Gunaydin kizlar ben diyeti biraktim cok fenalastim midem kotu basim donuyor ve agriyor et gunu boyle olurum demistim ama dun gece kotulestimneyse sonucta biraktim uzanacagim biraz
Çok geçmiş olsun. Umarım şimdi düzelmişsindir.
ethoscuğum çok geçmiş olsun şok diyetler herkese yaramıyor malesef aynı sıkıntı bendede var aç kalığımda hemen şeker problemi yaşıyorum
dosbacığım bence dizini zorlama hafftaya başla derimm
dün bende kızım hamburger menü almış babası onun patateslerinden sadece 3 tane yedim 2 yudum az az kola içtim birde ip atladım sonra aacayip miğde bulantısı baş dönmesi lavaboya gittim ama çıkartamadımda eşime ben ölüyorum hakkını helal et benden yanna hellal olsun dedim çok korktum kötü bir akşamdane dokundu bilmiyorumm
Çok geçmiş olsun. Arada miden kötü oluyor, bir baktırt istersen. Belki bir gıdaya alerjin falan vardır.
kızşlar ay nasıl mutluyum benim yan bölgelerim vardı 7 cm gitmişş belim 71 olmuşş nasıl mutlu oldum bacağımda nerdeyse 51 cm olmuş çok mutlu oldumm belim çok kalın ama olsun gidecek
nach canım yarımn muhtemelen ben olmayacamm sen izinlimisin hayatım ğer değilsen saat 10a kadar herkes bildirim yapsın saat 11 gibi çıkacam benn
Süper yaa. Maşallah çok güzel sonuçlar
İnşallah devamı da gelecek. Mutlaka devam et canım.
kahvaltıda yumurta haslıyayım dedım beceremedım kaydirigubbakcemile3
beyazının yarısı suya cıkmıs galıba catlamıs yumurta kaydirigubbakcemile3
Buzdolabından direkt çıkarıp kaynatınce ben de çatlatıyorum bazen. O yüzden önceden çıkarıp biraz ılımasını bekliyorum, o zaman pek çatlamıyor.
normalde
2 kk kadar peynır ve 2 dlm ekmekti ben ıkısındende kısıp canım yumurtayla peynırı bırlıkte yemek ıstedıgım ıcın boyle yaptım zaten yumurtanın beyazının yarısı yok olmustu :) ama yanlıs mı yaptım kı :S
elma sirkesi ılık suyla ac karnına bagırsakları iyi calıstırıyormus bugun doktorumda da dınledım :))
Benim diyetisyen de 2 dilim peynir verdiği haftalarda istersen bir dilim peynir ve bir yumurta da yiyebilirsin diyor.
afiyt olsun :)
annem yemek yapmadan gıtmıs galıba dunku pasta boreklerı dusunuyor aksam ıcın
saat 2 de ogle yemegımı yemeyı dusunuyorum ama ne yapsam bılmıyorum corba yapmaya cok usenıyorum ama canımda cok ıstıyor :)
Ya canım hem öğrencisin, hem diyet yapıyorsun, rica et annen de destek olsun birazcık :) Sofraya pasta börek koyulması dışında bir de başka yemek de olmaması kötü olmuş. Nazlanırsan seni sağlıklı yemeksiz bırakmaz eminim.
bugun kurs cıkısı 50 dk yurüdüm. her gun yurudugum kadar sureydı aslında ama 1/2 km kadar fazla yurudm sanıyorum her zaman bındıgım duraktan bı sonrakınden bındım galıba artık daha hızlı yuruyorum :)
akşam yemegım:
3 yemek kasıgı kabak yemegi
2 kepçe sebze corbası
2 bardak ayran
çayın yanında
3 kuru kayısı
2 cevız
Afiyet olsun canım. Bir öğününde hem çorba, hem ekmek vardı. Benim diyetisyen 1 kase çorbayı 1 dilim ekmeğe sayıyor. Seninki hem çorba hem ekmek veriyor mu? Benimki bir keresinde 2 dilim ekmek vermişti, anca o zaman hem çorba hem ekmeği aynı öğünde yiyebilmiştim.
hoşbuldum dosbacım,iyiyim sağol sen nasılsın.
bilmem-89 arkadaşımızda hoşgelmiş. istediğin kiloya gelirsin inşallah.
uğrayıp hatır sormak istedim kızlar. aslında arada geldim ama malesef yazamadan çıktım.
iznimi henüz bitirmedim,psikolojik olarak sıkıldığım için izne ayrıldım. bazı sorunlarım oldu. şimdi iyiyim.
tekrar aranızda olmayı isterim ama faydamın olmasınıda isterim. öpüyorum sizleri.
İyi olmana sevindim canım. Umarım bir an önce listeye de dönersin.
adcım dosba dosbik nasıl istersen öyle hitap et canım
nac canım kaplumbağa seviyorum ama dokunamıyorum
nickimi aldığım dönemler yiğenim yeni konuşuyordu evdeki su kaplumbağasına dosba diyebiliyordu...
hastalık dönemimde eşim bana dosba demeye başladı ama kilolarım kalıcı olmaya başlayınca o vazgeçti ama ben o dönem dosbayı burda kullanmaya başlamıştım :))
Canım bir yerde okumuştum. Bir insana neyi çok söylerseniz öyle olurmuş. Ters etki yapmasın diyeceğim ama maşallah zaten hiç dosba bir halin falan yok senin.
kızlaaaarrr çok moralim bozuldu
(
çok sevdiğim bi elbiseyi giymeye çalıştım ama olmadı
( neden başaramıyorum yaaa
Yaa ben de ne kadar kilo verdim hala istediğim gibi olmuyor elbiseler. Ama istediğimiz gibi olsalar hala zayıflamaya çalışıyor olmazdık zaten. Biz hala zayıflama aşamasındayız, olacak o kadar. Ama gittikçe daha iyi olacak elbiseler, ve sonra birgün süper olacaklar :)
İşinin çok önemli olmamasına çok sevindim cnaım, yoksa moralin çok bozuluyor, bu da yemene yansıyor.
Canım, okudum okumasına da tek başımayken daha güzel okuyordum
((
Aman canım yine güzel olmuştur eminim. Hem bitti geçti oh :)
Kızlar, öğleye doğru yarım simit yedim. Yani öğleden sonra aramı sabah yapmış gibi oldum. Öğlen az tavuk, 1 dilim ekmek ve salata yedim.
Birazdan da kuru kayısı yerim artık :)))
Yarın 23 Nisan, neşe doldum vallahi :))) Cumartesi de resmi tatil diye kurs yok. Anlayacağınız beni 3 günlük bir tatil bekliyor :)))))
Kızlar, saat 9 da eve geldik, nihayet :))) 4 kaşık bezelye, 1 köfte yedim. Biraz geç oldu ama meyve ile doyamayacaktım :)
Afiyet olsun canım, çok sağlıklı olmuş. Yer yemez yatmadığın sürece de sorun olmaz bence.
kızlar iişerim bitti ufak tefek işler kaldıı onlarda yarım saat sürmez öğlenden beri bişey yemedimmm öğlen yediğimde 1 kaşıkk türlüü 3 kaşıkta havuç salatasıı karnımda açıkmadı psikolojikmen diyetteyim sanıyomm bıraktım buğünn bakalım yarın görcez sonucuuu uğrarım eşim ark oturursaa bende int takılırımmm:)))
Afiyet olsun. Ben de merak ediyorum kilonu. Yarın bizim takımın vücut kitle endeksinde rekorunu kırabilirsin. Hadi hayırlısı.