hadi bakalım dosbacığım umarım istediğin gibi olur ama istediğin gibi olursa mutluka koruma programınıda uygula genelde kullananlar koruma programını uygulamadığı için kilo alıyor anladığım kadarıyla zayıflayınca tamam diyoruz sonrada farkına varmadan eski yemek düzenimize dönüyor tekrar kilo alıyoruz ben buhafta mens olacam benim yüzümden takım geriye gidebilir çünkü çok yoğun ödem oluyor bende nerden baksan 4 kilo rahat oluyor
canım şimdi kendine az şekerli bir kahve yap(içiyorsan yanına bir sigara yak.)pencerenin önüne otur ve bütün sıkıntıların pencereden akıp gittiğini düşün..süprizzzzzanladım arkadaşlar ben hiç iyi değilim kendimi ruhsal anlamda çökmüş hissediyorum aklımdan hiç iyi şeyler geçmiyor çıldırmak üzereyim
günaydınlar herkese.dün akşam sürekli foruma girmeyi denedim ama beni reddetti.sinirden öldüm.sanırım bir sorun var.dün akşam yazılanları okudum herkes ne güzel burdaymış bir ben yoktum sanırım önemli değil zaten kimse sormamış beni.(( paylaşımlar çok güzel epey artmış sevindim valla.dün ben spor yapmadım çünkü eşim geç geldi.malum o yüzden çıkamadık ama bugün evde sporuma başlıcam akşamda yürürsek oda ek olur sporuma daha iyi olur.yani işi şansa bırakmıcam kızlar.birazdan ebru şallıyla plates yapıcam.öğleden sonra nivea bady sporumu yaparım akşamda inşallah yürürüm.hepinizi öpüyorum buralardayım gene gelirim.
şekercim yokluğun tabii ki de belliydi.ama sanırım herkes sorundan dolayı giremediğini tahmin etisengözlerimebaksanab.biz de girebildik siteye ama msj yazmak çok zordu-tatlicadiarzu-sporla dolu bir gün geçireceksin anlaşılan
melzeyit seni o kadar iyi anlıyorum ki.söylicek birşeyimde yok ama asıl ilaç sende beyninde arkadaşım.sorunlarının olduğu yerde.hadi bul bakalım ilacı bulabilecekmisin.ama iyi bakmayı ihmal etme lütfen.kahve ve sigarayı akşam iş çıkışı yaparsın umarım.yaparsan benim yerimede yap lütfen.malum çöalışmıyorum ve havalar soğuk ufaklığı bırakıp çıkamıyorum.içimdeki daralmayı kimse anlamaz sanırım.doğumdan sonra sigaraya başlamadım ama bazen çay ve sigarayı özlüyorum.