Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

neden herbilife kullanyrsunuz:1shok:?
bırakılınca 2 kat fazlası geliyr
üstelik vücutta tahribata yol açıyrrr
ömür boyu kuullanmazsanz gene eski kg da olcaksnzz

degua hoşgeldin canım takımımıza.
Arkadaşlar Degua yürüyüş yaparak zayıflama gurubunun yöneticisi.
Ben de yapıyordum bir ara. Bıraktım. Yeniden başlamak istiyorum, arada bizi tırtıklasan. :çok üzgünüm:

yok canısı ders falan almadım.ebru şallıyı baya takip etmiştim önceleri.hatırladığım kadarıyla yapıyorum.ama şimdi cd sipariş ettim.salı günü elime geçer daha sağlıklı olacak sanırım öyle.

çok güzel. Bence bugün acıkman psşikolojiktir.

hoşbulduk canım
sen yürüyüsü neden bıraktın sahiii :uhm:
yaz geliyorrr gelmen lazım yürüyüs grubunaayerimseniben
sizleride beklerim :lepi:

Dosba az yediğin için kilo veremiyor olabilir misin acaba. Azar azar ve sık sık yemeği denedin mi hiç.

hoşbulduk canım
sen yürüyüsü neden bıraktın sahiii :uhm:
yaz geliyorrr gelmen lazım yürüyüs grubunaayerimseniben
sizleride beklerim :lepi:

evet canım haklısın. Doğum iznindeydim, işe başladım devranım döndü, ancak yetişiyorum herşeye. Ama oturttum baya. Yürüyüş bandı da var evde, başlayacağım yeniden hem de hemen yarın. Zaten sporu da zorunlu hale getiriyoruz. Bizden de katılan olur.

Dosba az yediğin için kilo veremiyor olabilir misin acaba. Azar azar ve sık sık yemeği denedin mi hiç.

canım denedim ozaman da ne alıyorum ne veriyorum yani hep sabit kalıyorum 3 haftada sadece 1 kilo verdim ve herşeye çok dikkat ettim
nerdeyse hiç tatlı yemedim
ama olmadı
eğer bundan da sonuç alamazsam diyetisyene gitcem

bende senden farklı düşünmüyorum ama bazen hayatta insanları ne kadar hoş tutsakta olmuyor bazı şeyler unutulmuyor her neyse ben elimden geldiğince hoş tutuyorumda inan benim için hiç kolsy olmuyor

ohhh ohh bu akşam herkescikler burada.
meliscim hoşgeldin.ben de kaptanımız ve yardımcısı nerelerde diyodumkaydirigubbakcemile3
ben de ara ara giriş sorunu yaşadım siteye..
bir sorum vardı kurallara göre citol ve ben henüz deneme sürecindeyiz di mi.ve bu hafta kilo bildiriminde bulunacak mıyız?

canım zaten diyetisyen söyler, bence tahlillerini de yaptır.

ohhh ohh bu akşam herkescikler burada.
meliscim hoşgeldin.ben de kaptanımız ve yardımcısı nerelerde diyodumkaydirigubbakcemile3
ben de ara ara giriş sorunu yaşadım siteye..
bir sorum vardı kurallara göre citol ve ben henüz deneme sürecindeyiz di mi.ve bu hafta kilo bildiriminde bulunacak mıyız?

canım çayını saat 5 e kadar 3-4 bardak iç ben günde 1 litre içiyorum aralarda salata ve meyve ye aç kalman çok normal bişey yememişsin ki yarın mutlaka salata ve meyve ye sana anlatmadımı satan kişi istersen senin için yarın sorarım ne yapman gerektiğini böyle yaparsan benim gibi bayılır kalısın

bende senden farklı düşünmüyorum ama bazen hayatta insanları ne kadar hoş tutsakta olmuyor bazı şeyler unutulmuyor her neyse ben elimden geldiğince hoş tutuyorumda inan benim için hiç kolsy olmuyor

canım ne yapacaksın, gününü sorunsuz atlatmaya bak. Eşin ve kendi ilişkini etkilenmesine izin verme.

evet çok kalabalık olduk, süper.
Bu hafta kurallara göre deneme haftası. ama siz zaten deneme süresini zaten geçtiniz, paylaşıma bakılıyor. Benden çok yazmışsıznı :roflol: Tabi kilo bildiriminde bulunacaksınız, cuma 12ye kadar. :dance:

ya evet melis benimde evde koşbandım var bende gruba katılabilirim bi zorunluluk olursa benim için çok iyi olur ne yapmam gerekiyor katılmak için sen anlatırmısın

bu arada herkesin kandilini ve dünya kadınlar günümüzü kutlarım. Gerçi hergün bizim günümüz değil mi ama :)

canım anlattılar tabiiki de
şöyle anlatayım sabah kalkıyorum 2 bardak su içeceksin
arkasından 2 tablet lif
1 vitamin
ben özel olarak istedim 1 omega3 kapsül alıyorum
ve yarım yağlı süte 2 kaşık mama(toz karışımı) yudumlayarak içiliyo
2 bardak su

sabah başka bişey yok

öğlen 2 kapsül lif 1 vitamin 1 omega3
istediğin kadar yemek
yemekten sonra çayı var en az 2-3 fincan içilio

akşam sabahın aynısı
ama 2-3 porsiyon meyve var
uygulama böyle anlatıldı

ya evet melis benimde evde koşbandım var bende gruba katılabilirim bi zorunluluk olursa benim için çok iyi olur ne yapmam gerekiyor katılmak için sen anlatırmısın

canım yürüyüş yaparak zayıflama gurubuna gir, ben de aranıza katılabilirmiyim de. Degua tabi diyecektir. Sonra hergün yürüdüğün dakikaları o takıma yazacaksın. Her ay başında yarışma sonuçları açıklanıyor.

tamam doğru ama sanki meyveni yememişsin gibi geldi bide bol salata ye böyle zor olacak ama işyerinde erkek arkadaş var o şuan kullanıyor 15 günde 3 kilo verdi ama sanki 5-6 kilo gibi duruyor ama oda aynı şeyden şikayetçi açım abla diyor aç geziyor işin zor alışana kadar alışınca normale dönersin

evet çok kalabalık olduk, süper.
Bu hafta kurallara göre deneme haftası. ama siz zaten deneme süresini zaten geçtiniz, paylaşıma bakılıyor. Benden çok yazmışsıznı :roflol: Tabi kilo bildiriminde bulunacaksınız, cuma 12ye kadar. :dance:[/QUOTE]

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool::teytey::teytey::teytey:sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…