Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende ütü yapcamm off off iyi geceler bende sütle kapatayım günüü barii yarın nasılsa sıkcamm
20 dk oryantal yaptımmm inş faydası olmuştur

Canım ekmek yeme de et de sebze de olur bence. Lahmacunla ekmek/pilav vs hakkını bitirmişsin. Eğer bu saate kadar yemediysen sebze yemeği, yanında salata ve yoğurt güzel olur bence.

taylor canım hep kaçamak yapıyorum artık
diyetisyenden sonra kendime olan güvenimi kaybettim (
tekrar başlasam da yapamayacağım gibi hissediyorum

Canım sen diyetisyene başlayacaktın ne oldu? Eski diyetisyen tecrübeni mi diyorsun? Ondan sonra mı kötü oldu?

Başlarsan yaparsın canım yaa neden yapamayacaksın. Bu bizim elimizde olan birşey. Allah korusun bizim etki edemediğimiz birşey olsaydı o zaman ne yapardık? Çok şükür biliyoruz ki diyet ve sporla oluyor. Daha ne olsun, bunun da kıymetini bilelim canım. Sen de yaparsın. Olumsuz düşünme yeter canım. Ayrıca kaçamak dediğin sanırım iskendermiş daha tam okuyamadım. Öyleyese çok sevindim. Dur okuyayım tüm yazılanları.

nac canım yazayım ozaman 1 porsiyon iskender ve light cola (
yeni bi yer açılmış eşim ısrar etti ( sanki kendisi diyette değil

Canım iskenderde sanırım 5 porsiyon falan et var. Tabi diyetisyenlerce pek hoş karşılanmayan yağlı et ama olsun. 3-4 porsiyon ekmek var. Yoğurt, domates, biber var. Bu son olanlarda hiç bir sorun yok zaten. Sadece bugün biraz fazla protein ve karbonhidrat almış oldun. Hepsi bu. Bu gece bundan sonra en fazla meyve/kuru meyve yersin artık.

Bana diyetisyenin 4 porsyion et, 1 porsiyon ekmek verdiği oluyor, geçen hafta öyleydi. Sen buna göre 1 porsiyon fazla et yemişsin sadece. O kadara da suçlu hissetme kendini. Yediklerinin hepsi diyet listelerinde olan yiyecekler. Ya tatlı yeseydin? Hele hamurlu tatlıların içindeki hiçbir şey diyet listesinde yok. O yüzden kendini o kadar hırpalama. Seni teselli etmek için söylemiyorum, yeminle böyle düşünüyorum. Hatta geçen gün kendim düşündüm iskender yesem mi diye. Ekmeğini az yiyecektim. Bir de bol salata yiyecektim yanında. Zaten 4 porsiyon et hakkım vardı, o kadar da problem olmazdı. Olmazsa etin bir kısmını bırakırdım. Bu arada yediğimiz şey ne kadar proteinli veya yağlıysa salata miktarının da o kadar artması gerekiyor.

Evet kesinlikle herşeyin fazlası zarar. Ben mesela kalçalarım erisin, baldırımda da fazla kas olmasın diye bacağımı neredeyse hiç kırmadan yürüyordum ne zamandır. Bugün ölçtüm bacağımın üst kısmı ve kalçam zayıflıyor ama bileğim ve baldırım hiç zayıflamıyor. Herhalde yürüyüş şeklimden. Yani hiçbir şeyi abartmamak lazım. Yiyecekleri, sporu hepsini.

Afiyet olsun canım, sanki biraz az yemişsin ama sen bünyeni daha iyi bilirsin tabii. Yarınki diyette çok kolay gelsin.

Nac canım çok acıkırsan haşlanmış yumurta yanında salatalık falan ye bari.

