• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

elacım nescafe selülit yapmıyor mu??
hoş maydonoz suyu içerek kendini korumuş oluyorsun ama yinede kahveyi çok abartmamak lazım
bende çok severim kahveyi aslında
sen ver şu 5 kiloyu bende deneyeceğim inş.
cnm inşşş veririm sende verirsin
ben geri geldim bir kase işkembe 2 dilim ekmek ve salata yedimm bir bardakta ayran içtimm öğlenide kolayca atlattım biraz geç oldu ama

cnm afiyet olsun da işkembe ağır gibi geldi yağlıı değildir cok inşşş

bugun yoğun ve güzel bi gün :)
sabah bi salatalık yiyip 45 dk tempolu yurudum
sonra kahvaltımı yaptım 2 kk kadar peynir
3 zeytin 2 dilim kepek ekmeği söğüş.. sonra soda gordum canım cektı ondan ıctım :)
kahvaltıdan bi saat sonra uyudum :))
kalkınca bi elma yedim
bı saat sonra geç vakte kalan öğle yemeğimi yiycem..
akşam tekrar 1 saat kadar yürüycem. kursum var oradan cıkınca 4-5 durak yuruyorum. hem cok kalabalık trafiği olan bi yeri otobusle cekmek zorunda da kalmıyorum :)

5 günde 5 kilo muuu
bende deneyebilirim kalıcı olmasa bile 5 versem 3ünü korusam süper olur valla
baharcım sanada geçmiş olsun canım evin içinde yürü en azından ben öle yapıorum
melzeyitim benim diyetimde light ton balık vardı öğlenleri ama bol salata ve 2 dilim ekmek ile bence ii olur afiyet olsun
kızlar dayanın bakalım cumaya kadar ne kadar vermiş olacaksınız çoook merak ettim benimde bi detoksa ihtiyacım var

normal ton balıgı kilo mu yapıyormus bilmiyorumkismile
ben salatasını cok seviyorum yiyordumda özellikle cafe ye falan arkadaşlarla gittiysek eyvahedigeldismile

Selam kızlar. Şu ana kadar diyete tam uydum. Akşama doğru da yürümeyi düşünüyorum. Biraz önce de yeşil çayımı içtim :)

Kızlar, öğleye doğru 4 kuru kayısı ve 2 ceviz yedim.
Öğlen 3 tekirdağ köfte, 1 ayran, 1,5 dilim ekmek ve salattttaaaaa yedim :)))) Sonra canım browni istedi, ben de bahçeye çıktım, çocuklarla voleybol oynadım. Şimdi etiform yiyorum ve süt içiyorum. Bitince de yürüyüşe çıkacağım..

selamlar daha ancak girebildim nete dün gecemiz de bölük pörçük huysuzlanarak geçti doğru düzgün uyuyamamdım hiç.neyse şimdi iyi gibi ama geceler zorluyor beni.neyse sabah tartıldım 75.400 olmuşum cumadan bugüne 800 gr ggitmiş.çok mutluyum tabiki.ayrıca eloşcum bende başladım canım sabah kalkınca suna dumankayanın bir bitkisel çayı var onu demledim basen ve selülit için iyiymiş.sonra 2.5 patates haşlaması yedim.sonra 40 dk pilates ve 2.5 mil yürüyüş yaptım.duştan sonrada öğle yemeği olarak 2 patatesle az maydanoz ve limon kullanarak salata yaptım.senin nasıl gidiyor?

Tebrikler :nazar: Bu hafta da çok vereceksin inşallah.

bugun yoğun ve güzel bi gün :)
sabah bi salatalık yiyip 45 dk tempolu yurudum
sonra kahvaltımı yaptım 2 kk kadar peynir
3 zeytin 2 dilim kepek ekmeği söğüş.. sonra soda gordum canım cektı ondan ıctım :)
kahvaltıdan bi saat sonra uyudum :))
kalkınca bi elma yedim
bı saat sonra geç vakte kalan öğle yemeğimi yiycem..
akşam tekrar 1 saat kadar yürüycem. kursum var oradan cıkınca 4-5 durak yuruyorum. hem cok kalabalık trafiği olan bi yeri otobusle cekmek zorunda da kalmıyorum :)

