
Bu hafta öğle yemeklerinde tam porsiyon et yiyeceğim. Akşamları sadece sebze. Bu hafta da böyle gitsin.
Yanlız, bazı engellerim var. Yarın akşam düğüne gdeceğiz. Bu durumda öğle yemeğimde sebze yemem lazım. Düğünü kaçamaksız nasıl halledeceğim, bilmem. Çarşamba günü de babam geliyor :)))))))))))) Allahtan sebze meraklısıdır :))))

13.TAKIM 153. ETAP
Dosba (67.7/ / &#37
Nachtigall ( 61.8/61.8 /0 /0 % )
Melzeyit (77,8 / / %)
Nur_84 (70.0 / / / %)
taylor ( 66.3 / / / % )
ethos ( 76.2 /74 / 2.2 /3 % )
Ela ( 61.8 /61 / 0.8 /1.9 % )
Bilmem_89 ( 89.0 / / / % )

13.TAKIM TOPLAM KıLO (609.6 / / / %)

Son düzenleme:
Olsun canim kilon az oldugu icin direniyordur bencede aksamlari daha hafif gecistirirsenver
Emen imkansiz et sadece oglen ye gecen de soylemistim bunu bir de bencetavukbalik daha cok yemelisin tabionlar yerine kurubakla da bu hafta kesin vereceksin verecegiz hepimiz ins havalarda guzel olur bol bol yururuz

Canım, bi ara o kadar çok tavuk yedim ki tiksinmiştim resmen. Daha iki gündür tavuk yemeye başlayabildim :))) Bu hafta sadece sebze yemeye çalışacağım. Umarım başarabilirim :))

Canım ben de sebzeyi çok seviyorum. Beni korkutan doyabilecek miyim? Şöyle ki sebzenin yanında ekmek yiyemiyorum ben. Bu hafta umuyorum, başarabileceğim:))

günaydıııınnnn
üzgünüm kızlar kilom tam 69.0 (
böyle takıma dönmek istemiyordum ama olmadı
kahvaltımı yapayım geleceğim görüşürüz

Pilleri çıkardım tekrar taktım hala 62.2 kilo. Geçen birkaç gün önce ölçtüğümde 66.2 kiloydum. Acaba sadece sondaki rakama baktım da acaba 63.2 finan mıydım acaba? Analamıyorum ya. Acaba tartı mı bozuk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…