• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

3. olmuşuz kilo veren ark tebrik ediyorum nur senide ayrı tebrik ediyorum süpersin cnmm durmak yokkkk cnm
bana gelince şişlik hala var inş gecer çabuk arkadaşla yürücez akşamları kendim sıkılıyodum iyi olur
pazarteside 5 gün diyedine başlıcam inşşş
sabah kahvaltıda bayat ekmekler vardı cavdar ekmeğii günü geçecek diye fırına verdim üzrine domates biber kaşar zeytin felan 2 buçuk dilim yedim 1 bardak cayy hala öğle yemeği yemedim

herese merhabalar,
kızlar hepinizi çok özledim aklım buralarda ama çok uzun zaman oldu gelemedim hiç. Umarım herkes iyidir.
Benim cephede durumlar haraketli, başvurular başlıyor ayın 15inde kitabım baskıya giriyor p.tesi elimde olur birkaç gün sonra. İşte böyle.
Kilo veriyorum ama çok yavaş gidiyor, 1 ay oldu diyetisyene başlayalı ama 3 kilo vermişim sadece artık itiraf edebilirim :) 65'e çıkmıştım taımdan ayrıldıktan sonra, şimdi 62ye düştüm. Şu başvuruyu yapıp rahatlayayım daha iyi konsantre olacağım, sporla da desteklerim.

hepinizi çok öpüyorum endinize çok çok iyi bakın.

Canımm, ben de seni özledim. Kitabının basılacağına çok sevindim, demek ki kontrollerini bitirmişsin :))) 1 ayda 3 kilo hiç fena değil canım. Önümüzdeki ay 59 lara inersin demek oluyor bu, tebrikler. Yavaş belki ama sağlam gidiyor yağlar. Sporla çok daha iyi sonuçlar alırsın tabi :))))

Kızlaaaar biraz önce tartıldım 66.9 kiloyum. Düne göre 500 gr. vermişim. Sadece ekmek azaldı diye olduğunu sanmıyorum. Dün mens dönemimin 2. günüydü, onun da etkisi olabilir. Bir de maydanoz suyu var tabii. Çok sevindim ama keşke bu sonucu dün görseydim yaaa. Baktım o zaman verdiğimiz kilo yüzdesi % 1.03 oluyormuş ve 2. oluyormuşuz. Gerçi 2. olan takımdan da bugün kilo veren vardır belki bilmiyorum.

Amaaan neyse, inşallah bu verdiğim kilo kalıcıdır da haftaya kullanırız artık :) Derecesinde değilim de madem kilo verdim, yarışma sonucuna da güzel etkisi olsun istiyorum.

Bu arada santim olarak da düne göre fark var. Kalçam aynı ama belim ve bacağımın tepe noktası 0.5'er cm daha incelmiş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Tebrikler canım, regl şişliği de inmiştir şimdi :)))))

Bu arada, maydanoz suyumu içtim, klasik kahvaltımı yaptım.Geç yediğim için hala acıkmadım. Bugün öğünler sarkacak biraz. Akşam yine yazarım. Öpüyorum kızlar, görüşürüz.

Maydonoz suyunu nasıl içiyorsun canım? Burnunu tıkayıp falan mı? Benim midem bulanır kesin. Ama kilo vermede faydası vardır.

selam kızlar 3.lüğümüzü tebrik ediyorum bende artık bu hafta daha fazla kilo vermek istiyorum inş.yapabiliri.bu hafta biraz daha sıkacağım aksilik olmazsa nasılsa misafirler de gitti.sabah kahvaltıda 4 zeytin az bal 2 dilim ekmek lor peyniri domates salatalık yedim şekersiz çay tabi.arada 1 elma.sinameki çayı da içtim ama bakalım faydası olacak mı ?şiş gibi hissediyorum hala kendimi.

