Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün bana çok sıkıcı geldi sizede öyle oldumu bilmiyorum ama nedense içimde bir sıkıntı var.çocuğu kayinvelideye bırakıp çıksam diyorum ama onu o surat ifadesini görmek istemiyorum o yüzden evde kalayım en iyisi.

sende çok yüzüne bakmayı verirsin yerimseniben
şaka bi tarafa açık hava iyi gelir sıkıntıya hem sana hem bebişine değişiklik olur

adcım bu arada sen kaç kilo ile hamile kaldın kaç kilo ile doğuma gittin
bebişin 1 yaşında ama senin kilonda gayet ii bence ? çabuk mu verdin ?

dosbam ii gidiyo valla ben de okuldan geldim.bişeyler atıştırdım.çok uykum da geldi.ama moralim çok iyi çünkü arkadaşlar beni görünce çok zayıflamışsın dedikaydirigubbakcemile2 senin nasıl gidiyo? kaçamak var mı kızlar?
adcım ben de doğumdan sonra içmedim sigara ama sütten kesince dayanamadım başladım:nazar:
mümkün olduğunca evde ve yanında içmiyoruz.

nereusum şekercim sen nasılsın.?sen bi yap bakalım.tecrübe ve sonuçlarına göre ben de yapacamşutarafagitti

adcım sana katılıyorum herşey insanın beyninde bitiyor...
bende bundan yaklaşık 6-7 ay önce çok bunalımdaydım eşim ve ailem çok destek verdi ama düzelmedim
sonra psikoloğa gitmeye karar verdim veeee 1 günde iileştim sırnaşık şey
tabii ki beni tedavi etmedi sadece orda sorunlarımı anlatmaya başladığımda anladım ki bana benden başka hiç kimse yardım edemez
ordan çıktım ve bi daha gitmek istemedim ve beynimde hallettim
melzeyit canım umarım sende çabucak sıkıntılarından kurtulursun
unutma bi tane daha senden yok önce sen kendine kıymet ver sonra çevrendekiler zaten verir

tebrikederim arkadaşım.bazı insanlar aslında herşeyin kendinde bittiğini anlamakta güçlük çekerler.bunlardan biride benim sanırım.herşeyi o kadar fazla kafaya takıyorum ki,bu yaşta saçlarımın yarısı beyazladı.(simsiyah saçlarım vardı)ne yapayım kendime çok kızıyorum.bazen herşey öyle üstüste geliyorki''artık yeter diyorum herşey bir insana bu kadarmı düşman olur'' sakinleşince daha düzgün düşünmeye çalışıyorum ''eğer herşeyin üstüme geldiğini düşünüyorsam,belkide ben ters yönde gidiyorum'' diyorum. böyle diye diye bu yaşıma kadar geldim.bundan sonra da böyle diye diye yolu yürümeye devam edicem inşallah.melzeyit canım sen çok özel bir kadınsın (burdaki diğer arkadaşlarım gibi.)
bunu unutma.herşeyden önce bir annesin ve ben harika bir anne olduğunu düşünüyorum.kırılmaktan yoruldun biliyorum, belkide kırmaktan da yoruldun,ama nefes almak güzel be arkadaşım gerçekten çok güzel heleki bahar geldiği zaman doğada oluşan güzellik,inan kanatlarım olsa uçmak isterdim.öyle bir zaman oluyor ki bazen bir laf söyleniyor akşama kadar ağlıyorum ya da kendimi yiyip bitiriyorum.bir insan hadi birkaç insan ki hepimizin hayatında bizi sıkan birkaç insan vardır bu güzelliği engellicek kadar kötü olmaz diyorum.heleki evimizin karşısındaki aile mezarlığını görünce.......
bak ağlattın beni.senağlama neyse ben şekersiz bir kahve içecem ufaklık uyudu.buralardayım sizleri seviyorum.:teselli:

zayıflamışsın lafını duyunca zevkten dört köşe oluyorum valla
sırf bu lafı duyunca hiç bişey yemiyorum kaydirigubbakcemile3

patbori canım iyiyimm aç hissetmiyorum kendimi buhafta çok güzel olucak eminim sen nasılsın kaydirigubbakcemile5

adcım bu arada sen kaç kilo ile hamile kaldın kaç kilo ile doğuma gittin
bebişin 1 yaşında ama senin kilonda gayet ii bence ? çabuk mu verdin ?

