• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dosbacığım uymaya çalışıyorum geçen perşeme günü gittim ama kadın çoğu şeyi cevaplaadı bön bön yüzüme baktı elektriğide iyi değil sevimsiz geldi birkere diyetisyen bence sıcak kanlı olmalı bilmiyorum artık gerçi çoğu şeyin cevabını biliyorum ama
diyete pazar günü başlayabildim ancak iki gündür ise sıfır kaçamağım var canım perşembe gidecemm bakalım spor yapamıyorum şuan sıkıntım ooo ama bugün başlayacam koşu bandım kızımın odasında onu yatak odasına koyabilirsem iyi olacak

canım benim ilk gittiğimde çok otorite idi ama senin önerdiğin çok sıcak kanlı...
önemli olan işini ii yapması
benimki hedefe ulaştırmadı ama kilo verdirdi
eşim ise her durumda hedefe yaklaşıyor kaçamaklarına rağmen :)) bende ayın 5inde gideceğim p.tesi günü... hem regl dönemim geçmiş olacak hem de havalar umarım daha ii olur da spor yapabilirim

daha az yemediğim için bugün diyete uyum sağlamakta zorlanıyorum :((
şimdi yeşil çayımı içtim
valizleri boşalttım çamaşır yıkadım bi de akşama yemek yaparsam benden kahramanı yok :))
buralardayım

selam kızlar. umarım herkesler iyidir bende iyiyim çok şükür.
çok uykum var.havanın rehaveti üstüme oturdu kaldı. bugün patromlarım yok ama babaları var malesef. az önce dışarı çıktıda yazayım dedim. topiğe giriyorum ama yazamıyorum. neyse buralarda olmaya çalışırım
bugün kötü beslendim. sabah yarım tost,öğlen pilav üstü kuru ve yoğurt yedim. akşamı hafif atlatmalıyım.

dosbacım hoşgeldin canım. nerelerdeydin unuttum. amaözlettin kendini.

hoşbulduk canım bende özledim valla...
iyiyim canım önce annemler geldi sonra ben onlarla memlekete gittim dün akşam evime gelebildim...diyet falan kalmadı 70.3 ü gördüm dün bugün tartılmadım
tekrar başladım diyete... ara vermek ii geldi ama kilolar kalmadan hemen kurtulmam lazım
bugün ii gidiyorum ...p.tesi dytsyene başlayacağım
biraz kilo vermeden dönmeyi düşünöüyorum ama buralardayım
sen nasılsın canım ??
işler yoğun sanırım... hava da güzel anlaşılan
burda hava hem yağışlı hem soğuk... bahardan kışa döndük yine :(( ama uzun sürmez inş.

günaydın bütün gün yoktunuz geldim gittim kimseler yok gece olunca siz geliyorsunuz bu seferde ben yokum

dosbacığım hoşgeldin canım anneler gelincce ister istemez kilolarda geliyor verirsin ama sana birşey sormak istiyorum balgatta bir hastaneden bahsetmiştin bu trioidlerle ilgili kardeşim iyi bir doktor arıyor tavsiye edebileceğin biryer varmı canım

Yarasa olduk biz canım )))))
Diyetin nasıl canım, ilerleyen sayfalarda 2 gündür yapabiliyorum demişsin. 3. Günden itibaren tam oturur ))))) bol şanslar canım

canım hamile olan kardeşim değil bekar kardeşimm de var
inşallah şifa bular

canım ya bebeğimiz bi tatlı bi tatlı sorma gitsin ama iki gün önce anne sütü genzine kaçmış boğuluyormuş iki defa olmuş çok aç sürekli emeyim istiyor anneside dayanamıyor veriyor doktora zor yetiştirmişler oksijen vermişler filmler falan temiz çıkmış allah korumuş kuzumu

Canım beniimmm. Geçmiş olsun. Kıyamam ben ona (((
nasılsınız kızlar
ben bğün 10buçuk gibi kahvaltı yaptım 1 biber 1 domatesten melemen yaptım 2 dilim ekmek doyurucu oldu simdide nesface içeceğim kız uyusa bi uyusa duş yapacağım sabahtan beri kız bırakmıyo ki kendime gelcem ama öğlen ne yiyeceğime karar vermedimm bakalım

Afiyet olsun canım. Ben de güneş yüzünü gösterdi mi hemen melemen isterim ))))
yemeğimi yedim geldimm
sabah ruttin kahvaltı
ara yarım çaybardağı süt 8 kuru kayısı
öğlen
1 kase çorba 2 dilim ekmek
patlıcanlı etli yemek az salata yağ çok koymuşlardı yiyemedim

1 litre suyumuda içtimm oh afiyet olsun bana birazdan yeşil çay içecemm
5 kaşık pilavım vardı onu yemedim pilav çok kötüydü onun yerine 1dilim ekmek yedimm 1 dilimde hakkım vardı oldu bana 2 dilim

Suyunu içmişsin ya, diyetin yarısını tamamlamış oldun )))
arada cağla yedim bir kase yararlı mızararlı mı bilmiyorum ondan mı nedir tokum

Canım 12 tanesi 1 porsiyon. Günde 3-4 porsiyon meyve tüketebiliriz, bu yüzden sorun yok. Biz de pazardan aldık yarım kilo ))) yaz meyvesi gibisi yok
bende 4 yk makarna üzerine çok az peynir ile yedim şimdi de yeşil çayımı içiyorum
su konusunda yine başarısızım :((

Su konusunda hep öyleyiz dosbik. Ben de daha yarım litre içtim. Gün bitecek yakında (((
selam kızlar. umarım herkesler iyidir bende iyiyim çok şükür.
çok uykum var.havanın rehaveti üstüme oturdu kaldı. bugün patromlarım yok ama babaları var malesef. az önce dışarı çıktıda yazayım dedim. topiğe giriyorum ama yazamıyorum. neyse buralarda olmaya çalışırım
bugün kötü beslendim. sabah yarım tost,öğlen pilav üstü kuru ve yoğurt yedim. akşamı hafif atlatmalıyım.

