Yok canım, önemli birşey yok, iş yetiştirmeye çalışıyorum. Neyseki çok önemli bir iş değil, stres olup yemek yemiyorum yani. Ama vakit alıyor işte, uykusuz kalıyorum. Uykusuzluk bende şişkinlik yapıyor. Bugün çok iyi uyumam lazım ki yarın güzel sonuç alayım.
Afiyet olsun canım. Süslen tabii, iyi yapmışsın :) Güzel okumalar canım.
İşinin çok önemli olmamasına çok sevindim cnaım, yoksa moralin çok bozuluyor, bu da yemene yansıyor.
Canım, okudum okumasına da tek başımayken daha güzel okuyordum ((
hepinize güzel günler diliyorum canlarım
bugün bütün şişkinliğim gitmiş ama yarın döneceğim için takıma biraz zarar vereceğim
takımdan ayrıldım çok kilo aldım ama dönmeden veremeyeceğim çok üzgünüm (
sabah klasik kahvaltımı yaptım ek olarak çilek yedim
meyve yemeyi hepinize tavsiye ediyorum güne enerjik başlıyosunuz
Hoşgeldin canımmmm
Gunaydin kizlar ben diyeti biraktim cok fenalastim midem kotu basim donuyor ve agriyor et gunu boyle olurum demistim ama dun gece kotulestimneyse sonucta biraktim uzanacagim biraz
Sana zarar veriyorsa en iyisini yapmışsın canım. Şimdi normal diyete devam edersin. Şok diyet yapmak kolay değil.
kahvaltıda yumurta haslıyayım dedım beceremedım kaydirigubbakcemile3
beyazının yarısı suya cıkmıs galıba catlamıs yumurta kaydirigubbakcemile3
Canım benim yaaaa :))))
kahvaltim:
1 d. kepekli ekmek
1 kk kadar peynir
1 haslanmıs yumurta
söğüş.
öncesinde elma sırkelı ılık su içtim.. bı kac gundur yapıyorum bunuda.
Afiyet olsun. kahvaltın çok güzel olmuş :)))
yayla çorbası yapıyorum birazdan içeceğim 1 kase inş.
aslında bugün çok acıktım ama yarın tartı günü heyecanı sardı başka bişey yemesem ii olur
akşama tavuk haşlama
çorba ve sebze var
ama sebze olarak ne pişirsem hala bulamadım bi de markete gitmek zor geliyor sanırım
acaba karnıbahar ve brokoli mi haşlasam ???
Bayılırım yayla çorbasına :)))) Afiyet olsun canım :)))
selam kızlar.arada hastalıklar olmuş,çok geçimişolsun melzeyit ve ethoşum dikkat edin kendinize.ben izinli olduğum dönemde ürün araştırması yaptım hala bulamadım istediğim ürünü ama bulasıya kadar devam. ürünün adı; '' bi dokunuşta incelten sihirli değnek.'' bulduğum zaman hiç sıkıntı kalmıcak. sadece bizim takımdakileri incelticem ama diğerlerine yok. naniknanik
Hoşgeldin cnaımm. Sihirli değneği hemen bul, bizi de bu durumdan kurtar canım. Hep duacın olurum :))))
hoşbuldum dosbacım,iyiyim sağol sen nasılsın.
bilmem-89 arkadaşımızda hoşgelmiş. istediğin kiloya gelirsin inşallah.
uğrayıp hatır sormak istedim kızlar. aslında arada geldim ama malesef yazamadan çıktım.
iznimi henüz bitirmedim,psikolojik olarak sıkıldığım için izne ayrıldım. bazı sorunlarım oldu. şimdi iyiyim.
tekrar aranızda olmayı isterim ama faydamın olmasınıda isterim. öpüyorum sizleri.
Canım, istediğin zaman gel :))) Yerin hazır :)
ben geldimm kızlar buğünn meyve günüm ama sabah yarın dilim ekmek küçük bi parca peynir yedim 1 kaşık türlü öğlenn bide havuç salatası yoğurtlu ama midem bullandı çok yiyincede midem küçülüyodur inşşş
ethos geçmiş olsun cnmmm sağlığını bozuyosa bırak bende buğün sebze günü gibiyada bırakırım belli olmaz akşama misafirlerim var yemeğe zor olur halsiz kalmayımm 60 olmuşumdur inşş
Canım, kendini çok yorma. Her şeyin başı sağlık
asiyecim nici değiştir bencede,olmazsada sana isminle sesleniriz. :))
dosbacım,dosba seni gaza getiriyor madem ben dosba demeye devam edeyimmi yoksa dosbik mi diyeyim bilemedimki. bu arada hayatım valla yaza kadar sonuca ulaşırmıyım bilmiyorum. sıkıyorum olmuyor,sinir oluyorum ama tekrar denicem.
Ben dosbikin kaplumbağaları çok sevdiği için dosba olduğunu sanıyordum.
Dosbikcim, açıklama bekliyoruz:)))) Neden nick in dosba?
2 kepce yayla corbası
salata ve 2 dilim ekmek
saat 4 gibide meyve mı yiyip dısarı cıkcam..
Şimdi sen dışarıdasındır o zaman :))))
Canım, nickini değiştirmeyi düşünüyorsun csanırım. Bi sorup soruşturayım, ne yapmak lazımmış, öğreneyim