valla hayatım ben 54 kg ile hamile kaldım.65 kg ile doğuma gittim.arkadan bakınca hamile olduğum anlaşılmıyordu.:CüvCüv:bende diyabet çıkınca yemeği içmeği kedim tabi.o yüzden hep bebk kilo aldı ben fazla almadım.doğumdan sonra 56 kg ma düştüm tabi 1 ay sadece çorbayla beslendim.pek birşey yiyemiyordum.ama 1 ayın sonunda iştahım artınca 62 ye kadar geldim.benim 7 ay boyunca sezeryan yerim acımaya devam etti.o yüzden sporda yapamadım.aslında asıl 50 kg dım.oğlumdan önce ben 3 kez düşük yaptım 3.seferde bilmiyodum akşam işten gelince yemek yiyip yatıp uyuyorum.bahar yorgunluğu diyorum ama meğer hamileymişim tabi yemek yiyip yatınca 4 kiloyu öyle aldım.4. kez hamile kalınca oğlum dünyaya geldi çok şükür.böyle hayatım çok konuştum yaaa.:bbo:

valla hayatım ben 54 kg ile hamile kaldım.65 kg ile doğuma gittim.arkadan bakınca hamile olduğum anlaşılmıyordu.:CüvCüv:bende diyabet çıkınca yemeği içmeği kedim tabi.o yüzden hep bebk kilo aldı ben fazla almadım.doğumdan sonra 56 kg ma düştüm tabi 1 ay sadece çorbayla beslendim.pek birşey yiyemiyordum.ama 1 ayın sonunda iştahım artınca 62 ye kadar geldim.benim 7 ay boyunca sezeryan yerim acımaya devam etti.o yüzden sporda yapamadım.aslında asıl 50 kg dım.oğlumdan önce ben 3 kez düşük yaptım 3.seferde bilmiyodum akşam işten gelince yemek yiyip yatıp uyuyorum.bahar yorgunluğu diyorum ama meğer hamileymişim tabi yemek yiyip yatınca 4 kiloyu öyle aldım.4. kez hamile kalınca oğlum dünyaya geldi çok şükür.böyle hayatım çok konuştum yaaa.:bbo:

canım zor bi dönem geçirmişsin Allah bi daha yaşatmasın oğlunu da sağlıkla ve neşe ile büyüt inş.
kilolar geçici biz bu kadar azmettikten sonra
benimde hikayem çok iç açıcı değil
bende 4 kilo evlenince aldım 9 kiloda kortizonla
ama veremiyorum 1 yıldır
bu yaza bende hamile kalmak istiyorum ve bu kilo ile düşünmüyorum
71 ile hamile kalırsam kaç ile doğuma giderim hayal bile etmek istemiorum
herşeyin hayırlısı vereceğiz biz bu kiloları inanıyorum

kusura bakmayın kızlar ya.sanırım birileriyle konuşup detleşmeye çok ihtiyacım var o yüzden sizin kafanızı ağrıtıp canınızı sıkıyorum.sanki sizin derdiniz size yetmiyormuş gibi birde benim çenem susmadı.burada sıkıntıları unutmamız lazım aslında.motive olmamız lazım.yoksa nasıl kilo vermek için burda olduğumuzu hatırlarız.neyse ben yine buralardayım.

