Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yok bizde görev için buradayız bende izmirde okudum aynı üniversitemi acaba 9 eylül ben sen?

hımm olsun izmiri çok özledim bende ya.
elacım evet çok geç kalmışsın bence meyve ile geçiştir canım

Biz de yazları gidiyoruz, ama eskisi gibi olmuyor. Eşimin izni sabit. Kardeşim burada iş buldu, taşındı. Annem artık sık sık buraya geliyor. Ama ben de İzmiri çok özlüyorum.,
Elacığım da bu sabah yazmış, burada turistler denize girmeye başladı diye. Biz de mayıs başında Çeşmeye denize giderdik. Şimdi 19 mayıstan önce güneşi sayılı gün görüyoruz ((

Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık
Ara: Yarım b. süt
Öğle: 2 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata, yarım b. süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 8 k. taze fasülye yemeği, 1 d. ekmek, salata, 1 b. yoğurt
Ara: 2 porsiyon kivi

Spor: 1 saat tempolu ve hızlı hızlı yürüdüm :lepi:

kızlar buğün sabah kahvaltı yaptık cıktık 1 geliyodu bir gezmişiz anlatamam 6olmuştu eve geldiğimizdee ayaklarım felaket ağrıyooo buğün spor ayakkabı aldım bol bol yürüyüş yapabilirim artıkk
ve artık 38 bedene giriyorum ama sanırım doğumdan kalan göbek gitmicek göbek hariç iyyi oldu hatta bikaç kilo daha gitse36 beden bile olacak sanırım sevindim ama elbiseyi almadım vereyim kızımın doğum gününe inş 36 beden alcammm kızlar sizde baya kaynatmışsınız bende izmire yerleşmek istiyorum eşim emekli olunca düşünüyoruz tahinimiz çıkarsa istiyoruz ama nasip bakalımm tost yedim öğlende dışarda tavukk ekmek

bende buğün 1den 6 kadar yürüdüm 1 saat oturmuşumdur en fazla tempolu olmasada yürüyüştürr:)
ethos cnm geçmiş olsun cnm allah büyük mürvetlerinide gösterir inş cnmmm

kızlar kızım durmuyoo banyo yaptırcazz girebilirsem girebilirim giremezsem size iyi sohbetler

Ne güzel gezmişsin Elacım, ohhh. Beslenmen hafiften karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama o kadar yürümeye kalmaz onlar :))))
Canım ya, Marmaristen sonra İzmire gerek yok ki :))))) Cennet orası :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…