Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dosbikim sen yarını dert etme )))) gidecek hepsi ))) canım, hakikaten unuttum foto eklemeyi. Ekleyeceğim )))
Melzeyitim, ben ilgileneceğim yarın listeyle. O kadar ilgileniyorsun haftalardır. canım, çok teşekkürler.

Kızlar, kardeşimi geçirdik, çok komik ya. Trafik tıkandı, kaldık yerimizde. Ben açım, saat kaç oldu. Eyvah, eyvah. Çantamda etiform var, yarım paket yiyeyim bari. Sanırım akşam yemeğim yarım pk etiform olacak (((

iyi akşamlar kızlar nasılsınızzzz?
ben kurstan geldim yorgunum bugün 5 durak erken indim ve yürüdüm bacaklarım ağrıyo ama olsun yaz geliyo bu kilolar gidecek bi şekilde :)

Selam kkzlar ben hala kendime gelemedim cok sikmisim sanirim kendimi

Kan şekerin sanırım iyice dengesini kaybetmiş canım. Dikkat et kendine :))

ben kurstan geldim yorgunum bugün 5 durak erken indim ve yürüdüm bacaklarım ağrıyo ama olsun yaz geliyo bu kilolar gidecek bi şekilde :)

Yürüyüş yapmışsın canım, çok iyi olmuş. Benim de ayağım ara ara sızlıyor ama ben de fazla yüklenmeden yürüyüşlerime başladım :)))

Ben de kendime nick bulamadım, eşim de oynadığı bir oyundan esinlenerek nachtigall olsun dedi :))))

nick işi zor ya ben oylesıne almıstım sımdı kaldı böyle saçma saçma kaydirigubbakcemile3

kızlaaaarrr çok moralim bozuldu (
çok sevdiğim bi elbiseyi giymeye çalıştım ama olmadı ( neden başaramıyorum yaaa

moral bazmamalıyııız olacak olacak azımle olacak inşallah :)

bende kurstan sonra yuruyorum cok ıyı gelıyor gercekten tebrıkler :) vercez kilolarımızı )

Kızlar, saat 9 da eve geldik, nihayet :))) 4 kaşık bezelye, 1 köfte yedim. Biraz geç oldu ama meyve ile doyamayacaktım :)

afiyet olsun :))
gec yemek sonrakı gunun sabahı tatılse ıyı oluyor bence :) cunku gec yatılıyor gece sabahta gec kalkılıyor. yanı bende oyle oluyor :))

bugun kurs cıkısı 50 dk yurüdüm. her gun yurudugum kadar sureydı aslında ama 1/2 km kadar fazla yurudm sanıyorum her zaman bındıgım duraktan bı sonrakınden bındım galıba artık daha hızlı yuruyorum :)

akşam yemegım:

3 yemek kasıgı kabak yemegi
2 kepçe sebze corbası
2 bardak ayran

çayın yanında

3 kuru kayısı
2 cevız

Evet canım, iyi oldu. Bu saate kadar dayanamazdım .)
Ben şimdi ufak ufak yatıyorum :)))) Yarın kilo bildirim günümüz. Öğlen 12 den önce bildirimini yapıyoruz canım. Yarın görüşürüz, iyi geceler güzel rüyalar :)))

Akşam yemeğin ve ara öğünün çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun :)))

Yürüyüş yapmışsın canım, çok iyi olmuş. Benim de ayağım ara ara sızlıyor ama ben de fazla yüklenmeden yürüyüşlerime başladım :)))

evet canım düğünlerin yaza olması hırs yapmamda işe yaradı dün de yarım saat yürüdüm 20 dakika da egzersiz hareketleri yaptım tartı yüzüme güldün bu sabah bakalım yarın ne çıkacak :) sen de zorlama fazla ayağını canım ben de yoruldukça dinlene dinlene yürüdüm sonuçta her şeyin başı sağlık di mi yerimseniben

bende kurstan sonra yuruyorum cok ıyı gelıyor gercekten tebrıkler :) vercez kilolarımızı )

keşke kursum her gün olsa süper oluyo gerçekten havasız otobüste daha fazla beklemektense açık havada mis gibi yürünüyo inşallah vericez canım

