• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok canım, önemli birşey yok, iş yetiştirmeye çalışıyorum. Neyseki çok önemli bir iş değil, stres olup yemek yemiyorum yani. Ama vakit alıyor işte, uykusuz kalıyorum. Uykusuzluk bende şişkinlik yapıyor. Bugün çok iyi uyumam lazım ki yarın güzel sonuç alayım.
Afiyet olsun canım. Süslen tabii, iyi yapmışsın :) Güzel okumalar canım.

İşinin çok önemli olmamasına çok sevindim cnaım, yoksa moralin çok bozuluyor, bu da yemene yansıyor.
Canım, okudum okumasına da tek başımayken daha güzel okuyordum :(((

hepinize güzel günler diliyorum canlarım
bugün bütün şişkinliğim gitmiş ama yarın döneceğim için takıma biraz zarar vereceğim
takımdan ayrıldım çok kilo aldım ama dönmeden veremeyeceğim çok üzgünüm :((
sabah klasik kahvaltımı yaptım ek olarak çilek yedim
meyve yemeyi hepinize tavsiye ediyorum güne enerjik başlıyosunuz

Hoşgeldin canımmmm

Gunaydin kizlar ben diyeti biraktim cok fenalastim midem kotu basim donuyor ve agriyor et gunu boyle olurum demistim ama dun gece kotulestimneyse sonucta biraktim uzanacagim biraz

Sana zarar veriyorsa en iyisini yapmışsın canım. Şimdi normal diyete devam edersin. Şok diyet yapmak kolay değil.

kahvaltıda yumurta haslıyayım dedım beceremedım kaydirigubbakcemile3
beyazının yarısı suya cıkmıs galıba catlamıs yumurta kaydirigubbakcemile3

Canım benim yaaaa :))))

kahvaltim:
1 d. kepekli ekmek
1 kk kadar peynir
1 haslanmıs yumurta
söğüş.

öncesinde elma sırkelı ılık su içtim.. bı kac gundur yapıyorum bunuda.

Afiyet olsun. kahvaltın çok güzel olmuş :)))

yayla çorbası yapıyorum birazdan içeceğim 1 kase inş.
aslında bugün çok acıktım ama yarın tartı günü heyecanı sardı başka bişey yemesem ii olur
akşama tavuk haşlama
çorba ve sebze var
ama sebze olarak ne pişirsem hala bulamadım bi de markete gitmek zor geliyor sanırım
acaba karnıbahar ve brokoli mi haşlasam ???

Bayılırım yayla çorbasına :)))) Afiyet olsun canım :)))

selam kızlar.arada hastalıklar olmuş,çok geçimişolsun melzeyit ve ethoşum dikkat edin kendinize.ben izinli olduğum dönemde ürün araştırması yaptım hala bulamadım istediğim ürünü ama bulasıya kadar devam. ürünün adı; '' bi dokunuşta incelten sihirli değnek.'' bulduğum zaman hiç sıkıntı kalmıcak. sadece bizim takımdakileri incelticem ama diğerlerine yok. naniknanik

Hoşgeldin cnaımm. Sihirli değneği hemen bul, bizi de bu durumdan kurtar canım. Hep duacın olurum :))))
hoşbuldum dosbacım,iyiyim sağol sen nasılsın.
bilmem-89 arkadaşımızda hoşgelmiş. istediğin kiloya gelirsin inşallah.
uğrayıp hatır sormak istedim kızlar. aslında arada geldim ama malesef yazamadan çıktım.
iznimi henüz bitirmedim,psikolojik olarak sıkıldığım için izne ayrıldım. bazı sorunlarım oldu. şimdi iyiyim.
tekrar aranızda olmayı isterim ama faydamın olmasınıda isterim. öpüyorum sizleri.

Canım, istediğin zaman gel :))) Yerin hazır :)

ben geldimm kızlar buğünn meyve günüm ama sabah yarın dilim ekmek küçük bi parca peynir yedim 1 kaşık türlü öğlenn bide havuç salatası yoğurtlu ama midem bullandı çok yiyincede midem küçülüyodur inşşş
ethos geçmiş olsun cnmmm sağlığını bozuyosa bırak bende buğün sebze günü gibiyada bırakırım belli olmaz akşama misafirlerim var yemeğe zor olur halsiz kalmayımm 60 olmuşumdur inşş

Canım, kendini çok yorma. Her şeyin başı sağlık

asiyecim nici değiştir bencede,olmazsada sana isminle sesleniriz. :))
dosbacım,dosba seni gaza getiriyor madem ben dosba demeye devam edeyimmi yoksa dosbik mi diyeyim bilemedimki. bu arada hayatım valla yaza kadar sonuca ulaşırmıyım bilmiyorum. sıkıyorum olmuyor,sinir oluyorum ama tekrar denicem.

