• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok güzel beslenmişsin dosbik. Umarım bugünü böyle kapatabilirsin.
Canım, burası da kapalı ve serin. Dizinde bi gelişme var mı? Bileğim daha iyiye gidiyor ama yavaş. Az önce kurstan çıktım, şimdi eve gideceğim. Öğleye doğru 3 kuru kayısı yedim. Az önce de 2 dilim ekmek ve 4 tekirdağ köfte yedim, fena değilim gibi )))

afiyet olsun canım seninkide gayet ii olmuş benim diyet listemdeki öğle yemeği...
dizimde bi gelişme yok yerimden çok kalkmıyorum haftaiçi dr gitcem kısmet olursa... senin bileğine sevindim canım

nac canım benim artık sıkı bi diyet yapmam lazım hareketimde azaldı :((
salıya kadar sıkarım salı günü bi mola veririm sonra cumaya kadar devam etmeyi düşünüyorum eğer kilo verirsem dönüş yapacağım
çnk 69.9 u gördüm neyseki bugün 68.9um biraz rahatladım 67.5 ile ayrılmıştım ama kilo alarak dönmüş olmak istemiyorum

Selamkizlar disaridayim burada hava guzel gol kenarinda keyf yapiyoruz cevresinde 1tur attim 20dk dan fazla surdu portakal suyu ictim bende tavuk yemeyi dusunuyorum nac sende sebze ye aksama super olur abur cuburyokunutma yaz gelmis bile daha dikkatli olmaliyiz

nac canım benim artık sıkı bi diyet yapmam lazım hareketimde azaldı :((
salıya kadar sıkarım salı günü bi mola veririm sonra cumaya kadar devam etmeyi düşünüyorum eğer kilo verirsem dönüş yapacağım
çnk 69.9 u gördüm neyseki bugün 68.9um biraz rahatladım 67.5 ile ayrılmıştım ama kilo alarak dönmüş olmak istemiyorum

Tamam canım, Nasıl istiyorsan. Dosbik, o zaman kampa giriyorsun canımcım. Seni özledik.

Selamkizlar disaridayim burada hava guzel gol kenarinda keyf yapiyoruz cevresinde 1tur attim 20dk dan fazla surdu portakal suyu ictim bende tavuk yemeyi dusunuyorum nac sende sebze ye aksama super olur abur cuburyokunutma yaz gelmis bile daha dikkatli olmaliyiz

Süper valla canım. Ben okulda dondum. Bi de cengaverler gibi gömlekle gittim. Hava da bulutlu.
Kaçamak yapmadım şu ana kadar. Bi tek kahvaltıdan kalma 1 dilim fazla ekmeğim var. O da çok bi şey sayılmaz umarım. Ayağım sızlıyor ayakta fazla kalınca. İyileşsin artıkkk

Disaridayim gorisuruz yine

Tamam cnaım, ben de kardeşimin saçını boyayacağım. Buralardayım

dosba ve nac umarım daha iyisinizdir. Nac canım öğlen salata yememişsin, bari akşam yemeğinde yesen.

ethos 5 günlük diyette kolay gelsin valla.

Ben şu ana kadar diyete uydum. Bir de 1 saat hızlı ve tempolu yürüdüm. Dün de 45 dk. yürüdüm. Dün muhabbetten neler yaptığımı yazmayı unutmuşum. Onlari yazayım bari.

Kızlar, kardeşimin saçını boyadım, ütülerimi yaptım, evi şöyle bi temizledim. Şimdi de yemek yiyeceğim. Menümde 1 küçük kase çorba, 1 tane inegöl köfte, yeşil fasülye, ayran veee "salata" var :)))))

dosba ve nac umarım daha iyisinizdir. Nac canım öğlen salata yememişsin, bari akşam yemeğinde yesen.

ethos 5 günlük diyette kolay gelsin valla.

