• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nac cnm buğün evdeydik eşim işteydi 4 geeldiyemek yedik kız uyudu akşam oldu cnm yarın mangala gideceğiz bakalım inş fazla abrtmam
bğün yediklerim
kahvaltı peynir, zeytin,2 dilim ekmek ,domates,2 tane küçük sosis
ara1 dilim dondurma 4kaşık anca
öğlen karnıbahar haşlama,1 kepce mercimek corası yarım dilim ekmek
ara yeşilcay
akşam tavuk corbası 1kepce,2 tane fırında köfte,patates fırında , 1 dilim ekmek
aratürk kahvesi kraker yemeği düşünüyorum açıkırsam

geldim gittim kemse yok kimede yazmamış bişey ben biraz bişey yedim ekmek arası 2 dilim kadar hafta sonu kaçıyoo ne kadar tutsamda

nac cnm buğün evdeydik eşim işteydi 4 geeldiyemek yedik kız uyudu akşam oldu cnm yarın mangala gideceğiz bakalım inş fazla abrtmam
bğün yediklerim
kahvaltı peynir, zeytin,2 dilim ekmek ,domates,2 tane küçük sosis
ara1 dilim dondurma 4kaşık anca
öğlen karnıbahar haşlama,1 kepce mercimek corası yarım dilim ekmek
ara yeşilcay
akşam tavuk corbası 1kepce,2 tane fırında köfte,patates fırında , 1 dilim ekmek
aratürk kahvesi kraker yemeği düşünüyorum açıkırsam

Hava ısındı, her yerde dondurma görür olduk :)) Dondurmaya hiç dayanamıyorum :((((
Cumartesi evdeymişsin ama bugün bol bol gezersin canım :))) Fala kaçırma mangalları :))))

geldim gittim kemse yok kimede yazmamış bişey ben biraz bişey yedim ekmek arası 2 dilim kadar hafta sonu kaçıyoo ne kadar tutsamda

Oy oy oy :)) Ekmeğin arasında ne vardı şekerim, ayıptır sorması :))))))
Ben de maalesef akşam 9 gibi makarna yedim :((

Kızlar, günaydın :)))
Canım, hiç kahvaltı yapmak istemiyor. Az önce 1250 gr meyveli yoğurt yedim. 2 saat tutar sanırım beni. Eşim de uyanmış olursa kahvaltımı onunla yapmak istiyorum :)))
Hepinize iyi pazarlar

günaydın kk nişn enayıf bayanları nasılsınız
biz iyi sayılırız kızızm epey toparşadı yarın doğum günümüz var
pastayla felan uğrerasıcam bugün
kızızma güzel bir pastayapmayı düşünüyorum
yediklerime gelince
dün dikkat ettim ama sonra1 dilim kek yedim
2 kilom kaldı
herkes verme ruh gibi olmuşun desede ben kendimi duba gibi hissediyorum yanlarım yüzünden heralde

kızlar merhaba,

hepinizi çok özledim umarım herkes iyidir. Geçen hafta bugün canım arkadaşlarım geldi ikisini de çok sevdim, zaten 40 yıldır tanıyor gibiydim. Fotoğraflar bende boş vakit buldum şimdi ekleyeyim dedim ama makine yok. Dün arkadaşlarımız gelmişti ankaradan bütün gün dışarıdaydık eşim foto çekti bol bol, onda kalmış makine o da nöbete gitti. Yarın eklememeye çalışırım.

inanılmaz yoğun bir dönemdeyim kızımı anneanneye yolladım çalışıyorum. öpüyorum herkesi.

adcığım şuan birinci gibi görünüyoruz ama çoğu takım listesini vermmedii kızlar bu haftada 6.takım birinci biz ikinciyiz kesinleştii

