Elacım, tarifi çok basit. Enginarları alıyorsun, yıkıyorsun. 6 enginar için anlatıyorum. Tencereye 1 çorba kaşığına yakın un koyuyorsun, sonra sıcak su ile iyice çorba yapıyorsun. Sonra limon sıkıyorsun. Suyun üstüne enginarları koyuyorsun. Enginarların üstüne garnitürleri koyuyorsun. Benim favoririm 2-3 saat önce sıcak suyla ıslanmış iç bakla, küp küp doğranmış havuç ve bezelye. Enginarların üstü taşmayacak şekilde garntürleri koyuyorsun. Sonra enginarların üstünü aşmayacak kadar su ilave ediyorsun. Zetinyağı ilave ediyorsun ve pişiriyorsun. Bugün bu garnitürleri hazırlayamadım. Enginarın üstüne sadece soğan ve domates koydum. Gene de harika olmuş. Afiyet olsun canım :))))
teşkürler cnm almadımda hiç alaym bakalım
yeşil sanırım soyuyosun demi kabukları onlar bilmiyom cnm ben çok sordum ege tarafı çok yapıyomuş ben eskişehirliyim hiç yapmamıştır görmemişimdir burda görüyorum marmaristede cok varr deneyimm bakalımyedim ama yapmadımmm
Hadi hayırlısı şekerim :)))))bu arada kızlar yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum yarın haslanmış patates yiyeceğimmm
inş dayanırımmm
Kızlar, az önce 1 küçük kase çorba içtim, 1 kaşık da pilav yedim. Ayıptır söylemesi, çok güzel yapmışım, dayanamadım :kedi:
Kızlar saat 7 gibi bir muz yedim.Az önce eşime yemek hazırlarken elimi bıçakla kestim. Dikkatsizlik işte. Allahtan çok kanamadı ama korkuttu. Dikkatli olmak lazım, bir anlık dikkatsizlik işte..
buğün neler yedim yazayımmm
klasik kahvaltıı 1 yumurta 1 simit küçüktü ama
öğlen ciğer, makarna 5 kaşık
akşam 2 kaşık makarna 1 dilim peynirleee bu kadar
günaydın kızlar çok suçluyum ben ya.dün acayip kaçamak yaptım.sinemya gitmiştim sonra dayanamadım ve tavukları kolaları patates kızartamalarını götürdüm mideye afiyyetle ardında mocha offff yaaaa.gerçi akşam birşey yemedim ama sabah tartıldım 300 gr almışım.bu kadar yemekle eee sporda yok tabi.bu hafta sıkacağım dedim yaptığıma bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?