Ben dosbikin kaplumbağaları çok sevdiği için dosba olduğunu sanıyordum.
Dosbikcim, açıklama bekliyoruz:)))) Neden nick in dosba?

2 kepce yayla corbası
salata ve 2 dilim ekmek
saat 4 gibide meyve mı yiyip dısarı cıkcam..

Şimdi sen dışarıdasındır o zaman :))))
Canım, nickini değiştirmeyi düşünüyorsun csanırım. Bi sorup soruşturayım, ne yapmak lazımmış, öğreneyim

Kızlar, öğleye doğru yarım simit yedim. Yani öğleden sonra aramı sabah yapmış gibi oldum. Öğlen az tavuk, 1 dilim ekmek ve salata yedim.
Birazdan da kuru kayısı yerim artık :)))
Yarın 23 Nisan, neşe doldum vallahi :))) Cumartesi de resmi tatil diye kurs yok. Anlayacağınız beni 3 günlük bir tatil bekliyor :)))))

adcım dosba dosbik nasıl istersen öyle hitap et canım
nac canım kaplumbağa seviyorum ama dokunamıyorum
nickimi aldığım dönemler yiğenim yeni konuşuyordu evdeki su kaplumbağasına dosba diyebiliyordu...
hastalık dönemimde eşim bana dosba demeye başladı ama kilolarım kalıcı olmaya başlayınca o vazgeçti ama ben o dönem dosbayı burda kullanmaya başlamıştım :))

nac canım tatilin güzel geçer umarım
bol bol yürü... keyifli olur inş.
sanırım eşinde öğretmendi beraber vakit geçirirsiniz

adcım dosba dosbik nasıl istersen öyle hitap et canım
nac canım kaplumbağa seviyorum ama dokunamıyorum
nickimi aldığım dönemler yiğenim yeni konuşuyordu evdeki su kaplumbağasına dosba diyebiliyordu...
hastalık dönemimde eşim bana dosba demeye başladı ama kilolarım kalıcı olmaya başlayınca o vazgeçti ama ben o dönem dosbayı burda kullanmaya başlamıştım :))

Hmm, ben seni burada gördüğümde "dosbik gelmiş" diyorum. Bi şekilde beynime senin adın dosbik olarak yerleşti. Hatta Asiye bile değişik geliyor :)))))) Rahatsız olmadığına göre sana dosbik demeye devam edeceğim :))))))))))))))))

nac canım tatilin güzel geçer umarım
bol bol yürü... keyifli olur inş.
sanırım eşinde öğretmendi beraber vakit geçirirsiniz

Eşim yazılımcı canım. Ama yarın ona da tatil. Yanlız, onun hiç kilo sorunu yok canım. Ben de bol bol yürümeyi ve onu yürütmeyi düşünüyorum. Benimki yağ yakma, onunki de sağlık içn olasun bari :))))))))))))))

Hmm, ben seni burada gördüğümde "dosbik gelmiş" diyorum. Bi şekilde beynime senin adın dosbik olarak yerleşti. Hatta Asiye bile değişik geliyor :)))))) Rahatsız olmadığına göre sana dosbik demeye devam edeceğim :))))))))))))))))

Eşim yazılımcı canım. Ama yarın ona da tatil. Yanlız, onun hiç kilo sorunu yok canım. Ben de bol bol yürümeyi ve onu yürütmeyi düşünüyorum. Benimki yağ yakma, onunki de sağlık içn olasun bari :))))))))))))))

dosbik demeye devam :))
bi yazılımcı da bende var :)) stresli meslek... yürüsün iyi gelir :))

nachticim çok sağol hayatım. sizin için vazgeçmicem bulacam o değneyi. tabi birazda kendim için :))
bu arada 3 gün tatilden bende istiyorum yaaa. henüz bişeyde demediler bakalım bu akşam mutlu ayrılabilecekmiyim işten.
dosbacım tamam canım ben aynı şekilde devam ediyorum ozaman. herkes ismini sanırım yaşayıp aklında kalan anılardan esinlenerek aldı. bende kulübe üye olmadan önce işyerine yeni program almıştık. programda deneme olsun diye stoğun adına deneme,carinin adına ad koymuştu bilgisayarcı. ordan aklıma geldi nede olsa uzun ömürlü olmaz sürekli topikte olamam diye. ogün bugündür kaldı öyle. asiyecim bende asuman bu arada memnun oldum canım.

