Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınlar herkese.dün akşam sürekli foruma girmeyi denedim ama beni reddetti.sinirden öldüm.sanırım bir sorun var.dün akşam yazılanları okudum herkes ne güzel burdaymış bir ben yoktum sanırım önemli değil zaten kimse sormamış beni. :KK43:(( paylaşımlar çok güzel epey artmış sevindim valla.dün ben spor yapmadım çünkü eşim geç geldi.malum o yüzden çıkamadık ama bugün evde sporuma başlıcam akşamda yürürsek oda ek olur sporuma daha iyi olur.yani işi şansa bırakmıcam kızlar.birazdan ebru şallıyla plates yapıcam.öğleden sonra nivea bady sporumu yaparım akşamda inşallah yürürüm.hepinizi öpüyorum buralardayım gene gelirim.

Son düzenleme:
melzeyitcim söylüyorum canım

6 adet taze soğan
6 adet domates
1 adet dereotu
1 adet maydanoz
3 adet kuru soğan
1 adet lahana 2 lt su tuz karabiber pul biber
küçük parçalar halinde doğrayıp kısık ateşde 10 dk daha sonar yüksek ateşde 30 dk pişirilmesi gerekmiş

tabi ben bunu yapmadım

böyle yaptım

lahanaın yarısı kullandım
4 adet taze soğan
2 adet kuru soğan
1 adet havuç ( pişmesine 10 dk kala attım havuçları)
2 domates tuz karabiber pul biber
ben malzemelernin nerdeyse yarısını kullandım ama soğanlar çok oldu lahanın hepsini kullanmadım ama 2 lt suda pişirdim ve tuzu çok ama çok az kullandım canım
tüm gün boyunca bunları yiyorsun muz hariç bütün meyveleri yiyebiliyorsun ve bol su

Son düzenleme:
bencede yarısı yapsan daha iyi olur melzeyit.hepsini yapınca çok çok fazla oluyor.neredeyse 1 haftalık çorba çıkıyor.

canım neden kurusoğan koyuyosun ben ilk defa koyulduğunu yaptım benimkine hiç katmamıştım istersen bidahaki sefere katmadan yap derim yinede sen bilirsin
yarın hemen yapıp başlayacam

valla melzeyitcim tadı fena değildi içinde maydanoz ve dereotu yoktu limonda sıkmamıştım acı olmuştu ama toz biber sivri biber ve karabiber koydum ben içine

anladım arkadaşlar ben hiç iyi değilim kendimi ruhsal anlamda çökmüş hissediyorum aklımdan hiç iyi şeyler geçmiyor çıldırmak üzereyim

hadi bakalım dosbacığım umarım istediğin gibi olur ama istediğin gibi olursa mutluka koruma programınıda uygula genelde kullananlar koruma programını uygulamadığı için kilo alıyor anladığım kadarıyla zayıflayınca tamam diyoruz sonrada farkına varmadan eski yemek düzenimize dönüyor tekrar kilo alıyoruz ben buhafta mens olacam benim yüzümden takım geriye gidebilir çünkü çok yoğun ödem oluyor bende nerden baksan 4 kilo rahat oluyor

canım perşembe yada çarşamba pirinç lapası yap.müthiş ödem atıyorsun valla.1,5 2 kilo gider sayesinde.ben de perşembe günü sadece pirinç lapası yiyeceğim..ben bu hafta 2- 2,5 kilo veririm diye düşünüyorum.bu hafta takım 1.olsun fıstığım.canın tatlı isterse
1 muzu dilimle,üzerini 1 yk bal gezdir.2 cevizi ezip dök.tatlın hazııııırrrrsengözlerimebaksanab

anladım arkadaşlar ben hiç iyi değilim kendimi ruhsal anlamda çökmüş hissediyorum aklımdan hiç iyi şeyler geçmiyor çıldırmak üzereyim
canım şimdi kendine az şekerli bir kahve yap(içiyorsan yanına bir sigara yak.)pencerenin önüne otur ve bütün sıkıntıların pencereden akıp gittiğini düşün..süprizzzzz
ya da biraz uyuyabilirsin.bedenin ve ruhunun dinlindiğini hisset

günaydınlar herkese.dün akşam sürekli foruma girmeyi denedim ama beni reddetti.sinirden öldüm.sanırım bir sorun var.dün akşam yazılanları okudum herkes ne güzel burdaymış bir ben yoktum sanırım önemli değil zaten kimse sormamış beni. :KK43:(( paylaşımlar çok güzel epey artmış sevindim valla.dün ben spor yapmadım çünkü eşim geç geldi.malum o yüzden çıkamadık ama bugün evde sporuma başlıcam akşamda yürürsek oda ek olur sporuma daha iyi olur.yani işi şansa bırakmıcam kızlar.birazdan ebru şallıyla plates yapıcam.öğleden sonra nivea bady sporumu yaparım akşamda inşallah yürürüm.hepinizi öpüyorum buralardayım gene gelirim.

