spor yapamıyorum ya o beni üzüyor.kilo da veremeyeceğim böyle giderse.bu hafta regl de olacağım aynı zamana denk geldi
Canım, misafirlerin geliyor. Onlara ikram yapıyorsundur, illa ki senin de kaçamakların oluyordur. Yoğun olduğun için spora da vakit ayıramıyorsun. Üstüne regl olacağım diyorsun, vücunda ödem de vardır. Bu şartlar altında kilo verebilmen çok zor. Üstelik hiçbiri de seninle ilgili değil. Bence hayal kırkılığına uğrama, önce misafirlerin gitsin, regl şişin insin, sonra rejimine dört elle sarılırsın. Bu zaman zarfında kaçamaklarına dikkat et bence.
Moralini bozma canım, vereceğiz bu kiloları :))))
Sana tavsiyem canım, yedikerlini buraya hemen yaz, daha kontrollü olacağını göreceksin :)))
kızlar buğün hiç keyfim yoktu dün mangal carptı herhaldee:))) hep uykum vardı heryerleim ağrıyodu
spor yok ani buğün yarın inş havada bulutluydu bu hafta hedeflerim büyüktü inş yarı yoldakalmam bu hafta veremiyom artık sirkelisuyu yapınca iyi oluyodu unutuyom hep artık tel saatini kuruyım baliii diyorum gelelim benim buğün yediklerime fazlayedim haraket yapmadım düzensiz yedimmm off off saatler etkiledi sanırm
kahvaltı 1 domates peynir 4zeyti 2dilim ekmek
ara yeşil cayy
öğlen şalcalı spagetti 1 dilim peynir
ara dondurma 2 kaşık
akşam yemeği peynir 2dilim ekmek pırasa çiğ ekmekle yedimmm
nescafe içtim bide
Canım, büyük hedef koyma önüne. Hayal kırıklığına uğrarsın. Haftada 500 gr kilo vermek bile başarıdır. Yağlar zor gider. İlk zamanlarındaki başarılı kilo gitmelerinin de azalması gayet normal. İlk zamanlar hızlı gider, sonra yavaşlar. Canım, ethosa da dediğim gibi tüm yediklerini buraya yaz, kendini daha iyi kontrol edersin. Bugünhava da kötü, yapamadığın sporuna kafayı takma, ilerleyen günlerde 5 dk fazla yürüsen telafi edersin :)))
Spagettiyi ne kadar yedin? Çok yağlı yapmadıysan korkunç bir sonuc olmaz. Ahh, ben de dondurmaya dayanamıyorum
(( Belki light olanlarına ağırlık verebilirsin :)
amma cok peynir yemişimmm be baktımda zararlımı peynirr
Canım, peyniri protein olarak düşünmelisin. 1 porsiyon peynir 30 gr. O da 1 köfteye bedel.