Rumuzları konuşmuşsunuz. Ben de kayıt olduğum gün bir sürü rumuz denedim, hepsi daha önce alınmıştı. En son taylor'ı denedim. Cesur ve Güzel diye bir dizi vardı. Hala da oynuyor sanırım. Orada taylor isiminde hem çok güzel hem de çok asil genç bir kadın vardı. Ama sonra saçmalamaya başladı dizide ben de izlemeyi bıraktım zaten. Rumuzum da böyle kaldı :)

Gunaydin kizlar ben diyeti biraktim cok fenalastim midem kotu basim donuyor ve agriyor et gunu boyle olurum demistim ama dun gece kotulestimneyse sonucta biraktim uzanacagim biraz

Çok geçmiş olsun. Umarım şimdi düzelmişsindir.

Çok geçmiş olsun. Arada miden kötü oluyor, bir baktırt istersen. Belki bir gıdaya alerjin falan vardır.

Süper yaa. Maşallah çok güzel sonuçlar İnşallah devamı da gelecek. Mutlaka devam et canım.

kahvaltıda yumurta haslıyayım dedım beceremedım kaydirigubbakcemile3
beyazının yarısı suya cıkmıs galıba catlamıs yumurta kaydirigubbakcemile3

Buzdolabından direkt çıkarıp kaynatınce ben de çatlatıyorum bazen. O yüzden önceden çıkarıp biraz ılımasını bekliyorum, o zaman pek çatlamıyor.

Benim diyetisyen de 2 dilim peynir verdiği haftalarda istersen bir dilim peynir ve bir yumurta da yiyebilirsin diyor.

Ya canım hem öğrencisin, hem diyet yapıyorsun, rica et annen de destek olsun birazcık :) Sofraya pasta börek koyulması dışında bir de başka yemek de olmaması kötü olmuş. Nazlanırsan seni sağlıklı yemeksiz bırakmaz eminim.

Afiyet olsun canım. Bir öğününde hem çorba, hem ekmek vardı. Benim diyetisyen 1 kase çorbayı 1 dilim ekmeğe sayıyor. Seninki hem çorba hem ekmek veriyor mu? Benimki bir keresinde 2 dilim ekmek vermişti, anca o zaman hem çorba hem ekmeği aynı öğünde yiyebilmiştim.

İyi olmana sevindim canım. Umarım bir an önce listeye de dönersin.

Canım bir yerde okumuştum. Bir insana neyi çok söylerseniz öyle olurmuş. Ters etki yapmasın diyeceğim ama maşallah zaten hiç dosba bir halin falan yok senin.

kızlaaaarrr çok moralim bozuldu (
çok sevdiğim bi elbiseyi giymeye çalıştım ama olmadı ( neden başaramıyorum yaaa

Yaa ben de ne kadar kilo verdim hala istediğim gibi olmuyor elbiseler. Ama istediğimiz gibi olsalar hala zayıflamaya çalışıyor olmazdık zaten. Biz hala zayıflama aşamasındayız, olacak o kadar. Ama gittikçe daha iyi olacak elbiseler, ve sonra birgün süper olacaklar :)

İşinin çok önemli olmamasına çok sevindim cnaım, yoksa moralin çok bozuluyor, bu da yemene yansıyor.
Canım, okudum okumasına da tek başımayken daha güzel okuyordum ((

Aman canım yine güzel olmuştur eminim. Hem bitti geçti oh :)

Kızlar, saat 9 da eve geldik, nihayet :))) 4 kaşık bezelye, 1 köfte yedim. Biraz geç oldu ama meyve ile doyamayacaktım :)

Afiyet olsun canım, çok sağlıklı olmuş. Yer yemez yatmadığın sürece de sorun olmaz bence.

Afiyet olsun. Ben de merak ediyorum kilonu. Yarın bizim takımın vücut kitle endeksinde rekorunu kırabilirsin. Hadi hayırlısı.

Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 5 yeşil zeytin, salatalık
Ara: 1 b. ayran
Öğle: 2 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, 1 b. ayran
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: Barbunya, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 porsiyon kivi

Spor: Yok maalesef. Kaç gündür çok yorgundum, yapamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…