• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nasılsıznız bende buğün gec kalaktım kız geç uyandı ilk kez bende uyudum
yediklerim şimdiye kadar
kahvaltı 1 yumurta
ara yeşil cay
öğle yemeği 1 kabak dolma yoğurt corbası ekmak yok yinee
yeşil cay içeceğim birazdan temizlik yapmam gerekiyo ama hava kapalı cnm istemiyoo

geç kalkarak iyice dinlenmişsindir canım ))) beslenmen de iyi olmuş. Afiyet olsun

ben geldim
temizlik bitti şükür ben yorulmadım ama ne zaman bitecek diye bi telaş oluyor haliyle :))
kısır lafımı duydum ne :)) bende çok severim ama şimdilik almayayım kendimi toparlamam zaten zaman alıyo :((
bugün tartılmadım sabah klasik kahvaltı
ara 1 elma
öğle 1 kase çorba 2 yk bulgur pilavı ekmek yok :))
şimdilik ii gidiyorum bakalım
nac canım kola ve böreği saymazsak çok kötü değilmiş ama olan olmuş...
akşama bakalım artık :))
adcım canım saol temizlikten kurtuldum darısı yarın yapacağım pastaların başına... bu defa abartmayacağım çnk yapınca bende yiyorum :((
kociş gelsin alışverişe çıkacağız hepinizi öpüyorum

bu arada kendime dün çoook güzel bi bardak aldım
çok ince cam, uzun ve yine çok dar değil ama çok geniş de değil... ayyy çok severek aldım şimdi sıra çoook severek su içmekte :)) ölçmedim ama 400cc kadar sanırım gözüme öle geldi :))
bugün başladım temizliğe rağmen 2 bardak içtim ...merak ettim bi ölçeyim

selam kızlar pek fırsat bulamıyorum nete girmeye misafirler geldi tabi.offffff.offfff.bugün öğleden sonraki aramda yarım kase sütlaç yedim.az öncede yarım dilim börek yeşil çay ile.bu kadarcık kaçamaktan bişi olmaz sanırım.ama spor yok maalesef.bi kaç günde zor yapmam.inş.kilo vermem durmaz.yarın göreceğiz bakalım

arda 1 dilim ekmek 1 dilim peynir yarım domates bol yeşillik maydonoz dereotuu yedim emek sonrası
akşam yemeği türlü 3 kaşık 2 kaşık pilav kereviz salatası 3 kaşık
yürücem bakalım yazarım

kızalrnerdesiniz kimse girmemiş yürüdümgeldi 1 saat hızlı hızlı aştım kendimi bakalım ama hafata sonu yine yalan oldu eşim yok kızla yürünmüyo

selam kızlar pek fırsat bulamıyorum nete girmeye misafirler geldi tabi.offffff.offfff.bugün öğleden sonraki aramda yarım kase sütlaç yedim.az öncede yarım dilim börek yeşil çay ile.bu kadarcık kaçamaktan bişi olmaz sanırım.ama spor yok maalesef.bi kaç günde zor yapmam.inş.kilo vermem durmaz.yarın göreceğiz bakalım

Çok da yoruluyorsundur sen :(( Koşturmacanın arasında kendine de dikkat et canım.

arda 1 dilim ekmek 1 dilim peynir yarım domates bol yeşillik maydonoz dereotuu yedim emek sonrası
akşam yemeği türlü 3 kaşık 2 kaşık pilav kereviz salatası 3 kaşık
yürücem bakalım yazarım

Afiyet olsun canım. Harikasın :)))

kızalrnerdesiniz kimse girmemiş yürüdümgeldi 1 saat hızlı hızlı aştım kendimi bakalım ama hafata sonu yine yalan oldu eşim yok kızla yürünmüyo

Çok güzel yürümüşsün canım. Ben çaptan düşmüşüm. 45 dk falan anca yürüyorum. Yavaş yavaş 1 saate çıkaracağım artık :))
Ben de öğleden sonra ütü yaptım, sonra da özel derse. Az önce geldim ve 1 tane enginar yedim. Malum, bugün suçluyum :((((

Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, marul
Ara: 1 elma
Öğle: 3 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata (köfteyi 4 porsiyon yiyemedim, fazla geldi, geri kalanı akşam yedim)
Ara: -
Akşam: Pırasa yemeği, 1 porsiyon köfte, salata, yarım bardak süt (pırasa çok pirinçliydi, ekmek yemedim)
Ara: 1 elma

Yemek yanlışlarım: Bir tane arayı yiyemedim. Çok koşturuyordum, zaman kalmadı. Yoksa iştahım vardı yani.

Spor: 1 saat 10 dakika hızlı hızlı tempolu yürüdüm :lepi:

adcığım, çok teşekkür ediyorum, moral verdin. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?

Nachtigallcım keşke kola ve böreği yemeseymişin. Aç gidince öyle oluyor biliyorum. Yarına toparlarsın canım.

kızlar yarın erkenden evden çıkmak zorumdayım sabah erkenden kalkıp yazrım gitmeden öğlene kadar geleceğimiz şüpheli doktora gitcezde gelince yine bakarım topiğe

Kızlar günaydın. 67.6 kiloyum. Geçen haftaya göre 800 gr. vermişim.

Akşamüstü yine gelirim.

Bu sabah tartıldım. Kilom 61,9. Salı ver çarşamba 61,2 çıkmıştım :(( Dünkü yediklerim ne çabuk yağa dönüştü bilmem. Bugüne etkileri var mıdır, bilmiyorum. Ya da salı ve çarşamba tartı yanlış tarttı.

13.TAKIM 150. ETAP

ad1 ( 56.0 / / / % )
Nachtigall ( 61.7/61.9 /0.2 /-0,3% )
Nur_84 (75.8 / / / %)
emirel ( 59.8 // /% ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
CheGuevera ( 66.7 / / / % )
taylor ( 68.4 / / / % )
ethos ( 78.0 / / / % )
Ela ( 63.8 / 63.0 / 0.8 / 1.25 % )

13.TAKIM TOPLAM KıLO (426.2 / / / %)

Son düzenleme:
Bu sabah tartıldım. Kilom 61,9. Salı ver çarşamba 61,2 çıkmıştım :(( Dünkü yediklerim ne çabuk yağa dönüştü bilmem. Bugüne etkileri var mıdır, bilmiyorum. Ya da salı ve çarşamba tartı yanlış tarttı.

canım sıkma canını olur öyle kaçamaklar ve içtiğin bir bardak suda kılonda artış yaratır yağa dönüştü diye üzülme öyle hemen yaga dönüşmez

Back