Canım, bu hafta beslenme anlamında misafirin olmadığı için daha başarılı olacaksındır. Gayet güzel bir kahvaltı yapmışsın.Afiyet olsun canım :)))

3. olmuşuz kilo veren ark tebrik ediyorum nur senide ayrı tebrik ediyorum süpersin cnmm durmak yokkkk cnm
bana gelince şişlik hala var inş gecer çabuk arkadaşla yürücez akşamları kendim sıkılıyodum iyi olur
pazarteside 5 gün diyedine başlıcam inşşş
sabah kahvaltıda bayat ekmekler vardı cavdar ekmeğii günü geçecek diye fırına verdim üzrine domates biber kaşar zeytin felan 2 buçuk dilim yedim 1 bardak cayy hala öğle yemeği yemedim

Afiyet olsun cnaım :)))

Kızlar, sabah giremedim siteye, günaydın diyemedim sizlere :))) Kahvaltım standarttı. İki dilim ekmek, peynir, kahve. Öğleye doğru maalesef bir browni, çok halsizim, kan şekerim düştü diye düşündüm. Biraz faydası oldu ama çok değil. Öğlen bir çorba içtim. Az önce eve geldim. 1,5 dilim ekmek ve 3 köfte yedim. Kızlar, halsizliğim hala devam ediyor. İyi ki yarınki YGS (ÖSS) sınavı görevini kabul etmemişim. Zaten haftaya cumartesi kurs, pazar da veli toplantısı olacak. Bu pazar yatayım bari sürekli diyorum.
Buralardayım canlarım :)))

Canlarım, akşam yemeğinde 1 kase çorba bir tane de etli patlıcan dolması yedim ))) fena değilim gibi. Kimsecikler uğramamış. Hava güzel, dışarılara attınız kendinizi tabi )))

Maydonoz suyunu nasıl içiyorsun canım? Burnunu tıkayıp falan mı? Benim midem bulanır kesin. Ama kilo vermede faydası vardır.

Derin bir nefes alıp arada hiç nefes almadan içiyorum canım. Bugün biraz daha kolay içtim. Hiç sıcak değildi bayağı ılıktı, ya ondan ya da içe içe alıştım artık :) :içelim:

Kızlar, sabah giremedim siteye, günaydın diyemedim sizlere :))) Kahvaltım standarttı. İki dilim ekmek, peynir, kahve. Öğleye doğru maalesef bir browni, çok halsizim, kan şekerim düştü diye düşündüm. Biraz faydası oldu ama çok değil. Öğlen bir çorba içtim. Az önce eve geldim. 1,5 dilim ekmek ve 3 köfte yedim. Kızlar, halsizliğim hala devam ediyor. İyi ki yarınki YGS (ÖSS) sınavı görevini kabul etmemişim. Zaten haftaya cumartesi kurs, pazar da veli toplantısı olacak. Bu pazar yatayım bari sürekli diyorum.
Buralardayım canlarım :)))

Canlarım, akşam yemeğinde 1 kase çorba bir tane de etli patlıcan dolması yedim ))) fena değilim gibi. Kimsecikler uğramamış. Hava güzel, dışarılara attınız kendinizi tabi )))

Canım kaçamağın dışında güzel olmuş. Yalnız hiç salata yemiyorsun. Zayıflamak için salatayı eksik etmemek lazım diye biliyorum. Salata yesen bir de kaçamak yapmasan çok güzel vereceksin ama rahatsızlığın ve yorgunluğun geçmediği için çok da birşey diyemiyorum canım. Bu Pazar güzelce dinlenip güzelce toparlanırsın inşallah.

Kızlar bugün 45 dakika olabildiğince hızlı ve tempolu yürüdüm. Diyet de iyi gitti çok şükür.

Derin bir nefes alıp arada hiç nefes almadan içiyorum canım. Bugün biraz daha kolay içtim. Hiç sıcak değildi bayağı ılıktı, ya ondan ya da içe içe alıştım artık :) :içelim:

Canım kaçamağın dışında güzel olmuş. Yalnız hiç salata yemiyorsun. Zayıflamak için salatayı eksik etmemek lazım diye biliyorum. Salata yesen bir de kaçamak yapmasan çok güzel vereceksin ama rahatsızlığın ve yorgunluğun geçmediği için çok da birşey diyemiyorum canım. Bu Pazar güzelce dinlenip güzelce toparlanırsın inşallah.

Canım, haklısın. Salata tüketmiyorum. Bu iŞe el atmam lazım. İzmirden arkadaşlarımız gelmiş, şimdi onlarla buluşmak için taksime gidiyoruz. Kaçamak yapmam diye düşünüyorum.

Kızlar bugün 45 dakika olabildiğince hızlı ve tempolu yürüdüm. Diyet de iyi gitti çok şükür.