Sporun çok güzel. Günde 2 defa hiç yürümedim. Tebrikler :nazar:

selam kızlar bakıyorum toplu diyet yapılıyor galiba :) bu 5 günlük diyet nasıl bişey ki sadece patates mi yeniliyor ki anlayamadım pek takımda ayağından rahatsız olanlar varmış ben de 2 gün önce merdivenden inerken ayağımı burktum ve hala şiş durumda allahtan ağrısı geçti ama çok hareketsiz kalınca kilo alacakmışım gibi hissediyorum keyfim kaçıyo umarım düzelir de yürüyüşlerime devam edebilirim bu arada takıma yeni bir arkadaşımız gelmiş ona da başarılar dilerim

Geçmiş olsun canım. İyileşince yürürsün, telafi edersin.

Kızlar, ben günde 2 kupa kahve içiyorum. Bi sorunum olmuyor. Dosbikim, kahvede kafein var, selülitle güzel savaşır cnaım. Aklında bulunsun :)))

Baharım, bu aralar ayak burkma dönemindeyiz galiba. Geçmiş olsun cnaımm
Melzeyitim, süper gidiyorsun. Öğle yemeğin de güzel olmuş :)))

Kızlar, öğleye doğru 4 kuru kayısı ve 2 ceviz yedim.
Öğlen 3 tekirdağ köfte, 1 ayran, 1,5 dilim ekmek ve salattttaaaaa yedim :)))) Sonra canım browni istedi, ben de bahçeye çıktım, çocuklarla voleybol oynadım. Şimdi etiform yiyorum ve süt içiyorum. Bitince de yürüyüşe çıkacağım..

Tebrikler canım! Çok güzel gidiyorsun maşallah :nazar:

Salata yemişsin, kaçamak yerine etiform yemişsin, süt içmişsin, voleybol oynamışsın :) Oh ne güzel. Aman canım bozma. Canın birşey isterse kayısı, ekmek-peynir gibi diyet listelerinde olan şeylerden ye. Bugunü güzelce kapatacaksın sanırım. Umarım ayağın daha iyidir.

kğzlar çok sıkıcı bir gündü akşama ıspanak ve makarna yapmayı planlıyorum ıspanaklar beni bekliyordu zaten tam denk geldi gidincehemen yaparım ama acayip karnım ağrıyor mens oldum dün tam anlamıyla offf göğüslerim şişti resmen canım çok acıyorr

bilmem bana diyetisyen light vermişti normal ton çok yağlı oluyor
nac canım bende tam tersini biliyorum spor yapmadan önce içilirse yağ yakıyor ama günlük içilirse selülit yapıyor :(( kafam karıştı şimdi... ben uzun zamandır kahveden uzak duruyordum

Ispanak güzel ama makarnayı çok yemezsin umarım canım. Afiyet olsun. Listeye dönmene çok sevindim.

taylor çok güzel besleniyorsun canım
melzeyitim ıspanak ii fikir bende taze fasülye yapacağım ama benimde bugün uyuşukluğum üzerimde...
yeşil çay ve su nedeniyle wc'den çıkamadım tüm gün :))

Tebrikler canım! Çok güzel gidiyorsun maşallah :nazar:

Salata yemişsin, kaçamak yerine etiform yemişsin, süt içmişsin, voleybol oynamışsın :) Oh ne güzel. Aman canım bozma. Canın birşey isterse kayısı, ekmek-peynir gibi diyet listelerinde olan şeylerden ye. Bugunü güzelce kapatacaksın sanırım. Umarım ayağın daha iyidir.

Çok sağol canımmmm. Akşama da enginar var :)))))) Ayağım çok daha iyi. İboprofen aldım, epeyce azaldı ağrsı. Çok da yürümeyi düşünmüyorum, 35 dk. Bu bile yeter başlangıç için :))

kğzlar çok sıkıcı bir gündü akşama ıspanak ve makarna yapmayı planlıyorum ıspanaklar beni bekliyordu zaten tam denk geldi gidincehemen yaparım ama acayip karnım ağrıyor mens oldum dün tam anlamıyla offf göğüslerim şişti resmen canım çok acıyorr

Canımm, kolay gelsin. Yarına çok daha iyi olacaksın. Sen şimdi ne güzel pişirirsin ıspanakları:))

herkes burda ne güzel nascafenin selülit yaptığını duymamıştım ta mtersi selülitleri giderdiğini biliyorum ama sade ve şekersiz

Back