Bence de. Bir de yine o okuduğum kitapta diyordu ki canınız tatlı istediğinde kuru kayısı, kuru üzüm vs. yiyin. Eğer sadece fiziksel ihtiyaç olarak tatlı istiyorsanız bunları yemek de isteğinizi karşılar. Canınız tatlı istemesi biter. Eğer kesmiyorsa psikolojik olarak istiyorsunuz, aslında vücudunuz istemiyor vs. gibi birşeyler diyordu.
Browni yemek istediğinde kuru neyve ye, üstünden biraz zaman geçsin. Bakalım hala o kadar çok istiyor musun.
Bir de bir yerde okumuştum, tatlı krizi 20 dakika sürüyormuş. 20 dakika dayanabilirsen geçermiş. Bir kere denemiştim işe yaramıştı.
Kızlar benim çıkmam lazım. Öpüyorum, görüşmek üzere.
kızlar birinci olmuşuz herkesi tebrik ediyorum ben akşam yemeğinde diyeti bozdu sonra eğlenmeye gittik bingo'ya ve ben kazandımm sevindimm felan
ne cok kaynatmışsınız ne güzel bende katılırım gündüzleri daha çok vaktim oluyooo ben giriyom geneldee ama kimse bişe yazmıyoo kendi kendime yazıyomuşum gibi hissediyodumm bundan sonra sık yazalım kurallarda iyi olur gercektennn herşeye varımmm inş bu akşam fazla kaçırmamışımdır
hafta sonu dikkat etcem bu hafta diyeti tam anlamıyla uygulayamadımm hep bişeyler yedim verdim haftaya devam çok sıkmadan halsiz kalmadımm ve yağlardan gidiyo sanırım ark gördü sen kilomu verdin incelmişsin dedi çok abartmadan devam etcemm günde 1 dilim ekmek yedim ilk 2 gn haric meyve gününde hiç veremedim zaten tam bir eziyetti bakalımm haftaya inş 5li rakamları görürüm inşş
yapalım cnm ben varımm bu hafta yapcam tekrar birbirimizi destekleriz hemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?