Canlarım, 4 kaşık kısır, 3 kaşık makarna salatası, bir börek ve 1 bardak kola. Yedim valla. Aç gittim. Artık bi şey yemesem olur(((
cnm afiyet olsun kısır tok tutar akşam hafif atlasırsınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlarım, 4 kaşık kısır, 3 kaşık makarna salatası, bir börek ve 1 bardak kola. Yedim valla. Aç gittim. Artık bi şey yemesem olur(((
nasılsıznız bende buğün gec kalaktım kız geç uyandı ilk kez bende uyudum
yediklerim şimdiye kadar
kahvaltı 1 yumurta
ara yeşil cay
öğle yemeği 1 kabak dolma yoğurt corbası ekmak yok yinee
yeşil cay içeceğim birazdan temizlik yapmam gerekiyo ama hava kapalı cnm istemiyoo
selam kızlar pek fırsat bulamıyorum nete girmeye misafirler geldi tabi.offffff.offfff.bugün öğleden sonraki aramda yarım kase sütlaç yedim.az öncede yarım dilim börek yeşil çay ile.bu kadarcık kaçamaktan bişi olmaz sanırım.ama spor yok maalesef.bi kaç günde zor yapmam.inş.kilo vermem durmaz.yarın göreceğiz bakalım
arda 1 dilim ekmek 1 dilim peynir yarım domates bol yeşillik maydonoz dereotuu yedim emek sonrası
akşam yemeği türlü 3 kaşık 2 kaşık pilav kereviz salatası 3 kaşık
yürücem bakalım yazarım
kızalrnerdesiniz kimse girmemiş yürüdümgeldi 1 saat hızlı hızlı aştım kendimi bakalım ama hafata sonu yine yalan oldu eşim yok kızla yürünmüyo
Kızlar günaydın. 67.6 kiloyum. Geçen haftaya göre 800 gr. vermişim.
Akşamüstü yine gelirim.
Bu sabah tartıldım. Kilom 61,9. Salı ver çarşamba 61,2 çıkmıştım ( Dünkü yediklerim ne çabuk yağa dönüştü bilmem. Bugüne etkileri var mıdır, bilmiyorum. Ya da salı ve çarşamba tartı yanlış tarttı.
canım sıkma canını olur öyle kaçamaklar ve içtiğin bir bardak suda kılonda artış yaratır yağa dönüştü diye üzülme öyle hemen yaga dönüşmez
İnşallah canım, sağol :) Bugün, yarın dikkat edeceğim. Bakalım fark olacak mı?