• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canlarım günaydın,umarım herkesler iyidir bende iyiyim çok şükür. kaçamaklarla dolu ama az yemeklerle geçen bir hafta sonundan sonra bugün dikkatli beslenmeye çalışmaya başladım,umarım bu hafta güzel olur.
sabah 3 dilim etimek ve kaşar peynir yedim,aslında kahvaltıyı daha güzel düşündüm ama geç kalkınca evde yapamadım bende aceleyle yanıma aldıklarımla kahvaltı ettim. vede saat 10 da yaptım kahvaltıyı.saat 1 gibi ara yapıp 2 gibi öğle yemeği yiyeceğim.bakalım planladığım saatleri en azından şu saat itibariyle tutturabilecekmiyim.

selam kızlar bu hafta artık daha da dikkat edeceğim ama çarşambadan itibaren yine misafirlerim olacak.ufffff.yediklerime dikkat etsem de spor yapamıyorum misafir olunca o moralimi bozuyor işte.

Günaydın kızlar. Sana da güzel pazartesiler Nachtigallcım.

Klasik kahvaltımı yaptım. Şimdi de elma yiyiyorum.

Nachtigallcım doğru söylüyorsun, temposuz yürümek bile etki ediyor. Bu sabah tartıldım ve 67.9 kiloyum hihoyyyt 400 gr. daha vermişim hihoyyyt

Tebrikler canımmmm. Fİlinta olacaksın filinta....

canlarım günaydın,umarım herkesler iyidir bende iyiyim çok şükür. kaçamaklarla dolu ama az yemeklerle geçen bir hafta sonundan sonra bugün dikkatli beslenmeye çalışmaya başladım,umarım bu hafta güzel olur.
sabah 3 dilim etimek ve kaşar peynir yedim,aslında kahvaltıyı daha güzel düşündüm ama geç kalkınca evde yapamadım bende aceleyle yanıma aldıklarımla kahvaltı ettim. vede saat 10 da yaptım kahvaltıyı.saat 1 gibi ara yapıp 2 gibi öğle yemeği yiyeceğim.bakalım planladığım saatleri en azından şu saat itibariyle tutturabilecekmiyim.

Planladığın saatlerde yemeklerini yiyebildin mi :)))))

selam kızlar bu hafta artık daha da dikkat edeceğim ama çarşambadan itibaren yine misafirlerim olacak.ufffff.yediklerime dikkat etsem de spor yapamıyorum misafir olunca o moralimi bozuyor işte.

Misafirlerin yatılı mı canım? Umarım bu hafta senin için daha düzenli geçer :)))

Canlarım, öğleye doğru 4 kuru kayısı yedim. Öğlen 2 köfte ve 1 enginar. Yanında 1 kaşık pilav. ! saat önce de dışarıdaydım, acıktım. Bir yağsız tost yedim. Artık akşam ekmek yemem

Alese bugün başvurdum. Artık ders çalışmak lazım. Bakalım..

evet canım ya.birileri gitti.çarşambadan itibaren diğer gruplar geliyor.haftaya kadar buradalar.gezdir yedir içir derken sana vakit kalmıyor.ee tabi bir de bebiş olunca.

evet canım ya.birileri gitti.çarşambadan itibaren diğer gruplar geliyor.haftaya kadar buradalar.gezdir yedir içir derken sana vakit kalmıyor.ee tabi bir de bebiş olunca.

Tempon yoğunmuş canım. Umarım beslenme düzenin alt üst olmaz. Dinlenmeye de vakit ayır canım benim :)))

spor yapamıyorum ya o beni üzüyor.kilo da veremeyeceğim böyle giderse.bu hafta regl de olacağım aynı zamana denk geldi

kızlar buğün hiç keyfim yoktu dün mangal carptı herhaldee:))) hep uykum vardı heryerleim ağrıyodu
spor yok ani buğün yarın inş havada bulutluydu bu hafta hedeflerim büyüktü inş yarı yoldakalmam bu hafta veremiyom artık sirkelisuyu yapınca iyi oluyodu unutuyom hep artık tel saatini kuruyım baliii diyorum gelelim benim buğün yediklerime fazlayedim haraket yapmadım düzensiz yedimmm off off saatler etkiledi sanırm
kahvaltı 1 domates peynir 4zeyti 2dilim ekmek
ara yeşil cayy
öğlen şalcalı spagetti 1 dilim peynir
ara dondurma 2 kaşık
akşam yemeği peynir 2dilim ekmek pırasa çiğ ekmekle yedimmm
nescafe içtim bide

biliyorum çok uzadı kusura bakmayın :((
annemler geldi bi ara girip okudum ama yazmadım
planlarım tutmadı annemlerle birlikte bende memlekete gittim biraz önce geldim evimeee:))
kızlar regl oldum dün ama 70.3 kilom :(( nasıl bu kadar oldum bilmiyorum :((
aslında biliyorum sınırsız yedim
adcım nac'cim sormuş ama uzun süre takıma dönemeyeceğim çnk yüzüm yok...
en azından kaldığım kilomla dönmeliyim
burdalardayım

spor yapamıyorum ya o beni üzüyor.kilo da veremeyeceğim böyle giderse.bu hafta regl de olacağım aynı zamana denk geldi