Süperrr. Harikasın canım, tebrikler

Canım kilo alma eğilimde olup da doçentlik başvurusu sırasında hem ev hem çocukla uğraşıp hem kitap yazıp hem de 3 kilo veren biri olarak tarihe geçtin. 41 kere maşallah. Allah nazardan saklasın :nazar: Başvurudan sonra spor da yapınca muhteşem bir sonuç alacağına eminim.

teşekkürler taylorcum işte hepsini biraz yapmaya çalışıyorum. Ama hep şu laf aklıma geliyor boş ayna diye bir kitap okumuştum bir zen tapınağında eğitim sırasında hocanım öğrencilerine söylediği "tuvaletini yaparen dişini fırçalarsan hem tuvaletin hem de dişlerinin pis olduğunu görürsün, her işi sıraya dizmeli" inşallah böyle olmuyordur :)
inşallah canım spor şart bakalım.
senin nasıl gidiyor?

selam kızlar 3.lüğümüzü tebrik ediyorum bende artık bu hafta daha fazla kilo vermek istiyorum inş.yapabiliri.bu hafta biraz daha sıkacağım aksilik olmazsa nasılsa misafirler de gitti.sabah kahvaltıda 4 zeytin az bal 2 dilim ekmek lor peyniri domates salatalık yedim şekersiz çay tabi.arada 1 elma.sinameki çayı da içtim ama bakalım faydası olacak mı ?şiş gibi hissediyorum hala kendimi.

ethoscum arkadaşlar bilirler ben ara ara yapardım diyetisyenim de verdi aşağıda yazacağım arışım güzel ödem attırıyor tavsiye ederim:
1 elma, 1 limon (ikisi de kabuklu), 1 rulo tarçın, 1 tk tane karabiber 3 lt suya atılıp kaynatılacak ben ana öğünlerden sonra 3 kez içiyordum aralardan sonra da iç dedi şimdi.

Canımm, ben de seni özledim. Kitabının basılacağına çok sevindim, demek ki kontrollerini bitirmişsin :))) 1 ayda 3 kilo hiç fena değil canım. Önümüzdeki ay 59 lara inersin demek oluyor bu, tebrikler. Yavaş belki ama sağlam gidiyor yağlar. Sporla çok daha iyi sonuçlar alırsın tabi :))))

evet hayatım sonunda bitti, ama mizampajcı ve kapaçıyı deli ettim istediğim çıkana kadar, mizampajcıyla işim bitti ama kapakçıdan birşey daha istedim bakalım nasıl olacak sonra tamamdır.
kilo çok yavaş gidiyor aslında canım sıkıldı ama çok yüksek kalorili bir diyet ondan olabilir sanırım gidenler kalıcı olacak.
Senin nasıl gidiyor, devam ediyormusun?

Ssagol meliscim bende. Arada verdigin tarifi yapiyordum ama canim isterse.simdikesin yaparim hergun ayrica com marifetlisin hem kitaphem cocuk tebrikler canigonulden. Cok cokda basarilar

teşekkürler taylorcum işte hepsini biraz yapmaya çalışıyorum. Ama hep şu laf aklıma geliyor boş ayna diye bir kitap okumuştum bir zen tapınağında eğitim sırasında hocanım öğrencilerine söylediği "tuvaletini yaparen dişini fırçalarsan hem tuvaletin hem de dişlerinin pis olduğunu görürsün, her işi sıraya dizmeli" inşallah böyle olmuyordur :)
inşallah canım spor şart bakalım.
senin nasıl gidiyor?

Yok canım öyle olmuyordur. Sen sıraya diziyorsun zaten. ıki işi aynı anda yapmıyorsun. Bir onu, bir bunu yapıyorsun, gayet de güzel oluyor maşallah :nazar:

Benim de iyi gidiyor çok şükür. Bir ara moralim bozuktu, iştahım kapanmıştı. Şimdi moralim iyi, iştahım da normale döndü. Ben de 2-3 sene sonra düşünüyorum doç. başvurusunu. Arada özel sektörde çalıştığım için geç kaldım biraz. Napalım o da tecrübe oldu, faydasını görüyorum zaman zaman.

Zayıflama da güzel gidiyor. Çoğunu verdim azı kaldı. Hala verecek çok kilo var ama gittikçe azalıyor :)

Haberlerini bekliyoruz canım.

Son düzenleme:
Kahvaltıdan önce: 1 büyük bardak maydanoz suyu

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, salatalık, domates
Ara: 1 elma
Öğle: 4 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, domates
Akşam: Nohut yemeği, 1 d. ekmek, salata, yarım b. yoğurt

Spor: 45 dakika olabildiğince tempolu ve hızlı yürüdüm :lepi:

Bugün maydonoz suyunu içtim ve klasik kahvaltımı yaptım.

