• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugun yoğun ve güzel bi gün :)
sabah bi salatalık yiyip 45 dk tempolu yurudum
sonra kahvaltımı yaptım 2 kk kadar peynir
3 zeytin 2 dilim kepek ekmeği söğüş.. sonra soda gordum canım cektı ondan ıctım :)
kahvaltıdan bi saat sonra uyudum :))
kalkınca bi elma yedim
bı saat sonra geç vakte kalan öğle yemeğimi yiycem..
akşam tekrar 1 saat kadar yürüycem. kursum var oradan cıkınca 4-5 durak yuruyorum. hem cok kalabalık trafiği olan bi yeri otobusle cekmek zorunda da kalmıyorum :)
afiyet olsun cnmm ne güzel yürümüşsün darısı başıma
akşam görüşmek üzre şimdi yazılanlara pak bakamadım.
cıkmam lazım kursa gec kalcam :))
iyi dersler cnmmm
Selam kızlar. Şu ana kadar diyete tam uydum. Akşama doğru da yürümeyi düşünüyorum. Biraz önce de yeşil çayımı içtim :)
negüzelll süpersin cnm afiyet olsunn
Kızlar, öğleye doğru 4 kuru kayısı ve 2 ceviz yedim.
Öğlen 3 tekirdağ köfte, 1 ayran, 1,5 dilim ekmek ve salattttaaaaa yedim :)))) Sonra canım browni istedi, ben de bahçeye çıktım, çocuklarla voleybol oynadım. Şimdi etiform yiyorum ve süt içiyorum. Bitince de yürüyüşe çıkacağım..
cnm afiyet olsun brownii yememişindir inşşş inş yürürsün cnm sporda iyiolmuşş
Kızlar, ben günde 2 kupa kahve içiyorum. Bi sorunum olmuyor. Dosbikim, kahvede kafein var, selülitle güzel savaşır cnaım. Aklında bulunsun :)))

bende öyle duymuştummm ama en az 1 kere içiyorummm selilüt yaapıyomuşşşeyvahedigeldismile

benim kahve konusundaki bütün tezlerimi çürüttünüz teşekkür ederim
ya ozaman ben niye kendimi mahrum bıraktım ki :))

taylorcuğum 4 kaşık makarna 5 kaşık ıspanak üzerinede sarımsaklı yoğurt iyi olur değilmi bakalım yapabilecekmiyim
bu hafta kilo almış görünecem üzgünüm takımı geriye götürecem ama bi şekilde dönmem gerekiyor

bende nezamandır kahve içmiyorum hiç ihtiyaç duymuyordumm şimdi aklıma düşürdünüz en iyisi ben gideyim yeşil çay içeyimm rahatlayımm öptüm hepinizi

melzeyitim bence gayet güzel olur. 4 kaşık makarna ne kadar ekmek ediyor bilmiyorum. Ben hep ekmekten yana kullanıyorum hakkımı. Ama 4 kaşıktan birşey olmaz herhalde. Ispanağı daha çok yesen bile olur sanırım. Benim geçen hafta 12 yemek kaşığı sebze hakkım vardı, bu hafta 8 kaşık. Sanırım 6 kaşığın altına hiç düşmedi.

bende nezamandır kahve içmiyorum hiç ihtiyaç duymuyordumm şimdi aklıma düşürdünüz en iyisi ben gideyim yeşil çay içeyimm rahatlayımm öptüm hepinizi

şimdiden afiyet olsun canım
ben kahveye ihtiyaç duyuyorum ama içine krema koymadan şeker atmadan bişi anlamıyorum
bu nedenle aç kalıp üstüne kahve içip kalori almak istemiyorum... bi de selülit yaptığını sanıyordum

Aman canım kaç haftadır derece aldık da ne oldu. Siz geri dönün, hep beraber kilo verelim ben daha çok sevinirim. Erteledikçe daha çok uzuyor kilo vermeniz.

Ben takıma gireli sanırım 10 hafta oldu geçen Cuma. Veya 11, kağıda yazdım da evde kaldı. ılk girdiğimde 74.4 kiloydum. 7 kilo 900 gr. vermişim. Aslında diyetisyenin amacı haftada 1 kilo verdirmek. O kadar veremedim ama her hafta veriyorum çok şükür.

Ben kahve içilirse selülit yapar, ama kafein cilde sürülürse selülite iyi gelir diye biliyorum. Kafeinli çorap var diye duymuştum, selülite iyi geliyor diyorlardi. Ama kahve içilince selülit yapıyor diye biliyorum. Ama siz böyle diyince emin olamadım.

taylor canım nazarım değmesin harika gidiyorsun ben diyetisyenle haftada 1 kilo veremedim
800veya 900gr da kaldım hep hatta aldığım haftada oluyordu :((
neyse takıma bende döneyim de bi daha derecemiz etkilenmesin

Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 5 yeşil zeytin, salatalık
Ara: Yarım b. yoğurt
Öğle: 2 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, 1 ayran (yarım bardak yoğurda eşdeğer oluyor)
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, domates
Akşam: Fasülye yemeği, 1 d. ekmek, salata, 1 b. yoğurt
Ara: 2 porsiyon kivi (porsiyonu 120 gr. Bazen 2, bazen 3 kivi denk geliyor)

Spor: Yarım saat temposuz yürüdüm. Hızlı değildi, spor sayılmaz ama yine de hareket etmiş oldum.

Yemek yanlışım: Kahvaltıyı 1 saat geç yaptım :mymeka:

taylorcuğum tebrik ediyorum vallahi biz oturuyoruz yerimizde ama artık bende vercem seninle aynı hafta mezun olalım aynı oranda kilo vermemiz gerekiyor

Back