üşenme :)) silkelen kendine gel :)) çorba yanına da salata yap süper olur
bilmem_89 artık bize siz demesen :)) burda yaş ve kıdem diye bişi yok... sen dersen bana mutlu olurum :))
ben geldimm kızlar buğünn meyve günüm ama sabah yarın dilim ekmek küçük bi parca peynir yedim 1 kaşık türlü öğlenn bide havuç salatası yoğurtlu ama midem bullandı çok yiyincede midem küçülüyodur inşşş
ethos geçmiş olsun cnmmm sağlığını bozuyosa bırak bende buğün sebze günü gibiyada bırakırım belli olmaz akşama misafirlerim var yemeğe zor olur halsiz kalmayımm 60 olmuşumdur inşş
ben geldimm kızlar buğünn meyve günüm ama sabah yarın dilim ekmek küçük bi parca peynir yedim 1 kaşık türlü öğlenn bide havuç salatası yoğurtlu ama midem bullandı çok yiyincede midem küçülüyodur inşşş
ethos geçmiş olsun cnmmm sağlığını bozuyosa bırak bende buğün sebze günü gibiyada bırakırım belli olmaz akşama misafirlerim var yemeğe zor olur halsiz kalmayımm 60 olmuşumdur inşş
bide adım asiye nick i oylesıne almıstm yazmaya baslayınca bilmem dıye kaldı oyle kaydirigubbakcemile3 bı ara degıstırmek ıcın ugrassam ıyı olcak galıba :)
adaşız desene :)) ama ben dosba,dosbik denmesinden hoşlanıyorum :)) çünkü dosba şişko birazda olsa kötü hissettirip gaza getiriyo
inşş eski kiloma dönerimm 56la hamile kalmıştımm coğu gitti azı kaldı haftaya ara variyorum temizlik yapcam tül perde felannn bakalım verecekmiyim merak ediyorumm
bende dua edıyorum inşallaaaah annem başlamaz temızlıge dıye kaydirigubbakcemile3
bu arada kolay bi corba varmı bıldıgınız
asiyecim nici değiştir bencede,olmazsada sana isminle sesleniriz. :))
dosbacım,dosba seni gaza getiriyor madem ben dosba demeye devam edeyimmi yoksa dosbik mi diyeyim bilemedimki. bu arada hayatım valla yaza kadar sonuca ulaşırmıyım bilmiyorum. sıkıyorum olmuyor,sinir oluyorum ama tekrar denicem.
nereye basvurmam gerek acaba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?