Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nach canım saat 12 olmadı amaa istersen che yi bu hafta sabit geçelim listemiz hazır olur verelim derim sen nedersen o ben kendime geldim 12 ye kadar burdayımm
dosbacığım 4,5 şiddetindeydi ama sanki 7 şiddetinde oldu diyebilirim en üst kattayız ve merkez üstü burası olduğu için çok hissettik zaten deprem korkum var ölmek değilde korkum birilerine muhtaç kalmakk rengim attı tansiyonum gitti elim ayağım titredi ne oldu anlayamadım ama çooook korkktummm
bardağını güle güle kullan canım.bu arada kendime dün çoook güzel bi bardak aldım
çok ince cam, uzun ve yine çok dar değil ama çok geniş de değil... ayyy çok severek aldım şimdi sıra çoook severek su içmekte :)) ölçmedim ama 400cc kadar sanırım gözüme öle geldi :))
bugün başladım temizliğe rağmen 2 bardak içtim ...merak ettim bi ölçeyim
canım ben hale tam anlamıyla düzelemedim kilo işinde adapte zorluğu çekiyorum ama geçici bir dönem biliyorum.inşallah tekrar kilo vermeye başlıcam,gerçi önemli olan verdikten sonra koruyabilmek ama kilo vereyimde onu o zaman düşünürüm :))adcığım, çok teşekkür ediyorum, moral verdin. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
Nachtigallcım keşke kola ve böreği yemeseymişin. Aç gidince öyle oluyor biliyorum. Yarına toparlarsın canım.
canım yaa bu yazını görseydim halletmeye çalışırdım,banka işleri yazılar falan anca baktım tekrar topiğe. üzüldüm şimdi bak yoksa hallederdim ben.Çok sağol canım. Melzeyitin herhaldde bi işi çıktı (((( çok sağol. Şimdi okulda internet arayacağım, bildirim için. Umarım internet bulurum ((
oh ne güzel hayatım yavaş yavaş kendine geliyorsun bak.sevindim gerçekten. yaprak sarma yemesine bayılırım gerçi kim sevmez bilmiyorum. ama yenildiği kadar da hemen sarılabilse ya.selam kızlar ben geldim
biliyosunuz 70.3 olmuştum bi haftada tekrar 68.8i gördüm buna bile seviniyorum
haftaya umarım 67.5 olurum tekrar...
sabah kalktım yaprak sardım kahvaltı yapmadım
biraz moralim bozuk...yarın misafirlerim var işim çok
öğleden sonra gezmeye gideceğim
şimdilik buradayım yarın akşama kadar gelemeyebilirim hepinizi öpüyorum
canım çok geçmişolsun,tekrarı yaşanmaz inşallah,yada kimse zarar görmez yaşansada dilerim. tokatı anlayamadım .kızlar deprem oldu burda çok korktumm çok üzüldüm allah bizet okatını atıyor ama bizler halen uyanamıyoruzz halen sinirlerim çok bozukk
nach canım özür dilerim listeyle ilgilenemedimm panikten unuttum:a015::a015:
ben geldim geç kaldık sabah dr kan aldılar felan öğlen sonu tekrargitcez kilom sabit 63 kızlar
listede eski kilonun toplamı yanlış sanırım kızlar. 470.4 topluyorum ben. Yanlışmı yapıyorum yoksa.
canım tekrar tebrikederim gerçekten çok güzel verdin.ne yaptıysan tekrar yap ve haftaya tekrar kilo ver canım. valla ben bile heyecanlandım. belki bu hafta bireyselde 1.olursun.valla canım bende anlamadım sabah tartıya bi çıktım 73.5 şok oldum tekrar tekrar çıktım
liste işindende anlamıyorum anlasam yardım ederdim
yeterince stres yaşadın normaldir canım. nasıl daha iyimisin.adcığım düzeltiyorum hemen nuru 78 den hesaplamışımm
maşallah prensese benim oğlumunda aslında kontrole gitmesi gerekiyor geç bile kaldık haftaya gideceğiz inşalah. bizdede kansızlık problemi vardı ne durumda bilmiyorum.cnm aylık kontroldü sağlık ocağına gittik maşşalahı var kilosu boyu herşeyimiz iyi allaha sükür gecen ay kan düşük çokmıştı buğün bide doktora gittik öğlen sonu alcam bakalım sonuçları
kızlar inş birinci oluruz hadibakalım
canım ya inan yazdığını gördüm,hatta yanlış hatırlıyorsun herhalde diye yazacaktım ama sağolsun patronun işleri sayesinde unuttum. ancak oturdum yerime.kızlar şimdi dikkat ettim gecen hafta ben 63düm sanırım 63.800 yazılmış ben mi yanlış haztırlıyom bende hiç veremdim diyodum
canım tekrar tebrikederim gerçekten çok güzel verdin.ne yaptıysan tekrar yap ve haftaya tekrar kilo ver canım. valla ben bile heyecanlandım. belki bu hafta bireyselde 1.olursun.
.
düzelttim kızlar elacığım söylemesen bende fark etmezdimm iyiki fark ettin canım depremin stresi bide bu böyle yanlış olunca neyse düzelttik inşallah sorun olmaz