Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

elacım nescafe selülit yapmıyor mu??
hoş maydonoz suyu içerek kendini korumuş oluyorsun ama yinede kahveyi çok abartmamak lazım
bende çok severim kahveyi aslında
sen ver şu 5 kiloyu bende deneyeceğim inş.
cnm inşşş veririm sende verirsin
ben geri geldim bir kase işkembe 2 dilim ekmek ve salata yedimm bir bardakta ayran içtimm öğlenide kolayca atlattım biraz geç oldu ama

cnm afiyet olsun da işkembe ağır gibi geldi yağlıı değildir cok inşşş

bugun yoğun ve güzel bi gün :)
sabah bi salatalık yiyip 45 dk tempolu yurudum
sonra kahvaltımı yaptım 2 kk kadar peynir
3 zeytin 2 dilim kepek ekmeği söğüş.. sonra soda gordum canım cektı ondan ıctım :)
kahvaltıdan bi saat sonra uyudum :))
kalkınca bi elma yedim
bı saat sonra geç vakte kalan öğle yemeğimi yiycem..
akşam tekrar 1 saat kadar yürüycem. kursum var oradan cıkınca 4-5 durak yuruyorum. hem cok kalabalık trafiği olan bi yeri otobusle cekmek zorunda da kalmıyorum :)

normal ton balıgı kilo mu yapıyormus bilmiyorumkismile
ben salatasını cok seviyorum yiyordumda özellikle cafe ye falan arkadaşlarla gittiysek eyvahedigeldismile

Selam kızlar. Şu ana kadar diyete tam uydum. Akşama doğru da yürümeyi düşünüyorum. Biraz önce de yeşil çayımı içtim :)

Kızlar, öğleye doğru 4 kuru kayısı ve 2 ceviz yedim.
Öğlen 3 tekirdağ köfte, 1 ayran, 1,5 dilim ekmek ve salattttaaaaa yedim :)))) Sonra canım browni istedi, ben de bahçeye çıktım, çocuklarla voleybol oynadım. Şimdi etiform yiyorum ve süt içiyorum. Bitince de yürüyüşe çıkacağım..

Tebrikler Bu hafta da çok vereceksin inşallah.

Sporun çok güzel. Günde 2 defa hiç yürümedim. Tebrikler

Geçmiş olsun canım. İyileşince yürürsün, telafi edersin.

Kızlar, ben günde 2 kupa kahve içiyorum. Bi sorunum olmuyor. Dosbikim, kahvede kafein var, selülitle güzel savaşır cnaım. Aklında bulunsun :)))

Baharım, bu aralar ayak burkma dönemindeyiz galiba. Geçmiş olsun cnaımm
Melzeyitim, süper gidiyorsun. Öğle yemeğin de güzel olmuş :)))

Tebrikler canım! Çok güzel gidiyorsun maşallah

Salata yemişsin, kaçamak yerine etiform yemişsin, süt içmişsin, voleybol oynamışsın :) Oh ne güzel. Aman canım bozma. Canın birşey isterse kayısı, ekmek-peynir gibi diyet listelerinde olan şeylerden ye. Bugunü güzelce kapatacaksın sanırım. Umarım ayağın daha iyidir.

kğzlar çok sıkıcı bir gündü akşama ıspanak ve makarna yapmayı planlıyorum ıspanaklar beni bekliyordu zaten tam denk geldi gidincehemen yaparım ama acayip karnım ağrıyor mens oldum dün tam anlamıyla offf göğüslerim şişti resmen canım çok acıyorr

bilmem bana diyetisyen light vermişti normal ton çok yağlı oluyor
nac canım bende tam tersini biliyorum spor yapmadan önce içilirse yağ yakıyor ama günlük içilirse selülit yapıyor ( kafam karıştı şimdi... ben uzun zamandır kahveden uzak duruyordum

Ispanak güzel ama makarnayı çok yemezsin umarım canım. Afiyet olsun. Listeye dönmene çok sevindim.

taylor çok güzel besleniyorsun canım
melzeyitim ıspanak ii fikir bende taze fasülye yapacağım ama benimde bugün uyuşukluğum üzerimde...
yeşil çay ve su nedeniyle wc'den çıkamadım tüm gün :))

Çok sağol canımmmm. Akşama da enginar var :)))))) Ayağım çok daha iyi. İboprofen aldım, epeyce azaldı ağrsı. Çok da yürümeyi düşünmüyorum, 35 dk. Bu bile yeter başlangıç için :))

Canımm, kolay gelsin. Yarına çok daha iyi olacaksın. Sen şimdi ne güzel pişirirsin ıspanakları:))

herkes burda ne güzel nascafenin selülit yaptığını duymamıştım ta mtersi selülitleri giderdiğini biliyorum ama sade ve şekersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…