• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tartıldığım gün bir arkadaşıma kilomu 63.2 diye söyledim. Sonra aklıma geldi utandım, yalan söylemiş gibi oldum ama inanarak söyledim. Söylediğimde hakkaten öyleymiş gibi düşünmüştüm. Acaba o gün tartıda kilom 63.2'ydi de ben sonradan o kadar olamaz deyip 66.2 olduğumu mu düşündüm.

Yaa ben en iyisi bir eczaneye gideyim değil mi? Kahvaltı saatim çok geçecek ama bu gerçekse çok sevinicem.

günaydıııınnnn
üzgünüm kızlar kilom tam 69.0 :((
böyle takıma dönmek istemiyordum ama olmadı
kahvaltımı yapayım geleceğim görüşürüz

Senin cnaın sağolsun hayatım. Takıma dönmek sana iyi gelecektir. Gidecek tüm kilolar :))))

Ya kızlar çok acayip birşey oldu. 4 kez tartıldım 62.2 kilo çıkıyorum.

Pilleri çıkardım tekrar taktım hala 62.2 kilo. Geçen birkaç gün önce ölçtüğümde 66.2 kiloydum. Acaba sadece sondaki rakama baktım da acaba 63.2 finan mıydım acaba? Analamıyorum ya. Acaba tartı mı bozuk?

N'aptın bacım sen? Hemen girmenin mümkün olmadığı bir etek ya da pantolonu dene hayatım :)))) Mucize mi gerçekleşti ne????

Hayır canım yaa geçen haftaya göre belimden sadece 1 santim gitmiş. Öyle acayip bir incelme yok maalesef. Yaa bu tartı bozuldu di mi :(((( Ben eczaneye gidip gelicem.

Dün gece "keşke tartıda 63'lü bir rakam görsem bir rakam görsem" diye düşündüm. Ama böyle değildi yaa. Off neyse gidip gelicem.

kızlar kusurabakmayın ancakk uyandım uzun zamandır ilk defa bu kadar uyudum doğal olarakta şiştim. elim ayağım acayip şişti.
şuan kilom özürdileyere78.6 yani bir kilo almış görünüyorum ama aslında ben verdim çünkü 80leri göödüm dosbikim ve ben kötü döndük .

kızlar kusurabakmayın ancakk uyandım uzun zamandır ilk defa bu kadar uyudum doğal olarakta şiştim. elim ayağım acayip şişti.
şuan kilom özürdileyere78.6 yani bir kilo almış görünüyorum ama aslında ben verdim çünkü 80leri göödüm dosbikim ve ben kötü döndük .

Melzeyitim, istersen biraz daha bekle. Bi su falan iç, esneme hareketleri yap, kilonu bi daha bildir.
Yazmıyorum şimdi seni

Canlarım, bugün 23 Nisan, neşe doluyor insan...
Çocukların tarlalarda işçi olarak çalıştırılmadığı, kötü muameleye maruz kalmadığı, kaçak olarak çalıştırılmadığı, evlerinde mutlu, tek derdi okulu ve oyun arkadaşlarının olduğu zamanların gerçek olması dileği ile..
Onlar, küçücük ve savumasız. Gözlerindeki mutluluk ışığı hiç sönmesin...

aynı dıleklerle 23 nisanınız kutlu olsun..

Kızlar, gelelim bana. Kilomda 1 gr oynama yok. Bu hafta kaçamağım olmadı ama herhalde direniyor. Moralimi bozmak istemiyorum. Haftaya gidecek bu kilolar. Diyetisyene gittiğim zamanlar 10. günde kilo verdiğimi görürdük. Umarım bu sefer de böyle olur.
Bu hafta öğle yemeklerinde tam porsiyon et yiyeceğim. Akşamları sadece sebze. Bu hafta da böyle gitsin.
Yanlız, bazı engellerim var. Yarın akşam düğüne gdeceğiz. Bu durumda öğle yemeğimde sebze yemem lazım. Düğünü kaçamaksız nasıl halledeceğim, bilmem. Çarşamba günü de babam geliyor :)))))))))))) Allahtan sebze meraklısıdır :))))

şimdiden gozunuz aydın :)

kılolarda arada durma yapıyormus zaten haftaya daha ıyı verırrsınız :))

Pilleri çıkardım tekrar taktım hala 62.2 kilo. Geçen birkaç gün önce ölçtüğümde 66.2 kiloydum. Acaba sadece sondaki rakama baktım da acaba 63.2 finan mıydım acaba? Analamıyorum ya. Acaba tartı mı bozuk?

