Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben çıksam kusuruma bakmazsınız değil mi?
yarın saat 9-12 ve 1-3 dersim var. Arada yemek yiyip süt sağmaya çalışacağım. ış çıkışı koştur koştur eve geleceğim. Sonra buradayım.
ınşallah kızım gece çok uyanmaz. Şimdi notlarımı gözden geçirip uyuyacağım.

tamam şekerim misafir gider gitez katılıyorum

Kızlar ben çıksam kusuruma bakmazsınız değil mi?
yarın saat 9-12 ve 1-3 dersim var. Arada yemek yiyip süt sağmaya çalışacağım. İş çıkışı koştur koştur eve geleceğim. Sonra buradayım.
İnşallah kızım gece çok uyanmaz. Şimdi notlarımı gözden geçirip uyuyacağım.

kuru kayısı yedim biraz önce 3 adet
meyve canım çekmiyo çünkü açım :1shok:
bu geceyi atlatırsam yarın sanki daha kolay olcak

Kolay gelsin canım, dediğin gibi olur inşallah. Bence bol bol doyurucu salatalar ye madem hakkın var.

umarım hepimiz senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz bu arada vücut ölçülerini al belki ilk hafta kilo vermezsin ama incelme olabilir bende çıkıyorum hepinizi öptüm:enbuyukkk::icecream:

ıyi geceler hepinize. Öpüyorum.
Burada ilk defa bu kadar çok paylaşım yapılıyor, teşekkürler herkese. Daha iyi motive oldum, amacımıza ulaşıyoruz.

İyi geceler hepinize. Öpüyorum.
Burada ilk defa bu kadar çok paylaşım yapılıyor, teşekkürler herkese. Daha iyi motive oldum, amacımıza ulaşıyoruz.

umarım hepimiz senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz bu arada vücut ölçülerini al belki ilk hafta kilo vermezsin ama incelme olabilir bende çıkıyorum hepinizi öptüm:enbuyukkk::icecream:

teşekkür ederim canım desteğiniz için
ii ki hatırlattın ölçülerimi almamda fayda var
ii geceler

canım secita isimli bir ilaç.doktor yan etkilerinin fazla olmadığını söylemişti amasenağlama
sen hangisini kullanıyorsun?

adımdan belli deiylmi kız citol kullanıyorum ben .. zaten doktara gitmiş ve kilo için baya çabalar sonucu diaformin yazdırmışrım ama kullanmıyodumm.. bu kilo yüzüdende depresyona girdim artı çok çabuk sinirleniyodum fenalardaydım yani sonra dr bu ilacı verdi saolsun kurtardı valla diforminide düzenli kullanıyoruma artıkk.

bende senden farklı düşünmüyorum ama bazen hayatta insanları ne kadar hoş tutsakta olmuyor bazı şeyler unutulmuyor her neyse ben elimden geldiğince hoş tutuyorumda inan benim için hiç kolsy olmuyor

dogrudur cnm nağacaksın çekilecek mecbur .. ben,m kayınvalidemle sorunlarımız yok çok iyidir .. ama bazen bizde tökesliyoruz ama olacak o kadarr

Günaydın çıtır kızlar,
Korktuğum oldu kızım bugün çok yoğun olacağımı anlamış gibi gece hiç uyutmadı, 4 saatli uykuyla duruyorum. Bi de erken kaktı, nereden buluyor bu enerjiyi anlamadım.
Kahvaltımı yaptım, şimdi giyineceğim. Bir bakayım dedim.
Bugün ne pahasına olursa olsun yürüyüş yapmak istiyorum.
Siz de sporu ihmal etmeyin. Öptüm.

günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrr üzerimdeki depresif hal gün geçtikçe artıyor kendimi gün geçtikçe kötüye gidiyorum telkinlerde hiçbir işe yaramıyor uf uf ama bugün evden işe yürüyerek geldim yaklaşık 30 dakika bide tempolu yürüdüm şimdi de arkadaş eşine tost yaptırmış hımmmm onu götürecem 3 dilim ekmek kadar boyu artık bugün ekmek yemem

kızlar günaydınn bu sabah kahvaltıda müslimi yedimm

bugün itibariyle lahana diyetine başlıyorum kızlar iş yerine getirdim lahanamı burda yicem ama acayip soğan kokuyor yaa :roflol: milllet kokusundan ölür valla ne yapim artıkınn

dün akşam kalça hareketlerimi yaptımm beşi bir yerde çayımı içtim su içtimm bugünde 1 lt suyumu yanımda getirdim yoksa içmiyorum

bu hafta kesinlikle 1 kilo gitmiş olmalı kötükedihüso

günaydın arkadaşlar
bugün kendimi daha hafif hissediyorum sanırım psikolojik kaydirigubbakcemile3 tartılmayacağım bu hafta cumaya kadar dayanabilirsem
bugün daha tok hissediyorum
sizin nasıl gidiyor?

hadi bakalım dosbacığım umarım istediğin gibi olur ama istediğin gibi olursa mutluka koruma programınıda uygula genelde kullananlar koruma programını uygulamadığı için kilo alıyor anladığım kadarıyla zayıflayınca tamam diyoruz sonrada farkına varmadan eski yemek düzenimize dönüyor tekrar kilo alıyoruz ben buhafta mens olacam benim yüzümden takım geriye gidebilir çünkü çok yoğun ödem oluyor bende nerden baksan 4 kilo rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…