Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şok diyet de bir alternatif ama sağlık açısından pek doğru değil. Belki bir hafta gibi kısa bir süre ciddi zarar vermez ama verilen kiloyu kalıcı tutmak hem çok zor olur hem de vücudu temell ihtiyacı olan karbonhidrattan mahrum bırakmak günlük işlerdeki performansımızı düşürür gibi geliyor bana. Tabi, sadece benim görüşüm bu yönde.

Evet iste an be an yazmaliyiz aslinda bir slogan bulmaliyiz yiyecegimiz an bu aklimiza gelmeli ve yemekten uzak durmaliyiz

önerilere açığım bende takımdan uzaklaşıyorum
çıktığım kiloma geleyim hemen döneceğim

Evet iste an be an yazmaliyiz aslinda bir slogan bulmaliyiz yiyecegimiz an bu aklimiza gelmeli ve yemekten uzak durmaliyiz

Bu, bence çok güzel bir öneri. Ben rahatlıkla uyabilirim. Ama, hepimiz çok sık foruma girmeliyiz, atıyorum: birazdan dondurma yiyecek gibi duruyorum dediğimde hemen birinin bana amaçlarımı hatırlatması lazım.

önerilere açığım bende takımdan uzaklaşıyorum
çıktığım kiloma geleyim hemen döneceğim

Dosbikim, istersen çıktığın kiloyu beklemeden dön, daha etkili olabilir. 15 tatilde bi ara 63 lere çıkmıştım ya, size olan utancımdan tekrar başladığım kiloya dönebildim. Tabi, gene sen bilirsin canım.

Mesela soyle yapalim bisi yiyecegimiz zaman ne yApip edip nete girelim ve yazalim psikplpjik olarak zaten. Etkileniriz

Bencede hatta her haftada herseye uyarsak firesiz odullendirelim birbirimizu ama yiyecekle degil

Bencede hatta her haftada herseye uyarsak firesiz odullendirelim birbirimizu ama yiyecekle degil

Aynen uygulayacağız :)))

Selam kızlar. Birinci olmuşuz :hooray:

Oldunuz canım :))) Ben yerinde sayanlar tayfasında birinciyim canım. Canım, ethosla konuşuyorduk da bizi cesaretlendirmeniz lazım. Yukarıda yazılanları okur musun?

Aaa hep beraber olduk. Sen de kilo almadın sonuçta. Bu hafta kimse kilo almadı, maşallah

Tamam okuyorum.

Taylorcum, sen her zaman destek oluyorsun canım. Hissettiriyorsun da. Aslında hepimiz oluyoruz. Ama benim daha sıkı bir kontrole ihtiyacım var ve gerekirse biraz da hafif sert bir dile...
Biliyorum, gündüzleri yoğun oluyorsun ama akşamüstü kaçamak saatleri başlıyor, vakit bulduğun ölçüde kontrole gelir misin :)))

Ben şok diyet yapamam. Hem diyetisyene gittiğim için hem de kendi bünyem için çok doğru bulmuyorum. Aç kalıp çok kilo verebilirim ama sonra çok hızlı geri alırım. O yüzden ben şok diyet yapamam kızlar. Hani düğün olur birşey olur bir haftalık anca öyle yapabilirim.

dosbacım bence de kilo vermeyi beklemeden dön. Daha güzel kilo verirsin gibi geliyor.

ethos kesinlikle katılıyorum. Kaçamak bir ödül olmamalı. Spor da ceza olmamalı. Bu konuda bir kitap okumuştum, bu ikisini yapmak zayıflamayı engellermiş. Ama kaçamağı ödül olarak koyarsak diyet yapmak sanki eziyetmiş gibi algılanırmış. Kaçamak yapacaksanız yapın ama ödül olmasın diyorlar. Spor da ceza olursa eziyet gibi algılanırmış. Ben zayıflayınca ödül olarak elbise almayı falan düşünüyorum. Her bütçeye göre elbise var. Veya ne bileyim kendimizi şımartabileceğimiz birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…