Canım ekmek yeme de et de sebze de olur bence. Lahmacunla ekmek/pilav vs hakkını bitirmişsin. Eğer bu saate kadar yemediysen sebze yemeği, yanında salata ve yoğurt güzel olur bence.
Canım, bir saat önce 1 dilim ekmek yedim, yanında 10 gr peynir. Umarım çok büyük bi hata yapmadım
Nac canım çok acıkırsan haşlanmış yumurta yanında salatalık falan ye bari.

Aaa, yumurta olabilirdi canım yaaa. Neyse, aklımda bulunsun da bi daha böyle bi duruma düşersem değerlendireyim.

Kizlar disaridatdim yine bu aralar pek bu gezgin oldum hava guzelse hep disaridayimdir baktim aksam guzel bebisi de aldim ciktim yurudum hemde yokus umarim tatliyi yakmisimdir 10 a dogru geldim eve uyut derken bu saatte anca girebildim nete nac bence gayet iyisinboyle devam canim unutma kurali yrica yarin 5 gun diyetine basliyorum yalniz birakmayin bizi bende yatayim opuyorum

Ne iyi yapmışsınız canım :))))
Sana ve Eloşa bol şanslar canım. Umarım kaçamaksız diyetinizi yaparsınız:)

Canlarım, klasik kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmeki peynir ve kahve. Yannda salata da var. Doymadım ben şimdi. Galiba peyniri biraz az koydum. Ondan olabilir.
Hepinize güzel günler :))))

Son düzenleme:
kızlar günaydın kaç gündür kaynatmışsınız hep kaçırıyorum ama olsun takıma renk gelmiş neyse ben kaç gündür iyi şekilde kaçırdım tabiki tartıda gördümm
artık bu hafta takıma geri dönmeye karar verdim bıraktığım kiloda olamam ama en azından sorumluluk bana iyi geliyor nach de uygun görürse bu hafta listeye girmek istiyoirum
bir hafta sonu kaçamağından sonra
bu gün tekrar tekrar diyete başlama günü
sabah yyarım litre su
2 dilim çavdar ekmek
içine az zeytin ezmesi ince bir tabaka
ince dilimlenmiş peynir ve lmaydonoz afiyetle yyedim
ara olarak süt ve meyve yemeyi planlıyorum

günaydın kızlar
sabah canım hiç bişi çekmedi çok az peynir ekmek ve çilek :)) evet çilek :)) değişiklik oldu fena da olmadı... aslnda bizim gibi kahvaltı yapan başka millet yok...peynir zeytin.. meyveyle güne başlamak ii geldi...belki kan şekerini yükselttiği için iyi bi tercih değildir bi araştırsam aslında

5 günlük diyete aslında bende katılmak isterdim ama bu akşam yola çıkcaz inş.
bu nedenle bu hafta neler olur bilmiyorum, eski kiloma yaklaşırsam takıma dönmeyi düşünüorum

günaydın kızlar buğün ilk kez 10 kadar uyuduk kızımlaa ama bi sersemlik var 1 seneye yakın hep 7 veye 8de kalktığım için uyku yaramadı sanırım sabah kalktım ve maydonoz suyumub içtimmm patateslerim haşlanıyoo birazdan patates yiyeceğimm
ethos nerdesin tatlımm başladınmıı bu arada dünçok sıvı tüketmiştimm etkisi varmıdır çünkü wcye az çıktımm 62.800 çıktım inş bu hafta 5li rakamları görürüm

dosbacığım hayırdır nereye gidiyorsun merak ettim
elacığım iki hafta üst üste yapmak sağlıklımı acaba

bende şimdi 4-5 tane küçük kuru kayısı yedim birazdan yeşil çay içecemmnm

dosbacığım hayırdır nereye gidiyorsun merak ettim
elacığım iki hafta üst üste yapmak sağlıklımı acaba

bende şimdi 4-5 tane küçük kuru kayısı yedim birazdan yeşil çay içecemmnm

cnm ben gecen hafta kaçamak çok yaptım hele cuma bozdum ondan bu hafta devam etcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…