saol cnm daha iyiyimmÇok sevindim cnaım :)))
Size de iyi yürüyüşler :))) Moralinin daha iyi olmasına da çok sevindim. Umarım daha da iyi olacak
hepimizin cnmmm evlatlarınııallah bağışlasın canım beişlerimizi.adı kerem oğluşumun.
ben dicektim dikkat ediyorum köfte çok tüketiyosun tavuk balıkk az cnmmnac sen her öğün köfte yiyorsun bu fazla gelmez mi
sadece öğlen yesen akşam çorba ve ya emek yesen sadece
cnm akşam doyurucu bişeylerr yemek iyi oluyoo hani yürüyebilirsen daha iyii cnmmCanım, normal bir 1300 kalorilik bir diyette günde 6 tane tekirdağ köfte ya da 4 tane normal köfte yemek gerekiyor. Ben 3 öğlen 3 akşam bölüştürüyorum ki akşam tam doyayım. Gerçi diyetisyenimden öğrendiğim kadarıyla önümüzdeki hafta diyetimi değiştireceğim. Akşam sırf sebze yiyeceğim :))
afiyet olsunnŞimdi kahve içiyorum :))
bende eve geldim 1 dilim zeytin ezmeli ekmek yedim şimdi ıspanak ve yoğurt yiyecem sonrada yürüyüş yapabilirsem tabi
gelelim bana yürüyüş yaptık kızımla 400 kere ip atladım arka baldır ve aşağılarıı felaket ağrıyooo yandığını hissetim akşam yemeğiim domates saltalıkkk küçük bir parcaa peynir yarım dilim ekmek yaa yine kacamak yaptımmm ama çok az fazlasıyla vermişimdirrr
eşimin bekar arkadaşlarını yemeğe alcamm ne yapsam bildiğinizz bir menüü varmı akşam yemeğii içinn
bende şimdi bizimkilerle oyurdum masaya azıcık canım kaldı ama haftaya yerim çok önemli değil.bende karnıbahar yedim bol limonlu baharatlı ve kırmızıbiberim yine 3 kaşık yoğurt yaptım.marul yedim.
Çok güzel beslenmişsin cnaım, afiyet olsun :)))) Ben de benimkilere quiz hazırlayacağım. Ne zaman elimde kağıt görseler quiz mi diye soruyorlar. E yapayım değil mi :))))
yapamadım spor karnım ağrıyor ip atlayacaktım ipte kızm işte unuttu bi bakayım başka bir halat bulabilirmiyim az ıspanak bir dilim ekmek ve az yoğurt yedim birtanede muz 19.30 da yemek işlemim bitti tartıda hiç bir değişiklik yokk((((
bilmem89 evet çorumda memurum bilenler bilirler nerde ne işle uğraştığımı ne güzel canım zor olmuyormu ankara çorum
bu arada ayrıca ankaralıyımm vehafta sonu inşallah ankaradaım
kızlar yarın et günüm dua edin bana.köfte ve tavuk yiyecem.tüümmm gün.yarını atlatsam gerisi kolay.ayrıca oğlumun doktoruna gidecez klipsi çıkaracak nihayet.çok huzursuz çocuk.offf geçse artık ya.bugün hiçoturamadım mızmızlanıyor
kızlar yarın et günüm dua edin bana.köfte ve tavuk yiyecem.tüümmm gün.yarını atlatsam gerisi kolay.ayrıca oğlumun doktoruna gidecez klipsi çıkaracak nihayet.çok huzursuz çocuk.offf geçse artık ya.bugün hiçoturamadım mızmızlanıyor
Kolay gelsin canım. Sen yaparsın :) Bol şans :)
Az önce 4 tane çilek yedim. Açıımmm
ayy çilege bayılyorum bak canım istedi şimdi
bugun yedıklerım :
sabah:
2 dlim ekmek
2 kk kadar peynr
1 bardak sut ve sögüş
ardından hiç birsey yiyemedim bugun midem rahatsızdı
sadece su ve yesıl cay içtim..
aksam 8 gibi
yarım bardak yogut
2 kepce sebze corbası
2 kk kadar peynır
2 dilim ekmek
az yaglı salata
bırazdanda cayın yanında 4 kuru kayısı ve 2 cevz yemeyı dusunuyorum..
en son bı bardak sut içip günü kapatırım sanırım.. bunun dısına cıkarsamda yazarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?