neden herbilife kullanyrsunuz:1shok:?
bırakılınca 2 kat fazlası geliyr
üstelik vücutta tahribata yol açıyrrr
ömür boyu kuullanmazsanz gene eski kg da olcaksnzz
Selam millet ben öğleni probiyotik yoğurtla geçiştirdim akşam da izmir köfte vardı ben sedace köftelerinden yedim ama spor bugün de yapmadımklava: bu arada patbori platesi evde kendi başına mı yapıyorsun daha önce ders falan aldın mı?
evet bugün hiç tatlı ihtiyacı duymadım
ama kullananların hepsi acıkmadıklarını söylüyorlar
ben 3 haftadır diyetteyim ve hiç acıkmıyordum
sanırım bende ters tepti bugün açııııımmmm
degua hoşgeldin canım takımımıza.
Arkadaşlar Degua yürüyüş yaparak zayıflama gurubunun yöneticisi.
Ben de yapıyordum bir ara. Bıraktım. Yeniden başlamak istiyorum, arada bizi tırtıklasan. :çok üzgünüm:
çok güzel. Bence bugün acıkman psşikolojiktir.
hoşbulduk canım
sen yürüyüsü neden bıraktın sahiii :uhm:
yaz geliyorrr gelmen lazım yürüyüs grubunaayerimseniben
sizleride beklerim :lepi:
Dosba az yediğin için kilo veremiyor olabilir misin acaba. Azar azar ve sık sık yemeği denedin mi hiç.
cnm sorunlarınız ne bilmiyorum ama bence kendne bu kadar sorun yaptıkça varlıgı seni dahada rahatsız edecek .. bence fazla hoşlanmadıgınız insanalrı kim olursa olsun bu kişi
önce insan olarak görelim bizlerde onların yerini alıcaz vakti zamanı gelindee
bi kaç gün hoş tut bence onu güler yüzlü ol
bak senin içinde daha koly olacak
canım denedim ozaman da ne alıyorum ne veriyorum yani hep sabit kalıyorum 3 haftada sadece 1 kilo verdim ve herşeye çok dikkat ettim
nerdeyse hiç tatlı yemedim
ama olmadı
eğer bundan da sonuç alamazsam diyetisyene gitcem
arkadaşlar bende yediklerimi yazayım
sabah herbalifelı 1 bardak süt
öğlen ızgara et salata 1 dilim ekmek
ve herbalife çay
akşam herbalifelı 1 bardak süt
anlayacağınız açıııııım
bu tok falan tutmuyo beni yaaa
benneyaptımki
bende senden farklı düşünmüyorum ama bazen hayatta insanları ne kadar hoş tutsakta olmuyor bazı şeyler unutulmuyor her neyse ben elimden geldiğince hoş tutuyorumda inan benim için hiç kolsy olmuyor
ohhh ohh bu akşam herkescikler burada.
meliscim hoşgeldin.ben de kaptanımız ve yardımcısı nerelerde diyodumkaydirigubbakcemile3
ben de ara ara giriş sorunu yaşadım siteye..
bir sorum vardı kurallara göre citol ve ben henüz deneme sürecindeyiz di mi.ve bu hafta kilo bildiriminde bulunacak mıyız?
evet canım haklısın. Doğum iznindeydim, işe başladım devranım döndü, ancak yetişiyorum herşeye. Ama oturttum baya. Yürüyüş bandı da var evde, başlayacağım yeniden hem de hemen yarın. Zaten sporu da zorunlu hale getiriyoruz. Bizden de katılan olur.
canım çayını saat 5 e kadar 3-4 bardak iç ben günde 1 litre içiyorum aralarda salata ve meyve ye aç kalman çok normal bişey yememişsin ki yarın mutlaka salata ve meyve ye sana anlatmadımı satan kişi istersen senin için yarın sorarım ne yapman gerektiğini böyle yaparsan benim gibi bayılır kalısın
ya evet melis benimde evde koşbandım var bende gruba katılabilirim bi zorunluluk olursa benim için çok iyi olur ne yapmam gerekiyor katılmak için sen anlatırmısın
canım anlattılar tabiiki de
şöyle anlatayım sabah kalkıyorum 2 bardak su içeceksin
arkasından 2 tablet lif
1 vitamin
ben özel olarak istedim 1 omega3 kapsül alıyorum
ve yarım yağlı süte 2 kaşık mama(toz karışımı) yudumlayarak içiliyo
2 bardak su
sabah başka bişey yok
öğlen 2 kapsül lif 1 vitamin 1 omega3
istediğin kadar yemek
yemekten sonra çayı var en az 2-3 fincan içilio
akşam sabahın aynısı