Maydonoz demeti ufaktı, bugün yarım demet yerine bir demet kullandım.

ethoscum arkadaşlar bilirler ben ara ara yapardım diyetisyenim de verdi aşağıda yazacağım arışım güzel ödem attırıyor tavsiye ederim:
1 elma, 1 limon (ikisi de kabuklu), 1 rulo tarçın, 1 tk tane karabiber 3 lt suya atılıp kaynatılacak ben ana öğünlerden sonra 3 kez içiyordum aralardan sonra da iç dedi şimdi.

evet hayatım sonunda bitti, ama mizampajcı ve kapaçıyı deli ettim istediğim çıkana kadar, mizampajcıyla işim bitti ama kapakçıdan birşey daha istedim bakalım nasıl olacak sonra tamamdır.
kilo çok yavaş gidiyor aslında canım sıkıldı ama çok yüksek kalorili bir diyet ondan olabilir sanırım gidenler kalıcı olacak.
Senin nasıl gidiyor, devam ediyormusun?

Canım, senin formülü ben de deneyeceğim. Eminim kitabın da çok şık olacak.
Canım, benim kilo maalesef çok başarılı gitmiyor. Yerimde sayıyorum. Bi türlü konsantre olamıyorum. Tam, kilo veriyorum, ya da verdiğimi sanıyorum. Tartıda daha farklı bir sonuç görünce hemen sabrımı kaybediyorum. Bir haftadır da keyifsizim. Hep yorgunum. Uykumu da alamıyorum. Sabah en geç 7.30 oldu mu uyanıyorum. Yapı olarak uyuyamıyorum. Böyle kısır bir döngü. Bugün sürekli yatmayı düşünüyorum. Hava da güzel ama.. İşte böyle..

Taylorcım, sana da günaydın canımmm
Sabah erkenden uyandım. Tavuğum ya. 2 kaşık meyveli yoğurt yedim. Az önce de 3 dilim ekmek ve peynir yedim. Doğan Cüceloğlunun programını seyrettim, birazdan da Osman Müftüoğlu başlar. Bunlar benim pazar ritüellerim :))))
Sen nasılsın canım?

Ben de iyiyim canım. Sen de bugün güzelce dinlenip daha da iyi olursun Nachtigallcım.

Hava çok güzel, birazdan çıkacağım. Yaz geldiii hihoyyyt

Günaydın kızlar. Aaa ilk günaydın benden ve saat 11:20'de :)
cnm pazar olunca herkes gec uyanıyoo
Kahvaltıdan önce: 1 büyük bardak maydanoz suyu

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, salatalık, domates
Öğle: 4 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, domates
Akşam: Nohut yemeği, 1 d. ekmek, salata, yarım b. yoğurt

Spor: 45 dakika olabildiğince tempolu ve hızlı yürüdüm :lepi:
süpeersin cnm
Bugün maydonoz suyunu içtim ve klasik kahvaltımı yaptım.

Maydonoz demeti ufaktı, bugün yarım demet yerine bir demet kullandım.
bende başlıcam unutuyom yarın başlayayım
Taylorcım, sana da günaydın canımmm
Sabah erkenden uyandım. Tavuğum ya. 2 kaşık meyveli yoğurt yedim. Az önce de 3 dilim ekmek ve peynir yedim. Doğan Cüceloğlunun programını seyrettim, birazdan da Osman Müftüoğlu başlar. Bunlar benim pazar ritüellerim :))))
Sen nasılsın canım?
güzel olmuş kahvaltın cnm afiyet olsun
Ben de iyiyim canım. Sen de bugün güzelce dinlenip daha da iyi olursun Nachtigallcım.

Hava çok güzel, birazdan çıkacağım. Yaz geldiii hihoyyyt
burası cok soğuktu yağmurda vardııı cıkmadık biryere
Kızlar, öğle yemeğinde 1,5 enginar yedim ve 1 bardak ayran içtim. Darısı akşama...
çok güzel olmuş enginarı nasıl yapıyon cnm hiç yapmadımmm
Kızlar, az önce 1 küçük kase çorba içtim, 1 kaşık da pilav yedim. Ayıptır söylemesi, çok güzel yapmışım, dayanamadım :kedi:
afiyet olsun canımmm ellerine sağlık

Back