Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 aylık olacak 23 nisanda.
maşşalah cnm ismi ne bizimde 4 haziranda doğum günümüz 1 yaşına gircekkkaydirigubbakcemile2
cnm geçmiş olsun inş gecer biran önce 1. gün haşlanmış patates 2 . gün sadece sebzee 3. gün ett sadecee 4. gün meyve 5.gün yumurta ve yoğurt 2 gün serbet 5 günde 5 kilo diyolarda verenlerde var ama ben kacamak yaptım cok 2 kilo gitti
5 günde 5 kilo muuu
bende deneyebilirim kalıcı olmasa bile 5 versem 3ünü korusam süper olur valla
baharcım sanada geçmiş olsun canım evin içinde yürü en azından ben öle yapıorum
melzeyitim benim diyetimde light ton balık vardı öğlenleri ama bol salata ve 2 dilim ekmek ile bence ii olur afiyet olsun
kızlar dayanın bakalım cumaya kadar ne kadar vermiş olacaksınız çoook merak ettim benimde bi detoksa ihtiyacım var
Geçmiş olsun canım. İyileşince yürürsün, telafi edersin.
Kızlar, ben günde 2 kupa kahve içiyorum. Bi sorunum olmuyor. Dosbikim, kahvede kafein var, selülitle güzel savaşır cnaım. Aklında bulunsun :)))
Baharım, bu aralar ayak burkma dönemindeyiz galiba. Geçmiş olsun cnaımm
Melzeyitim, süper gidiyorsun. Öğle yemeğin de güzel olmuş :)))
sen nasıl ayağını incittin canım hakkaten hep birlikte ufak bi sakatlık geçirmişiz Allah beterinden korusun tabi
Kızlar, 40 dk tempolu yürüyüşümü yaptım, suyumu içtim, şimdi de nane-limon çayımı içiyorum. 2 saat sonra da akşam yemeğimi yiyeceğim. 1 enginar, 3 tekirdağ köfte, 1 dilim ekmek,ayran ve salata :))))