Tartıldığım gün bir arkadaşıma kilomu 63.2 diye söyledim. Sonra aklıma geldi utandım, yalan söylemiş gibi oldum ama inanarak söyledim. Söylediğimde hakkaten öyleymiş gibi düşünmüştüm. Acaba o gün tartıda kilom 63.2'ydi de ben sonradan o kadar olamaz deyip 66.2 olduğumu mu düşündüm.

Yaa ben en iyisi bir eczaneye gideyim değil mi? Kahvaltı saatim çok geçecek ama bu gerçekse çok sevinicem.

ayyy canım inanamıyorum inşallah dogrudur (ki içimdeki ses dogru oldugnu soyluyor :) )
hadi bakalım eczaneye gıdersen donuste haberını beklıyoruz :))

bende bırazdan kılo bıldırırımımı yapcam.

13.TAKIM 153. ETAP
Dosba (67.7/ 69 /-1.3/-1.9 %)
Nachtigall ( 61.8/61.8 /0 /0 % )
Melzeyit (77,8 /78.6/-0.8/-1 %)
Nur_84 (70.0 / / / %)
taylor ( 66.3 / / / % )
ethos ( 76.2 /74 / 2.2 /3 % )
Ela ( 61.8 /61 / 0.8 /1.9 % )
Bilmem_89 ( 89.0 / / / % )

13.TAKIM TOPLAM KıLO (609.6 / / / %)

Son düzenleme:
merhbalar herkese nasılsınız bakalım
ben aranıza bu hafta hiç katılamadım çok özür diliyorum ablamı gezdiriyorum istanbulu fethettik artık
inş haftaya daha güzel katılımda bulunacağım
bu hafta kilomda bi değişme yok 70de takıldı bi süre böyle gider artık

13.TAKIM 153. ETAP
Dosba (67.7/ 69 /-1.3/-1.9 %)
Nachtigall ( 61.8/61.8 /0 /0 % )
Melzeyit (77,8 /78.6/-0.8/-1 %)
Nur_84 (70.0 /70.0 /0/0%)
taylor ( 66.3 / / / % )
ethos ( 76.2 /74 / 2.2 /3 % )
Ela ( 61.8 /61 / 0.8 /1.9 % )
Bilmem_89 ( 89.0 / / / % )

13.TAKIM TOPLAM KİLO (609.6 / / / %)

taylor canım harika bi sonuç eğer doğruysa...bütün kalbimle doğru olmasını istiyorum
melzeyitim bende 71i görmüştüm ama son 2 haftadır çok sıkıyorum kendimi ancak 69 ile dönebildim :((
haftaya güzel sonuç alalım da bu utanç duygusundan kurtulalım
takımımız süper kilo veriyor ben hala en kötülerdeyim 65i görmüştüm kendime çok kızıyorum

ethos çok güzel vermiş
elanınkide fena değil
ben bu detoksu uygulasam tansiyonum düşer mi acaba ...
aslında kızların verdikleri birbirine yakın olsa denerdim ama ben kesin çok vermem iisimi dytsyenin verdiği listeye dönmek

sımdı kılo bıldırımını nasıl yapıyoruz bu kıloların yanındakı rakamlar neler??

Canım, bana kilonu söylüyorsun. Ben hesaplıyorum.
Aslında benim cumalarım çok yoğun diye melzeyin (kaptan yardımcımız) yapıyor ama bugün tatil diye ben yapıyorum.
Kilo hesaplamasını şu şekilde yapıyoruz:
Bu haftanın kilosundan geçen haftanın kilosunu çıkartıyoruz. sütundaki sayı oluyor.Çıkan sayıyı 100 ile çarpıyoruz ve çıkan sayıyı geçen hafttanın kilosuna bölüyoruz.

Rakamlara gelince, ilk sütundaki rakam geçen haftanın kilosu, ikinci sütundaki rakam bugünün kilosu, 3. sütundaki rakam aradaki fark, 4. sütundaki yüzde de geçen hafta ve bu hafta arasındaki farkın yüzdesi.

Back