• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gelirim tabii canım. Bir de sen kaçamak yapmadığın hafta ne güzel kilo vermiştin canım yaaa. Öyle kilo verince motive olmadın mı? Kaçamaksız yapıp kilo veremeyenler de var. Kıymetini bil canım.

Gelirim tabii canım. Bir de sen kaçamak yapmadığın hafta ne güzel kilo vermiştin canım yaaa. Öyle kilo verince motive olmadın mı? Kaçamaksız yapıp kilo veremeyenler de var. Kıymetini bil canım yaa.
Orası da öyle canım ay. İstiyorum ki haftaya 500 gr vermiş olayım. Veririm değil mi canım :)))

Canım bir de sen salata hiç yemiyorsun. Ben öyle yapsam hiç kilo veremem. Bu hafta marulları alsan yıkasan kurutup dolaba atsan, o kadar pratik oluyor ki. Ben de çok üşeniyordum ama bu hafta öyle yaptım. Çok iyi oluyor. Bir de marul kurutucusu aldım. Çok pratik bir alet.

Senin vücudun kaçamağa alışmış. Kaçamak yapmasan biraz da yürüyüş falan 1 kilo da verirsin.

Sorma yaa, bi de bende onlardan var. Çok iyi saklama kaplarım da var. Pazardan yapsam salatyı olur. Aslında, salata yediğim haftalar çok iyi kilo veriyorum. Bu pazar yapayım bari.

Anlamadım canım? Sanırım sen yanlış anladın. Ben kendim için yazdım. Çünkü hep böyleyim ben. Terazim hep bu ibrelerde dolaşıyor. Alındırmak istemiedim.

kendini üzme demek istemiştim.alınmak aklıma bile gelmedi
taylor şok diyet yapmayacağız sadece aklımıza gelince nete girip yazacağız ki vazgeçelim

Canım bir de sen salata hiç yemiyorsun. Ben öyle yapsam hiç kilo veremem. Bu hafta marulları alsan yıkasan kurutup dolaba atsan, o kadar pratik oluyor ki. Ben de çok üşeniyordum ama bu hafta öyle yaptım. Çok iyi oluyor. Bir de marul kurutucusu aldım. Çok pratik bir alet.

kesinlikle katılıyorum marul hem mideyi dolduruyor hem bağırsakları çalıştırıyor bende bol bol yemeye çalışıyorum

kendini üzme demek istemiştim.alınmak aklıma bile gelmedi
taylor şok diyet yapmayacağız sadece aklımıza gelince nete girip yazacağız ki vazgeçelim

Çok sevindim canım. Bazen yazarken anlam dağılıyor. Sana bir şey itiraf edeyim. Ben takımımıza ekim ayında girdim. Girdiğimde 61,5 kiloydum. Anla gerisini... Bu yüzden kendime çok kızıyorum. Bu hafta yürüyeyim ben:lepi: Umarım, ayağım sorun çıkarmaz

1 ela 22.7
2 Nachtingall 24.1
3 nur 25.4
4 taylor 26.2
5 ethos 27.0

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

En zayıfımız ela. BMI değeri 22.7 şu ana kadar BMI listemizde gördüğümüz en düşük değer oldu. Tebrikler! :nazar: Darısı en yakın zamanda sağlıklı ve güzel bir biçimde hepimizin başına inşallah.

Kızlar, bu hafta her öğün olmasa da hergün salata yiyeceğim. Ayağım sorun çıkarmazsa her gün en az 40 dk yürüyeceğim, Eğer bu kurallarıma uyduğumu söylemezsem bana istediğiniz cezayı verin.

Sorma yaa, bi de bende onlardan var. Çok iyi saklama kaplarım da var. Pazardan yapsam salatyı olur. Aslında, salata yediğim haftalar çok iyi kilo veriyorum. Bu pazar yapayım bari.

