Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm haşlanmış patates baharat dışı bişey yemicen maydonozda dahill bende 1 buçukpatates yedim şimdiye kadar toplam 2.5 patatesle günü bitiririm herhalde şimdi nescafemi içiyom temizlik yapcam hite cnm istemiyooo hava puslu yarın yapayım bari akşamada yemek patates yapcam fırına veririm herhaldee
nescafe yi sade mi içiyorsun
sadece yazdıklarım yani patates salatada az maydanoz şimdi 1 ptates yermiyim bilmiyorum yanıma alayım dacnm süt tozuyla ama seker katmıyon sen neler yedin içtin şimdiye kadar
selam kızlar bakıyorum toplu diyet yapılıyor galiba :) bu 5 günlük diyet nasıl bişey ki sadece patates mi yeniliyor ki anlayamadım pek takımda ayağından rahatsız olanlar varmış ben de 2 gün önce merdivenden inerken ayağımı burktum ve hala şiş durumda allahtan ağrısı geçti ama çok hareketsiz kalınca kilo alacakmışım gibi hissediyorum keyfim kaçıyo umarım düzelir de yürüyüşlerime devam edebilirim bu arada takıma yeni bir arkadaşımız gelmiş ona da başarılar dilerim
cnm bence dene kendini iyi hissetmezsen bırakırsınnn moral oluyoo verincee5 günde 5 kilo muuu
bende deneyebilirim kalıcı olmasa bile 5 versem 3ünü korusam süper olur valla
baharcım sanada geçmiş olsun canım evin içinde yürü en azından ben öle yapıorum
melzeyitim benim diyetimde light ton balık vardı öğlenleri ama bol salata ve 2 dilim ekmek ile bence ii olur afiyet olsun
kızlar dayanın bakalım cumaya kadar ne kadar vermiş olacaksınız çoook merak ettim benimde bi detoksa ihtiyacım var
benim öğle yeemeğim bol yeşillikli salata içine çok az peynir kattım
şimdi yeşil çay düşünüyorum