• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nachtigallcım canım günaydın. Üzülme, kaçamak yapmazsan çabuk veriyorsun nasılsa. Hemen verirsin.

Ben 67.6 kiloyum, listeye beni de ekle misin? Bugün çok yoğunum, akşamüstüne kadar gelemeyeceğim. Görüşürüz canım.

13.TAKIM 150. ETAP

ad1 ( 56.0 / / / % )
Nachtigall ( 61.7/61.9 /0.2 /-0,3% )
Nur_84 (75.8 / / / %)
emirel ( 59.8 // /% ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
CheGuevera ( 66.7 / / / % )
taylor ( 68.4 /67.6 /0.8/ 1.7% )
ethos ( 78.0 / / / % )
Ela ( 63.8 / 63.0 / 0.8 / 1.25 % )

13.TAKIM TOPLAM KıLO (426.2 / / / %)

Azıcık bir ara buldum, size bakayım dedim.

Tebrikler nurcum.

Nachtigallcım, Ela'nın geçen haftaki değerlerini yazmışsın.

Görüşürüz.

kızlar hemen yazayım.77.2 olmuşum.yani 800 gr gitmiş.olsun regl döneminde bile kilo gitmiş bu güzel birşey

günaydın canlarım umarım herkesler iyidir bende idare ediyorum.dün akşam misafirlikteydim. 1 kase makarna salatası ve birde hazırladığı tatlıdan 1 parça yedim.
bu sabah kahvaltıda 4 dilim ekmek yedim sadece başka birşey yemedim. şimdide elma yemek istiyorum. 4 dilim ekmek derken 1 simit yedim arkadaşlar,acı gerçeği kendimden duymak istedim.
bu sabah tartıldığımda 55.7 çıktım ama şuvarki sabahları şiş oluyorum, akşam tartılmayıda yorgunluktan unuttum açıkçası. buralarda olurum öpüyorum herkesi.

13.TAKIM 150. ETAP

ad1 ( 56.0 / 55.7 /0.3 /0.54 % )
Nachtigall ( 61.7/61.9 /0.2 /-0,3% )
Nur_84 (75.8 / 73.5/2.3 /3.03 %)
emirel ( 59.8 // /% ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
CheGuevera ( 66.7 / / / % )
taylor ( 68.4 /67.6 /0.8/ 1.7% )
ethos ( 78.0 /77.2 /0.8 /1.03 % )
Ela ( 63.8 / 63.0 / 0.8 / 1.25 % )

13.TAKIM TOPLAM KİLO (426.2 / / / %)

nachticim sen okula gidiyorum diye yazmışsın ona istinaden düzenledim listeyi. chegue eksik birtek oda gelince herkes tamam oluyor.

ne demek çağlacım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. yalnız toplamları değiştirmedim. şimdi yazayım dedim ama yazını görünce bıraktım. ama şuanki toplam.

470.4 - 398.9= verilen kilo toplamına cheyi eklemedim.

Çok sağol canım. Melzeyitin herhaldde bi işi çıktı (((( çok sağol. Şimdi okulda internet arayacağım, bildirim için. Umarım internet bulurum ((

selam kızlar ben geldim
biliyosunuz 70.3 olmuştum bi haftada tekrar 68.8i gördüm buna bile seviniyorum
haftaya umarım 67.5 olurum tekrar...
sabah kalktım yaprak sardım kahvaltı yapmadım
biraz moralim bozuk...yarın misafirlerim var işim çok
öğleden sonra gezmeye gideceğim
şimdilik buradayım yarın akşama kadar gelemeyebilirim hepinizi öpüyorum

kızlar deprem oldu burda çok korktumm çok üzüldüm allah bizet okatını atıyor ama bizler halen uyanamıyoruzz halen sinirlerim çok bozukk

nach canım özür dilerim listeyle ilgilenemedimm panikten unuttum:(:a015::a015:

kızlar deprem oldu burda çok korktumm çok üzüldüm allah bizet okatını atıyor ama bizler halen uyanamıyoruzz halen sinirlerim çok bozukk

nach canım özür dilerim listeyle ilgilenemedimm panikten unuttum:(:a015::a015:

büyük geçmiş olsun canım ...
Allah bi daha göstermesin şiddeti ne kadardı??

nach canım saat 12 olmadı amaa istersen che yi bu hafta sabit geçelim listemiz hazır olur verelim derim sen nedersen o ben kendime geldim 12 ye kadar burdayımm

dosbacığım 4,5 şiddetindeydi ama sanki 7 şiddetinde oldu diyebilirim en üst kattayız ve merkez üstü burası olduğu için çok hissettik zaten deprem korkum var ölmek değilde korkum birilerine muhtaç kalmakk rengim attı tansiyonum gitti elim ayağım titredi ne oldu anlayamadım ama çooook korkktummm

Back