nachticim çok sağol hayatım. sizin için vazgeçmicem bulacam o değneyi. tabi birazda kendim için :))
bu arada 3 gün tatilden bende istiyorum yaaa. henüz bişeyde demediler bakalım bu akşam mutlu ayrılabilecekmiyim işten.
dosbacım tamam canım ben aynı şekilde devam ediyorum ozaman. herkes ismini sanırım yaşayıp aklında kalan anılardan esinlenerek aldı. bende kulübe üye olmadan önce işyerine yeni program almıştık. programda deneme olsun diye stoğun adına deneme,carinin adına ad koymuştu bilgisayarcı. ordan aklıma geldi nede olsa uzun ömürlü olmaz sürekli topikte olamam diye. ogün bugündür kaldı öyle. asiyecim bende asuman bu arada memnun oldum canım.

ayy ne güzel herkesin bi anısı var adcım ben adının asuman olduğunu biliyordum ve adının ve soyadının birleşimi "ad" diye düşünüyordum :)) herkes kendince şekillendirmiş işte...

kızlar iişerim bitti ufak tefek işler kaldıı onlarda yarım saat sürmez öğlenden beri bişey yemedimmm öğlen yediğimde 1 kaşıkk türlüü 3 kaşıkta havuç salatasıı karnımda açıkmadı psikolojikmen diyetteyim sanıyomm bıraktım buğünn bakalım yarın görcez sonucuuu uğrarım eşim ark oturursaa bende int takılırımmm:)))

Canım bence sen gene de bi şeyler ye. Kendini aç bırakma. Hem metabolizmanı çalıştırman için hem halsiz düşmemen için hem de farkında olmadan istediğin şeylerden kendini mahrum bırakıp sonra abartarak yememen için :))))

kızlaaaarrr çok moralim bozuldu :((
çok sevdiğim bi elbiseyi giymeye çalıştım ama olmadı :(( neden başaramıyorum yaaa

kızlaaaarrr çok moralim bozuldu :((
çok sevdiğim bi elbiseyi giymeye çalıştım ama olmadı :(( neden başaramıyorum yaaa

Dosbikim, gireceksin o elbiseye :))) Biraz sabır canım. Olacak, güzel bir diyetle olacak. Bir süredir güzel besleniyorsun canım, ama yürüyüş yapamadığın için fazla kilo kaybedemedin. Önümüzdeki hafta daha iyi olacak canım. Üzülme lütfen.

Canlarım, kardeşim 3 günlük tatili bahane ederek İzmire gidiyor. Biz de onu havaalanına götüreceğiz. Şimdi çıkıyorum ama geleceğim.
Kendinize iyi bakın :))))

Dosbikim, gireceksin o elbiseye :))) Biraz sabır canım. Olacak, güzel bir diyetle olacak. Bir süredir güzel besleniyorsun canım, ama yürüyüş yapamadığın için fazla kilo kaybedemedin. Önümüzdeki hafta daha iyi olacak canım. Üzülme lütfen.

canım istanbul düzenimi bozdu ama yinede bu hafta geçen haftaya göre daha iyiyim...
nac sana zahmet olmazsa takımdan kaç kilo ile ayrıldım notların varsa bi bakar mısın??
67.8 diye hatırlıyorum acaba yanılıyor muyum

kızşlar ay nasıl mutluyum benim yan bölgelerim vardı 7 cm gitmişş belim 71 olmuşş nasıl mutlu oldum bacağımda nerdeyse 51 cm olmuş çok mutlu oldumm belim çok kalın ama olsun gidecek
nach canım yarımn muhtemelen ben olmayacamm sen izinlimisin hayatım ğer değilsen saat 10a kadar herkes bildirim yapsın saat 11 gibi çıkacam benn

kızşlar ay nasıl mutluyum benim yan bölgelerim vardı 7 cm gitmişş belim 71 olmuşş nasıl mutlu oldum bacağımda nerdeyse 51 cm olmuş çok mutlu oldumm belim çok kalın ama olsun gidecek
nach canım yarımn muhtemelen ben olmayacamm sen izinlimisin hayatım ğer değilsen saat 10a kadar herkes bildirim yapsın saat 11 gibi çıkacam benn

canım bu harika... bak meyvelerini toplamaya başladın yeni foto isteriz artık
nac da foto ekleyecekti unutturdu

Back