Canım, misafirlerin geliyor. Onlara ikram yapıyorsundur, illa ki senin de kaçamakların oluyordur. Yoğun olduğun için spora da vakit ayıramıyorsun. Üstüne regl olacağım diyorsun, vücunda ödem de vardır. Bu şartlar altında kilo verebilmen çok zor. Üstelik hiçbiri de seninle ilgili değil. Bence hayal kırkılığına uğrama, önce misafirlerin gitsin, regl şişin insin, sonra rejimine dört elle sarılırsın. Bu zaman zarfında kaçamaklarına dikkat et bence.
Moralini bozma canım, vereceğiz bu kiloları :))))
Sana tavsiyem canım, yedikerlini buraya hemen yaz, daha kontrollü olacağını göreceksin :)))
kızlar buğün hiç keyfim yoktu dün mangal carptı herhaldee:))) hep uykum vardı heryerleim ağrıyodu
spor yok ani buğün yarın inş havada bulutluydu bu hafta hedeflerim büyüktü inş yarı yoldakalmam bu hafta veremiyom artık sirkelisuyu yapınca iyi oluyodu unutuyom hep artık tel saatini kuruyım baliii diyorum gelelim benim buğün yediklerime fazlayedim haraket yapmadım düzensiz yedimmm off off saatler etkiledi sanırm
kahvaltı 1 domates peynir 4zeyti 2dilim ekmek
ara yeşil cayy
öğlen şalcalı spagetti 1 dilim peynir
ara dondurma 2 kaşık
akşam yemeği peynir 2dilim ekmek pırasa çiğ ekmekle yedimmm
nescafe içtim bide

Canım, büyük hedef koyma önüne. Hayal kırıklığına uğrarsın. Haftada 500 gr kilo vermek bile başarıdır. Yağlar zor gider. İlk zamanlarındaki başarılı kilo gitmelerinin de azalması gayet normal. İlk zamanlar hızlı gider, sonra yavaşlar. Canım, ethosa da dediğim gibi tüm yediklerini buraya yaz, kendini daha iyi kontrol edersin. Bugünhava da kötü, yapamadığın sporuna kafayı takma, ilerleyen günlerde 5 dk fazla yürüsen telafi edersin :)))
Spagettiyi ne kadar yedin? Çok yağlı yapmadıysan korkunç bir sonuc olmaz. Ahh, ben de dondurmaya dayanamıyorum :((( Belki light olanlarına ağırlık verebilirsin :)

amma cok peynir yemişimmm be baktımda zararlımı peynirr

Canım, peyniri protein olarak düşünmelisin. 1 porsiyon peynir 30 gr. O da 1 köfteye bedel.

yarın evimi temizleyip herşeye baştan başlıyorum
çok abarttım biliyorum yediklerimi inanın belki son 6 ayda bu kadar toplamda kaçamak yapmamıştım
regl nedeniyle tatlının dibine vurdum
neyse anltamayayım zaten belli yediklerim
sizleri çok ii gördüm paylaşım biraz azalmış ama kilo vermeniz süpeerrrr :nazar:
hepinizi tebrik ediyorum

bu arada doktora gittim tiroid hormanum normale dönmüş umarım daha hızlı kilo veririm son 5 aydır çok düzenli çalışıyor :))

Canlarım, öğleye doğru 4 kuru kayısı yedim. Öğlen 2 köfte ve 1 enginar. Yanında 1 kaşık pilav. ! saat önce de dışarıdaydım, acıktım. Bir yağsız tost yedim. Artık akşam ekmek yemem

Alese bugün başvurdum. Artık ders çalışmak lazım. Bakalım..

Akşama yemeğinde 5 kaşık kabak yedim. Şimdi de çilek yiyorum. Dün pazarda bulduk, şu anda pahalı. Az aldık :)))

Canım çok sağlıklı beslenmişsin. İki gündür çok güzel besleniyorsun, tebrikler.

Meyveyi yemekten önce veya en az 2 saat sonra yiyin derler ama bu çilek, ahududu ve böğürtlen için geçerli değilmiş. Diğerlerinin aksine bu üç meyve midede mayalanmıyormuş. O yüzden yemekten hemen sonra bile yenebiliyormuş. Mevsimi gelse de bol bol yesek.

Ales için iyi çalışmalar canım.

bu arada doktora gittim tiroid hormanum normale dönmüş umarım daha hızlı kilo veririm son 5 aydır çok düzenli çalışıyor :))

Hoşgeldin dosbacım. Çok kaçamak yapmışsın ama bir molaya ihtiyacın vardı. Diyetten yıprandım diyordun. Şimdi motive olmuş olarak tekrar başlarsın. Öyle ara verip başlayınca ilk birkaç gün zor oluyor ama sonra toparlıyor insan. Tiroidinin normale dönmesine çooooook sevindim :dance: Diyetmiş kiloymuş onlar nasılsa yoluna girer, önemli olan sağlık.

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, salatalık
Ara: 2 elma
Öğle: 3 porsiyon tavuk, çorba, salata, 1 d. ekmek, 1 b. süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 2 porsiyon köfte, salata, yarım b. yoğurt
(öğlen hem çorba hem ekmek yediğim için akşam ekmek yemedim)
Ara: 2 elma

Spor: Yok ama az da olsa temposuz yürüdüm.

taylorcum haklısın canım molaya ihtiyacım vardo herşeyin başı sağlık...
bu arada gözümden kaçmadı senin adına çok sevindim herşey gönlünce olsun canım
sen gayet ii gidiyorsun devamını en güzel şekilde getirmen dileğiyle
çok yorulmuşum şimdi çıkıyorum
görüşürüz hepinize ii geceler kızlr

Back