Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Deneyeceğim cnaım, sağol tavsiyen için :))

Canım çok sevindim. Motive olmak yolun yarısı. Salata çok farkettirecek. Görüşmek üzere canım.

kızlar birinci olmuşuz herkesi tebrik ediyorum ben akşam yemeğinde diyeti bozdu sonra eğlenmeye gittik bingo'ya ve ben kazandımm sevindimm felan
ne cok kaynatmışsınız ne güzel bende katılırım gündüzleri daha çok vaktim oluyooo ben giriyom geneldee ama kimse bişe yazmıyoo kendi kendime yazıyomuşum gibi hissediyodumm bundan sonra sık yazalım kurallarda iyi olur gercektennn herşeye varımmm inş bu akşam fazla kaçırmamışımdır
hafta sonu dikkat etcem bu hafta diyeti tam anlamıyla uygulayamadımm hep bişeyler yedim verdim haftaya devam çok sıkmadan halsiz kalmadımm ve yağlardan gidiyo sanırım ark gördü sen kilomu verdin incelmişsin dedi çok abartmadan devam etcemm günde 1 dilim ekmek yedim ilk 2 gn haric meyve gününde hiç veremedim zaten tam bir eziyetti bakalımm haftaya inş 5li rakamları görürüm inşş

Tebriklerrr :))) Hem bingo için hem de verdiğin kilo için canım :))))
Gündüzleri sessizliğlimizi bozmak için yeni arkadaşlar çağırayım diyorum, daha da canlanabiliriz :)))
Akşam neler yedin şekerim, yazmamışsın :)))) Sormaya da korkuyorum ama :)))))
Önümüzdeki hafta da 5 günde 5 kilo diyetine devam edecek misin cnaım? Dikkat et kendine. Yorma fazla kendini :)))

Kızlar, biraz önce kahvaltımı yaptım. 1 dilim fazladan yedim. Aslında bir açıdan iyi oldu. Sabah sınav var, ara yapamayabilirim. Açlıktan midem kazınmasın.
Hepinize güzel cumartesiler :))))

günaydııııınnnnn a.s.
kızlar bacağım çok ağrıyoooo.... ama hata bu dosbanın ( dün bu bacakla bowling oynadım ( bütün gece rahatsızlığını çektim ( haftaiçi doktora gideceğim mr isteyecek ve nac. dediği gibi çok tutacak sağlık olsun (
bende artık kaçamak yapmayacağım
söz veriyorum
sadece salı günü istanbuldayım o gün için söz veremiyorum
eğer kilo verebilirsiem bu hafta tekrar takıma dönmeyi düşünüyorum

Gunaydin kizlar okumymussunuz yazilari umarim daha iyi olur elacim bende seninle yapmak istiyorum birbirimize destekvolalimmi

günaydın kızlar
nac canım dün akşam patates kızartma 2 kaşık cnm 4 tanede küçük piliç nugetlerden
mısır ve maden suyu içtim akşamki kaçamaklarım cnm ama sabah kalktım tartılım dünkü kilomdayım almamısımm ama gece yatmadan yarıım saat pilates yaptımm yapcam diyet motive oluyo çok bağlı kalamasamda kendimi tutuyorum cnm buğün alışverişe gideceğiz giremeyebilirim hava süperr
denize girmeye başladı turistlerr:)))) bizde mayıs sonuna doğru acarız sezonu herhalde benim acil zayıflamam lazımmm mayo giymek istemiyommm
dosba cnm cok gecmiş olsun cnm göster bi daha kötü olur cnm

kızlar kahvaltıda kepek undan yapılmış 4 tane krep yedim umarım kaçamak değildir ekmek yemedim dolayısıyla az bal peynir 2 zeytin salatalık çay.bu kadar.

hava çok bozuldu burda zaten bacağım ağrıyo çıkamıyorum (
ev işlerimi de tam halledemedim canım sıkkın

uğrayan olmamış
bende bugün sıkı diyet uygulamaya karar verdim
meyve ve süt içerek ana öğünleri de hafif atlatmayı planlıyorum
sabah klasik kahvaltımı yaptım
ara 6 erik
öğlen 1 bardak süt
akşama çorba salata ve birazcık et düşünüyorum
bakalım dayanabilcek miyim ??

Çok güzel beslenmişsin dosbik. Umarım bugünü böyle kapatabilirsin.
Canım, burası da kapalı ve serin. Dizinde bi gelişme var mı? Bileğim daha iyiye gidiyor ama yavaş. Az önce kurstan çıktım, şimdi eve gideceğim. Öğleye doğru 3 kuru kayısı yedim. Az önce de 2 dilim ekmek ve 4 tekirdağ köfte yedim, fena değilim gibi )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…