Geçen hafta 3., bu hafta 2. olduk, inşallah haftaya 1. oluruz :) Ama veremeyenler de üzülmesin. Sonuçta dereceye girdiğimizde bu çok iyi kilo verdik anlamına geliyor diye seviniyoruz. Herkes çok güzel kilo verse ve sonuncu olsak ben yine sevinirim. Sonuçta amaç zayıflamak ve bunu yaparken birbirimize destek vermek.

saat 5de diyetisyene gidiyorum bakalım ne olacakkk eğer uymazsa gitmeyecemm

İnşallah güvendiğin bir diyetisyen bulursun.

gözünaydın canım. bol bol hasret giderirsiniz inşallah..

canım dün en son yazmamdan snra bende siteye giremedim malesef. ikinciliğimizi tebrik ediyorum. melzeyit diyetisyenemi başladı amanın haberim yok,süpeeerrrr kaydirigubbakcemile2 bende tebrik ediyorum canımın içi. ya bu yaz istediğimiz kilolarda olsak ne güzel olur ama.
nachticim canım çok sağol hayatım ama insan ister istemez böyle hissediyor. bu böyle olmıcak zaten bu haftadan itibaren düzenli gitmek istiyorum kesinlikle desteğinizi bekliyorum. canım sınavlardan pek anlamadığım için ales sınavı nedir bilemiyorum ama inşallah herşey istediğin gibi olur hayatım.
bende bu sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek eşliğinde sıkı bir kahvaltı ettim. hala tokum anlayacağınız.
ya birde kızlar ben bu kahvaltı işini biraz geç yapayım diyorum. sabah erken uyandığımız için 7-7.30 arası kahvaltı yapıyorum bazen bakıyorum saat 10 gibi acıkmış oluyorum işyerime en azından kahvaltımı getireceğim saat 9 gibi kahvaltı yapacağım yada 9.30 gibi. nasıl olur bilmiyorum ama deneyeceğim.zor olursa evde kahvaltıya devam yok benim gerçekten bir diyet listesine ihtiyacım var. bir araştırma yapayım en iyisi.

Benim diyetisyenin verdiği liste dışında birkaç katı kuralı var. Uyandıktan sonra 1 saat içinde kahvaltı yapılmalıymış ve öğünler arasında en fazla 3-4 saat olmalıymış. Yine de sen bilirsin.

Canlarım, öğleye doğru 1 muz yedim. Öğlen yarım kaşarlı tost veee az önce 1 magnum yedim :((((

Ya canım acaba muz kan şekerini hızlı yükseltip hızlı düşürdü de o yüzden mi canın çekti? Yediklerini yazıyor musun? Diyetisyen böyle birşey istedi mi? Çünkü bazen ne yediklerini inceleyip ona göre listeni düzenliyorlar.

yediklerime gelince
2 kilom kaldı
herkes verme ruh gibi olmuşun desede ben kendimi duba gibi hissediyorum yanlarım yüzünden heralde

Canım herkes öyle diyorsa çok mu zayıfladın acaba? Gerçi bakıyorum beden kitle endeksin 23.4. Bu rakama göre çok zayıf olmaman lazım, normal olman lazım. Normal kategorisinin zayıfa yakın bölümünde de değilsin. Umarım yüzün çökmemiştir.

Bir de bence kalmak istediğimiz kilonun bir iki kilo altına inmekte fayda var. Arada kilo alıp verme payı bırakmak için. O zaman hep güzel oluruz.

kızlar merhaba,

hepinizi çok özledim umarım herkes iyidir. Geçen hafta bugün canım arkadaşlarım geldi ikisini de çok sevdim, zaten 40 yıldır tanıyor gibiydim. Fotoğraflar bende boş vakit buldum şimdi ekleyeyim dedim ama makine yok. Dün arkadaşlarımız gelmişti ankaradan bütün gün dışarıdaydık eşim foto çekti bol bol, onda kalmış makine o da nöbete gitti. Yarın eklememeye çalışırım.

inanılmaz yoğun bir dönemdeyim kızımı anneanneye yolladım çalışıyorum. öpüyorum herkesi.

