Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yürüyüş yaparak zayıflama gurubuna gir, ben de aranıza katılabilirmiyim de. Degua tabi diyecektir. Sonra hergün yürüdüğün dakikaları o takıma yazacaksın. Her ay başında yarışma sonuçları açıklanıyor.
tamam doğru ama sanki meyveni yememişsin gibi geldi bide bol salata ye böyle zor olacak ama işyerinde erkek arkadaş var o şuan kullanıyor 15 günde 3 kilo verdi ama sanki 5-6 kilo gibi duruyor ama oda aynı şeyden şikayetçi açım abla diyor aç geziyor işin zor alışana kadar alışınca normale dönersin
kuru kayısı yedim biraz önce 3 adet
meyve canım çekmiyo çünkü açım :1shok:
bu geceyi atlatırsam yarın sanki daha kolay olcak
kuru kayısı yedim biraz önce 3 adet
meyve canım çekmiyo çünkü açım :1shok:
bu geceyi atlatırsam yarın sanki daha kolay olcak
İyi geceler hepinize. Öpüyorum.
Burada ilk defa bu kadar çok paylaşım yapılıyor, teşekkürler herkese. Daha iyi motive oldum, amacımıza ulaşıyoruz.
umarım hepimiz senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz bu arada vücut ölçülerini al belki ilk hafta kilo vermezsin ama incelme olabilir bende çıkıyorum hepinizi öptüm:enbuyukkk::icecream:
canım secita isimli bir ilaç.doktor yan etkilerinin fazla olmadığını söylemişti amasenağlama
sen hangisini kullanıyorsun?
bende senden farklı düşünmüyorum ama bazen hayatta insanları ne kadar hoş tutsakta olmuyor bazı şeyler unutulmuyor her neyse ben elimden geldiğince hoş tutuyorumda inan benim için hiç kolsy olmuyor
kızlar günaydınn bu sabah kahvaltıda müslimi yedimm
bugün itibariyle lahana diyetine başlıyorum kızlar iş yerine getirdim lahanamı burda yicem ama acayip soğan kokuyor yaa :roflol: milllet kokusundan ölür valla ne yapim artıkınn
dün akşam kalça hareketlerimi yaptımm beşi bir yerde çayımı içtim su içtimm bugünde 1 lt suyumu yanımda getirdim yoksa içmiyorum
bu hafta kesinlikle 1 kilo gitmiş olmalı kötükedihüso[/QUOTE
canım ya şu lahana diyetini bende yapmak istiyorum acaba tarifini ve ne kadar süre ile yapılması gerekiyor söylermisin ben dah önce denemiştim ama tarifini hatırlamıyorum