Canım herşeyi doğru yapıp kilo veremesen hepimiz üzülürdük sadece sen değil. Ama ne güzel bak yapabileceğin bir sürü şey var. Her ana öğün salata ve sabah kahvaltısında mutlaka domates, salatalık tarzı birşeyler de yemek, hafif yürüyüş, kaçamak yapmamak vs. Bunları yap bakalım veriyor musun vermiyor musun. Bunların hepsini değil bazılarını bile yapınca ne güzel kilo verdiğini gördük. Bir de hepsini yapsan ne biçim kilo verirsin kimbilir.

Ama ayağına dikkat et canım yaa. Sonra daha büyük dert olmasın spor yapacağım derken. Önce iyice bir iyileşsin istersen. Sen bilirsin.

oooo en kötü durumda ben varım vah vah vah napsam ya.öfffffffff.yürüyüş çok önemli ya.mutlaka ne yap et yürü ve çok aktif ol.gerçi havalar güzel olunca insan zaten baya hareketli oluyor.aslında sende hareketlisin ama kaçamağın çok.mesela browni.hergün yiyorsun.yürüsende o onu götürüyor işte.browni yiyeceğin zaman nete gir yardımmmm browni yememeliyim yaz kocaman sonra çok aç bırakıyorsun kendini galiba ki şekere saldırıyorsun

oooo en kötü durumda ben varım vah vah vah napsam ya.öfffffffff.yürüyüş çok önemli ya.mutlaka ne yap et yürü ve çok aktif ol.gerçi havalar güzel olunca insan zaten baya hareketli oluyor.aslında sende hareketlisin ama kaçamağın çok.mesela browni.hergün yiyorsun.yürüsende o onu götürüyor işte.browni yiyeceğin zaman nete gir yardımmmm browni yememeliyim yaz kocaman sonra çok aç bırakıyorsun kendini galiba ki şekere saldırıyorsun

Bence de. Bir de yine o okuduğum kitapta diyordu ki canınız tatlı istediğinde kuru kayısı, kuru üzüm vs. yiyin. Eğer sadece fiziksel ihtiyaç olarak tatlı istiyorsanız bunları yemek de isteğinizi karşılar. Canınız tatlı istemesi biter. Eğer kesmiyorsa psikolojik olarak istiyorsunuz, aslında vücudunuz istemiyor vs. gibi birşeyler diyordu.

Browni yemek istediğinde kuru neyve ye, üstünden biraz zaman geçsin. Bakalım hala o kadar çok istiyor musun.

Bir de bir yerde okumuştum, tatlı krizi 20 dakika sürüyormuş. 20 dakika dayanabilirsen geçermiş. Bir kere denemiştim işe yaramıştı.

Canım herşeyi doğru yapıp kilo veremesen hepimiz üzülürdük sadece sen değil. Ama ne güzel bak yapabileceğin bir sürü şey var. Her ana öğün salata ve sabah kahvaltısında mutlaka domates, salatalık tarzı birşeyler de yemek, hafif yürüyüş, kaçamak yapmamak vs. Bunları yap bakalım veriyor musun vermiyor musun. Bunların hepsini değil bazılarını bile yapınca ne güzel kilo verdiğini gördük. Bir de hepsini yapsan ne biçim kilo verirsin kimbilir.

Ama ayağına dikkat et canım yaa. Sonra daha büyük dert olmasın spor yapacağım derken. Önce iyice bir iyileşsin istersen. Sen bilirsin.

Doğrusun, pazartesiye kadar bekleyeceğim. Çünkü yarın sabah ehliyet sınavında görevliyim, arkasında kurs var. Pazar günü de veli toplantısı var. Yoğun olacağım. Yürüyüşe vakit bulamayabilirim. Çünkü zaten geçen haftadan yığılmış ütüler falan var.
Ama salata yarından itibaren var.

Sen de verirsin canım. Senin dengeni gelen giden misafirlerin bozdu. İnsan sevdiklerinin yanında ben rejimdeyim, yiyemem diyemiyor ki. Ama ben inanıyorum, sen vereceksin bu hafta.
Ethoscum, inanılır gibi değil ama brownileri açlıktan değil tamamen pis boğazlıktan yiyorum :(((( Ama iyi ki varsınız, yoksa o browni 1 de kalmazdı. İkincisi gelirdi. Ama bu hafta böyle şeyler yok!

Back