Ben şu ana kadar diyete uydum. Bir de 1 saat hızlı ve tempolu yürüdüm. Dün de 45 dk. yürüdüm. Dün muhabbetten neler yaptığımı yazmayı unutmuşum. Onlari yazayım bari.

Taylorcım, salata yemeyi planlamıştım öğlen için. Ama sınav ve ders arasında 5 dk vardı. Yani yemek yemeye hiç vaktim yoktu ve şimdi salatamı yiyeceğim :))))))))))))))

Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık
Ara: Yarım b. süt
Öğle: 2 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata, yarım b. süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 8 kaşık taze fasülye yemeği, 1 d. ekmek, salata, 1 b. yoğurt
Ara: 2 porsiyon kivi

Gördüğünüz gibi diyet listem değişti. Ana öğün yemeklerim azaldı. Et 4 porsiyondan 2 porsiyona indi. Sebze yemeği de 12 kaşıktan 8 kaşığa indi. Ekmek aynı. Sabah kahvaltımda peynir azaldı ama zeytin eklendi. Yoğurt/süt biraz arttı. Meyve aynı, günde 2 porsiyon. Dün diyete tam uydum.

Spor: 45 dakika tempolu ve hızlı yürüdüm :lepi:

Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık
Ara: Yarım b. süt
Öğle: 2 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata, yarım b. süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 8 kaşık taze fasülye yemeği, 1 d. ekmek, salata, 1 b. yoğurt
Ara: 2 porsiyon kivi

Gördüğünüz gibi diyet listem değişti. Ana öğün yemeklerim azaldı. Et 4 porsiyondan 2 porsiyona indi. Sebze yemeği de 12 kaşıktan 8 kaşığa indi. Ekmek aynı. Sabah kahvaltımda peynir azaldı ama zeytin eklendi. Yoğurt/süt biraz arttı. Meyve aynı, günde 2 porsiyon. Dün diyete tam uydum.

Spor: 45 dakika tempolu ve hızlı yürüdüm :lepi:

Demek, diyetisyenin vücudunu şaşırtmaya karar vermiş. Belki bi kaç gün azalan porsiyonlarınla zorlanabilirsin ama hemen alışacağına eminim :)))))

Demek, diyetisyenin vücudunu şaşırtmaya karar vermiş. Belki bi kaç gün azalan porsiyonlarınla zorlanabilirsin ama hemen alışacağına eminim :)))))

Evet dün zorlandım. Bugün de biraz zorlanıyorum. İnşallah yarına alışmış olurum. Aman şaşırsın da zayıflayayım, ben razıyım :)

Bu hafta çok güzel vereceksin canım, bak gör. Ben de şimdi yemeğe gidiyorum. SOnra gene geliyorum. Sana da şimdiden afiyet olsun canım.
Sevgiler..

Selamlar bu 4 porsiyon kofte 4 tane mi demek
Bende disarida oldugumxan kofte yedim 5 tane salata 2 kasik pilav 1ekmek pilav fazla kacti galiba ama asiri actim anca doydum bunlari 4.5 5 gibi yedim az oncede portakal ve elma sanirim abartmadim

Selamlar bu 4 porsiyon kofte 4 tane mi demek
Bende disarida oldugumxan kofte yedim 5 tane salata 2 kasik pilav 1ekmek pilav fazla kacti galiba ama asiri actim anca doydum bunlari 4.5 5 gibi yedim az oncede portakal ve elma sanirim abartmadim

1 köfte 1 porsiyon oluyor. Ama İnegöl köfte tarzındaysa o zaman 2 köfte 1 porsiyon oluyor.

Ekmek ve pilav ikisi bir arada olmasa iyiymiş. Ama neyseki ikisinden de az az yemişsin. 5 köfte İnegöl köfte gibiyse 2.5 porsiyon sayılır.

Ben de yemek yiyeyim. Acıktım yaa cokacimcoook

Görüşürüz canım.

Back