Canım, aslında yediklerinde bi şey yok da porsiyonları önemli. akşama telafi edersin. Sıkma canını ))
slm şekerler ben geldim
şu anda memleketteyim

Ne güzel, tüm aile birleştiniz. Sevgiler )))

Kızlar, bugünkü menüm de güzeldi sanırım. Öğleye doğru 4 kuru kayısı. Öğlen 1 enginar, 2 köfte, yoğurt ve r
1,5 dilim ekmek. Hava çok güzel. Eğer arkadaşımla buluşmasaydım yürüyüş yapardım. Yarın özel ders var. Bugün öğretmen arkadaş eşinin açıköğretim sınavı için yardım istedi. Eşi hiç bilmiyormuş. Ben de perşembe ve cuma diye atladım. Cumaya gerek yoktu ya. Bu hafta her gün dolu olmuş oldum. Yorulacağım (((( yürüyüş de yapamayacağım

aman nach canım canına yazık
alsaydı bir yardımcı kitap zaten bütün sorular ordan geliyorr 1 hafta çalışsa yeter yani 2 gün kalmış senin anlatmanlamı anlayacak hiç sanmıyorum
kızlar ben bişey yaptım hiç sormayın umarım doğru bişeydir ama artık yüzleşmem gereken bir durumdu bilmiyorum heran vazgeçebilirim

aman nach canım canına yazık
alsaydı bir yardımcı kitap zaten bütün sorular ordan geliyorr 1 hafta çalışsa yeter yani 2 gün kalmış senin anlatmanlamı anlayacak hiç sanmıyorum
kızlar ben bişey yaptım hiç sormayın umarım doğru bişeydir ama artık yüzleşmem gereken bir durumdu bilmiyorum heran vazgeçebilirim

Melzeyitim, sormayın dediğin için sormuyorum. Canım, bilmiyorum ama yüzleşmem gereken durumdu dediğine göre iyi bir şey yapmışsındır. Eğer doğru olduğuna inanıyorsan ve kalbin rahatsa vazgeçme derim ))) gönlünce olsun canımmm

nac canım evet su hep problemdi ama en azından bugün yeşil çayımı içtim 2 fincan
akşamda biberiye çayı içmeyi düşünüyorum
bugün benimde menüm ii gidiyor bakalım su hariç :(
akşam yemeğimi d yaptım çorba ve kabak :)) bu kadar ziyafetten sonra kabak ii gider diye düşündüm :))

ne güzel kabak yemeğini çok seviyorum ama neense ben güzel yapamıyorum siz nasıl yapıyosunuz kızlar
buarada ben yarım litre daha suyumu içtim yeşil çayımıda içtim
1 barda ksüt ve 4 kuru kayısı ve 1 dilim ekmeğe eşit bayat simit yedim bizim müdür sigara içiyor benim canım simit istiyor nasıl bir mantıksa benim bugün yemeğim var kızımd a ödevlerini bitirmiş olursa akşam yürüyüşe çıkarım onu arkadaşa bırakırım

ya heni diyorum ya biz ailecek iri kemikliyiz
ellerimiz ayaklarımız kocaman bide zaten ben yüzden veririm hemen kiloyu birazda ondandır
mesela hemileliken öncek pantolonum bile geniş oluyor
ama ben kafay koydum yeni hedefim 64
70 e nekadar uzak olursaokadar iyi olur

Gelmiş geçmiş olsun canım :)) Doğum günü için nasıl bir menü tasarladın :))) Bence tüm yaptıkların çok lezzetli olacak :))

:)))
çok teşekkürler
ya herşeyini kendim yaptım 2-3 çeşit kurabiye bide pasta akşam olduğundan yemekten sonra çok yenmeyeceği için fazla bişey yapmadım zaten kalabalık değildik bikaç arkadaş geldi okadar
ama pastalarımı çok beğendiler durun resmini koyayım

canım hamile olan kardeşim değil bekar kardeşimm de var
inşallah şifa bular

canım ya bebeğimiz bi tatlı bi tatlı sorma gitsin ama iki gün önce anne sütü genzine kaçmış boğuluyormuş iki defa olmuş çok aç sürekli emeyim istiyor anneside dayanamıyor veriyor doktora zor yetiştirmişler oksijen vermişler filmler falan temiz çıkmış allah korumuş kuzumu
oyy canım benim geçmiş olsun fındığa
annesine söyle birazdik emzirsin yani en az 45 derece yukarda olmalı kafası hem genzine kaçmaması için hemde kulak ağrısı olmamamsı için

ds301880533_100_1933.html

neyse ben yenek yapmaya gidiyorum telaşla düzgün resim çekilmemiş çok üzüldüm sadewce bu ikisi var malesef

selam kızlar nasılsınız bende dikkat ettim de kaç gündür yediklerimi yazmamışım.bugünden itibaren yine başlayayım yazmaya.beni motive edi,yor aslında yazmak.kalkınca 1 bardak ılık su ve 1 kuru kayısı kahvaltı geç oldu 11 gibi:2 dilim ekmek 1 pynir 3 zeytin bal çay sonra 1 elma öğlen patates kavurması 2 kaşık .sonra türk kahvesi içtim az şekerli.arada yarım armut .benim su sorunum yok çok su içerim normalde de o yüzden iyi oluyor.birazdan da akşam yemeği yiyeceğim.yeşil mercimek yemeği ve haşlama bakla yerim salata ile.spor maalesef yok.

Back