Evet nach kilo almadik ama vermedik diye de boyle yapma
Anlamadım canım? Sanırım sen yanlış anladın. Ben kendim için yazdım. Çünkü hep böyleyim ben. Terazim hep bu ibrelerde dolaşıyor. Alındırmak istemiedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet nach kilo almadik ama vermedik diye de boyle yapma
Orası da öyle canım ay. İstiyorum ki haftaya 500 gr vermiş olayım. Veririm değil mi canım :)))Gelirim tabii canım. Bir de sen kaçamak yapmadığın hafta ne güzel kilo vermiştin canım yaaa. Öyle kilo verince motive olmadın mı? Kaçamaksız yapıp kilo veremeyenler de var. Kıymetini bil canım yaa.
Anlamadım canım? Sanırım sen yanlış anladın. Ben kendim için yazdım. Çünkü hep böyleyim ben. Terazim hep bu ibrelerde dolaşıyor. Alındırmak istemiedim.
Senin vücudun kaçamağa alışmış. Kaçamak yapmasan biraz da yürüyüş falan 1 kilo da verirsin.
Canım bir de sen salata hiç yemiyorsun. Ben öyle yapsam hiç kilo veremem. Bu hafta marulları alsan yıkasan kurutup dolaba atsan, o kadar pratik oluyor ki. Ben de çok üşeniyordum ama bu hafta öyle yaptım. Çok iyi oluyor. Bir de marul kurutucusu aldım. Çok pratik bir alet.
kendini üzme demek istemiştim.alınmak aklıma bile gelmedi
taylor şok diyet yapmayacağız sadece aklımıza gelince nete girip yazacağız ki vazgeçelim
Sorma yaa, bi de bende onlardan var. Çok iyi saklama kaplarım da var. Pazardan yapsam salatyı olur. Aslında, salata yediğim haftalar çok iyi kilo veriyorum. Bu pazar yapayım bari.
kendini üzme demek istemiştim.alınmak aklıma bile gelmedi
taylor şok diyet yapmayacağız sadece aklımıza gelince nete girip yazacağız ki vazgeçelim
oooo en kötü durumda ben varım vah vah vah napsam ya.öfffffffff.yürüyüş çok önemli ya.mutlaka ne yap et yürü ve çok aktif ol.gerçi havalar güzel olunca insan zaten baya hareketli oluyor.aslında sende hareketlisin ama kaçamağın çok.mesela browni.hergün yiyorsun.yürüsende o onu götürüyor işte.browni yiyeceğin zaman nete gir yardımmmm browni yememeliyim yaz kocaman sonra çok aç bırakıyorsun kendini galiba ki şekere saldırıyorsun
geçen pazar o kızartmaları colayı içmeseydim şimdiye 75 olmuştum offfff.
Canım herşeyi doğru yapıp kilo veremesen hepimiz üzülürdük sadece sen değil. Ama ne güzel bak yapabileceğin bir sürü şey var. Her ana öğün salata ve sabah kahvaltısında mutlaka domates, salatalık tarzı birşeyler de yemek, hafif yürüyüş, kaçamak yapmamak vs. Bunları yap bakalım veriyor musun vermiyor musun. Bunların hepsini değil bazılarını bile yapınca ne güzel kilo verdiğini gördük. Bir de hepsini yapsan ne biçim kilo verirsin kimbilir.
Ama ayağına dikkat et canım yaa. Sonra daha büyük dert olmasın spor yapacağım derken. Önce iyice bir iyileşsin istersen. Sen bilirsin.
oooo en kötü durumda ben varım vah vah vah napsam ya.öfffffffff.yürüyüş çok önemli ya.mutlaka ne yap et yürü ve çok aktif ol.gerçi havalar güzel olunca insan zaten baya hareketli oluyor.aslında sende hareketlisin ama kaçamağın çok.mesela browni.hergün yiyorsun.yürüsende o onu götürüyor işte.browni yiyeceğin zaman nete gir yardımmmm browni yememeliyim yaz kocaman sonra çok aç bırakıyorsun kendini galiba ki şekere saldırıyorsun