kıızz add canıımm bişi olmaz sen anlat ben sürekli düşüyorumm netten ama anlat içini boşaltt

kıızz add canıımm bişi olmaz sen anlat ben sürekli düşüyorumm netten ama anlat içini boşaltt

ay sağolasın hayatım.valla dosba ile bugün beni iyi dinlediniz.çok sağolun.bu arada bende çok iyi bir dinleyiciyimdir.lütfen sizde yazmak isterseniz yazın.:teselli:

kusura bakmayın kızlar ya.sanırım birileriyle konuşup detleşmeye çok ihtiyacım var o yüzden sizin kafanızı ağrıtıp canınızı sıkıyorum.sanki sizin derdiniz size yetmiyormuş gibi birde benim çenem susmadı.burada sıkıntıları unutmamız lazım aslında.motive olmamız lazım.yoksa nasıl kilo vermek için burda olduğumuzu hatırlarız.neyse ben yine buralardayım.

canım biz bi takımız herşeyi paylaşırız
sıkıntını da anlat içini rahatlat dinlemeye hazırız
hadi biraz hava al ii gelecek eminim

ad1cim sağol tatlım duyarlılığın için.. bu bahsettiğim minik melek takımımızdan bir arkadaşımız bennunun tanıdığı ankaradalar ve şu an çok güç durumdalar........aranızda ankarada olan varsa lütfen bir düşündün çok ama çok acil kan ve trombosite ihtiyaç var minik melek şu an yaşam destek ünitesi ile hayata bağlı..ilk mesajda tüm bilgiler var.......

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara-32.html

teşekkürederim dosbacım.az önce eski bir arkadaşı aradım nasip olursa bu hafta buluşucaz inşallah oda iyi geldi üstüne.rahatladım kızlar sağolun.bu arada bu kayısının faydası nedir herkes onu kullanıyor bilen varmı yada ben netten biraz bakayım.birde bu niveanın sporu ben bulamadım kk da var yazmışlar ama.bende 2.cd si var belki farklıdır.en azından 2 sini birleştirip öyle yaparım.daha iyi olur diye düşünüyorum.

ad1cim sağol tatlım duyarlılığın için.. bu bahsettiğim minik melek takımımızdan bir arkadaşımız bennunun tanıdığı ankaradalar ve şu an çok güç durumdalar........aranızda ankarada olan varsa lütfen bir düşündün çok ama çok acil kan ve trombosite ihtiyaç var minik melek şu an yaşam destek ünitesi ile hayata bağlı..ilk mesajda tüm bilgiler var.......

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara-32.html

kan gurubum tutmuyor çok üzüldüm içim parçalandı
Allah yardımcıları olsun dua etmekten başka elimden şuan bişey gelmiyor ama yakınımdaki insanlar da soracağım ümit kesilmez

kızlar hepinize teşekkür ederim ama içimdeki sıkıntının bir sebebi yok beni üzecek beni yıkacak bir durum yok yine mutsuzumu yorğunlumuve son noktamdayım aslında sıkıntımı anlatsam size komik gelebilir sadece şu sözlerle dile getirmek istiyorum
Görmeden ölürsem milletimin yüzündeki feyzi, Yazsınlar mezar taşıma vatan mahsun ben mahsun"

belki size saçma gelebilir ama %50si bu aman boşverin anlatırım inşallah

bide kalistenin bahsettiği konuda yardımcı olmayı istiyorum ama kalistenin bana ulaşmasını nasıl sağlarız

Ankara'da olan üyelerimiz veya tanıdıklarına ulaşabilecek olanlar lütfen yardıma ihtiyacımız var....

9 Yaşında bir minik meleğimiz dün geceden itibaren hayata yaşam destek ünitesiyle tutunuyor ve bu yavrumuzun çok ama çok acil olarak kana ihtiyacı var... Kan ve trombosit bağışı yapabilecekler lütfen yardımlarınızı esirgemeyin......Lütfen iki linkede bakınız sormak istedikleriniz için bana ulaşabilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara.html

Kuyu taş ve deli.... çıkartana hediye... IV. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

X