şekercim yokluğun tabii ki de belliydi.ama sanırım herkes sorundan dolayı giremediğini tahmin etisengözlerimebaksanab.biz de girebildik siteye ama msj yazmak çok zordu-tatlicadiarzu-sporla dolu bir gün geçireceksin anlaşılan:KK66:

melzeyit canım sanırım evdeki olayları kafana takıyorsun
kendine şu an uğraşacak bişey bul biliyorum iş yerinde zor ama zaten evde streslisin bi de iş yerinde evi düşünme
patbori canım nasılsın nasıl gidiyor?

şekercim yokluğun tabii ki de belliydi.ama sanırım herkes sorundan dolayı giremediğini tahmin etisengözlerimebaksanab.biz de girebildik siteye ama msj yazmak çok zordu-tatlicadiarzu-sporla dolu bir gün geçireceksin anlaşılan:KK66:

ah sağolasın hayatım.tamam o zaman,moralim düzeldi.:teytey: sabah ebru şallı ile platesi çok fazla yapmadım.az önce yürüyüşten geldim am çok fazla yürümedim dk.bakmadım ama 20 dk falandır.birazdan ufaklığı uyutup tekrar spor yapmayı düşünüyorum.ama çokda uykum var umarım yapabilirim.mirmirmirmir senden naber nasıl gidiyor.

bende bugün yürümek istiyorum
sabah hiç canım çekmiyordu ama şimdi yemeğimi yedim
çayımı içtikten sonra bende yürüyeceğim
spor yapmadan olmayacak bu iş

melzeyit seni o kadar iyi anlıyorum ki.söylicek birşeyimde yok ama asıl ilaç sende beyninde arkadaşım.sorunlarının olduğu yerde.hadi bul bakalım ilacı bulabilecekmisin.ama iyi bakmayı ihmal etme lütfen.kahve ve sigarayı akşam iş çıkışı yaparsın umarım.yaparsan benim yerimede yap lütfen.malum çöalışmıyorum ve havalar soğuk ufaklığı bırakıp çıkamıyorum.içimdeki daralmayı kimse anlamaz sanırım.doğumdan sonra sigaraya başlamadım ama bazen çay ve sigarayı özlüyorum.

ama asla başlamayı düşünmüyorum tabii.yavruma herşey feda olsun.

valla kızlar kardeş takımda da sorunlar var sanırım.kalliste ve buseyremde.ne olduğunu pek anlamadım ama kalliste bir bebekten bahsediyor.yaşam destek ünitesine bağlanmış.ve sürekli ağlıyorum diyor.buseyremi çözmüş değilim.ama yazılanlara üzülmedim desem yalan olur.

bugün bana çok sıkıcı geldi sizede öyle oldumu bilmiyorum ama nedense içimde bir sıkıntı var.çocuğu kayinvelideye bırakıp çıksam diyorum ama onu o surat ifadesini görmek istemiyorum o yüzden evde kalayım en iyisi.

melzeyit seni o kadar iyi anlıyorum ki.söylicek birşeyimde yok ama asıl ilaç sende beyninde arkadaşım.sorunlarının olduğu yerde.hadi bul bakalım ilacı bulabilecekmisin.ama iyi bakmayı ihmal etme lütfen.kahve ve sigarayı akşam iş çıkışı yaparsın umarım.yaparsan benim yerimede yap lütfen.malum çöalışmıyorum ve havalar soğuk ufaklığı bırakıp çıkamıyorum.içimdeki daralmayı kimse anlamaz sanırım.doğumdan sonra sigaraya başlamadım ama bazen çay ve sigarayı özlüyorum.

adcım sana katılıyorum herşey insanın beyninde bitiyor...
bende bundan yaklaşık 6-7 ay önce çok bunalımdaydım eşim ve ailem çok destek verdi ama düzelmedim
sonra psikoloğa gitmeye karar verdim veeee 1 günde iileştim sırnaşık şey
tabii ki beni tedavi etmedi sadece orda sorunlarımı anlatmaya başladığımda anladım ki bana benden başka hiç kimse yardım edemez
ordan çıktım ve bi daha gitmek istemedim ve beynimde hallettim
melzeyit canım umarım sende çabucak sıkıntılarından kurtulursun
unutma bi tane daha senden yok önce sen kendine kıymet ver sonra çevrendekiler zaten verir

bu arad nereus kuru soğan mideni bozmasın hayaım lahana çorbasında taze soğan biliyorum ama kuru soğanı duymadım.bende yapmıştım.

X