• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melzeyit canm istanbula gidiyorum eşimin işi var 1 saatcik:)) bende ona takılıyorum sadece 1 gün ama olsun istanbul şimdi çok güzeldir
takıma dönüyormuşsun benimde niyetim var

yeşil çayımı içtim şimdi de suyuma başladım :))
hadi herkes suyunu içmeye başlasın ...kızlar birbirimizi gaza getirelim
patates yiyecek grup ne durumda ela başlamış... bende merak ediyorum nasıl sonuç alacaklar

Canlarım, telefondan mq tuşuna basamıyorum, bundan ötürü tek tek yanıt yazamıyorum. Aklımda kaldığı kadar yanıtlayayım )))
Melzeyitim, takıma dönmene çok sevindim. Diyetisyeni neden bıraktın? Haftasonu kaçamağın da haftasonunda kaldı canım, önünde yepyeni bir hafta var )))
Dosbikim, seni de bekliyoruz ))) istanbul yolculuğu macera olacak ))) eğer vaktin olursa seninle buluşmayı isterim )))
Dosbik, kesinlikle bu hafta su içiyoruz. Tabi ben eve gidene kadar içmek istemem, yoksa dersler benim için geçmez )))
Az önce aramı yaptım, 3 kuru kayısı 2 ceviz ))) eve dönünce de yürüyeceğim ))

nac canım ii dersler
evet çalışırken su içmek eminim çok zordur ama olsun günün kalanını değerlendirirsin sende
istanbulda çok vaktim olmayacak canım ama başka zaman inş.

selamlar daha ancak girebildim nete dün gecemiz de bölük pörçük huysuzlanarak geçti doğru düzgün uyuyamamdım hiç.neyse şimdi iyi gibi ama geceler zorluyor beni.neyse sabah tartıldım 75.400 olmuşum cumadan bugüne 800 gr ggitmiş.çok mutluyum tabiki.ayrıca eloşcum bende başladım canım sabah kalkınca suna dumankayanın bir bitkisel çayı var onu demledim basen ve selülit için iyiymiş.sonra 2.5 patates haşlaması yedim.sonra 40 dk pilates ve 2.5 mil yürüyüş yaptım.duştan sonrada öğle yemeği olarak 2 patatesle az maydanoz ve limon kullanarak salata yaptım.senin nasıl gidiyor?

cnm haşlanmış patates baharat dışı bişey yemicen maydonozda dahill bende 1 buçukpatates yedim şimdiye kadar toplam 2.5 patatesle günü bitiririm herhalde şimdi nescafemi içiyom temizlik yapcam hite cnm istemiyooo hava puslu yarın yapayım bari akşamada yemek patates yapcam fırına veririm herhaldee

ama benim karnım çok aç yemek yiyemedim şimdi ne yiyecemm aşağıdan ton balığı alsam salata yok ama ekmekle onu yesem olur mu sizceee

cnm haşlanmış patates baharat dışı bişey yemicen maydonozda dahill bende 1 buçukpatates yedim şimdiye kadar toplam 2.5 patatesle günü bitiririm herhalde şimdi nescafemi içiyom temizlik yapcam hite cnm istemiyooo hava puslu yarın yapayım bari akşamada yemek patates yapcam fırına veririm herhaldee

nescafe yi sade mi içiyorsun

selam kızlar bakıyorum toplu diyet yapılıyor galiba :) bu 5 günlük diyet nasıl bişey ki sadece patates mi yeniliyor ki anlayamadım pek takımda ayağından rahatsız olanlar varmış ben de 2 gün önce merdivenden inerken ayağımı burktum ve hala şiş durumda allahtan ağrısı geçti ama çok hareketsiz kalınca kilo alacakmışım gibi hissediyorum keyfim kaçıyo umarım düzelir de yürüyüşlerime devam edebilirim bu arada takıma yeni bir arkadaşımız gelmiş ona da başarılar dilerim

selam kızlar bakıyorum toplu diyet yapılıyor galiba :) bu 5 günlük diyet nasıl bişey ki sadece patates mi yeniliyor ki anlayamadım pek takımda ayağından rahatsız olanlar varmış ben de 2 gün önce merdivenden inerken ayağımı burktum ve hala şiş durumda allahtan ağrısı geçti ama çok hareketsiz kalınca kilo alacakmışım gibi hissediyorum keyfim kaçıyo umarım düzelir de yürüyüşlerime devam edebilirim bu arada takıma yeni bir arkadaşımız gelmiş ona da başarılar dilerim

cnm geçmiş olsun inş gecer biran önce 1. gün haşlanmış patates 2 . gün sadece sebzee 3. gün ett sadecee 4. gün meyve 5.gün yumurta ve yoğurt 2 gün serbet 5 günde 5 kilo diyolarda verenlerde var ama ben kacamak yaptım cok 2 kilo gitti

5 günde 5 kilo muuu
bende deneyebilirim kalıcı olmasa bile 5 versem 3ünü korusam süper olur valla
baharcım sanada geçmiş olsun canım evin içinde yürü en azından ben öle yapıorum
melzeyitim benim diyetimde light ton balık vardı öğlenleri ama bol salata ve 2 dilim ekmek ile bence ii olur afiyet olsun
kızlar dayanın bakalım cumaya kadar ne kadar vermiş olacaksınız çoook merak ettim benimde bi detoksa ihtiyacım var

benim öğle yeemeğim bol yeşillikli salata içine çok az peynir kattım
şimdi yeşil çay düşünüyorum

benimde cnm sebzee istiyoo yarın sebze günüüü neyse az kaldıı buğün bitti sayılaır

5 günde 5 kilo muuu
bende deneyebilirim kalıcı olmasa bile 5 versem 3ünü korusam süper olur valla
baharcım sanada geçmiş olsun canım evin içinde yürü en azından ben öle yapıorum
melzeyitim benim diyetimde light ton balık vardı öğlenleri ama bol salata ve 2 dilim ekmek ile bence ii olur afiyet olsun
kızlar dayanın bakalım cumaya kadar ne kadar vermiş olacaksınız çoook merak ettim benimde bi detoksa ihtiyacım var
cnm bence dene kendini iyi hissetmezsen bırakırsınnn moral oluyoo verincee
benim öğle yeemeğim bol yeşillikli salata içine çok az peynir kattım
şimdi yeşil çay düşünüyorum

ohh ne güzel afiyet olsun cnmm bende buğün içmedim daha maydonoz suyu içtim sabah 1saat sonra içiyim nescefe içtim yeniii:kahve:

elacım nescafe selülit yapmıyor mu??
hoş maydonoz suyu içerek kendini korumuş oluyorsun ama yinede kahveyi çok abartmamak lazım
bende çok severim kahveyi aslında
sen ver şu 5 kiloyu bende deneyeceğim inş.

ben geri geldim bir kase işkembe 2 dilim ekmek ve salata yedimm bir bardakta ayran içtimm öğlenide kolayca atlattım biraz geç oldu ama

Back