İyi çalışmalar canım. Kolay gelsin.

İştahım birden açıldı. Kaç gündür kendimi yemeye zorluyordum, iştah birden açılınca fena oldu tabii. Cuma günü çok fazla yedim. Çok kaçamak yaptım. Ama dün hiç yemek hatam olmadı. Diyetisyenin listesine tam uydum. Ne eksik, ne fazla.

Spor yapamadım. Ama hareketliydim. Uzun uzun yürümem gerekti. Ama kalabalık yerler olduğu için tempolu olmadı. Yani spor sayılmaz ama bu kadarı bile farkediyor kızlar. Dün sabah tartılmaya korkmuştum, bu sabah tartıldım 63.3 kiloyum, Cuma sabahına göre 100 gr. vermişim.

kızlar merhaba,

Canımm, fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum :))) Dün harika eğlenmişsiniz anladığım kadarıyla :))))
Çalışmalarında da kolay gelsin cnaım :))))

yediklerime gelince
2 kilom kaldı
Gelmiş geçmiş olsun canım :)) Doğum günü için nasıl bir menü tasarladın :))) Bence tüm yaptıkların çok lezzetli olacak :))

İştahım birden açıldı. Kaç gündür kendimi yemeye zorluyordum, iştah birden açılınca fena oldu tabii. Cuma günü çok fazla yedim. Çok kaçamak yaptım. Ama dün hiç yemek hatam olmadı. Diyetisyenin listesine tam uydum. Ne eksik, ne fazla.

Spor yapamadım. Ama hareketliydim. Uzun uzun yürümem gerekti. Ama kalabalık yerler olduğu için tempolu olmadı. Yani spor sayılmaz ama bu kadarı bile farkediyor kızlar. Dün sabah tartılmaya korkmuştum, bu sabah tartıldım 63.3 kiloyum, Cuma sabahına göre 100 gr. vermişim.

Açılır tabi iştahın şekerim, moralin düzeldi ya :))) Huzurumuz, keyfimiz yerinde olsun da açlığımızı kontrol altında tutalım cnaım benim :))) Yakında toparlarsın :)
Canım, magnum istemem kan şekerimle ilgili değildi, taömamaen pisboğazlığımla ilgiliydi :)) Dondurmaya hiç dayanamam. Günde 3 öğün yiyebilirim. Neden magnumu tercih ettim, çünkü beğendiğim dondurma yoktu :)))

Canlarım, gayet görgüsüzce kahvaltı ettim. 1 simit, 1 parça peynir ve melemen. Sanırım şimdi mide fesadı geçiriyorum :((( Birazdan eşimle çıkacağız, önce pazara gideceğiz. Sonra da yürüyüşe... Sanırım birazdan çatlayacağım :(((

Merhabalar, eve yeni geldim sayılır. Enginarı ocağa koydum, size bi bakayım dedim :) Eşimle bi yürüdük ki sormayın. Hava da çok güzeldi. Sonra, eşim acıktı, ben de onunla birlikte 4 köfte yedim.Acıktığımdan değildi ama iki yemek arası çok uzun olmasın diye yedim. Akşam da enginar yer, günü kapatırım :)

bende buğünsabah klasik kahvaltı + omlet
öğlen 1dilim ekmek 1 köfte
akşam mangal 6tane felan küçük kanat salata 1 bardak kola

selam kızlar.cumadan beri misafirim vardı az önce onları gönderdim.o yüzdende bir türlü giremedim.fazla kaçamak yapmamaya çalıştım ama dün 2 dilim pizza yedim ve kahve içtim.maalesef.ama bugün telafi ettim büyük çoğunlukla.

Canlarım, gayet görgüsüzce kahvaltı ettim. 1 simit, 1 parça peynir ve melemen. Sanırım şimdi mide fesadı geçiriyorum :((( Birazdan eşimle çıkacağız, önce pazara gideceğiz. Sonra da yürüyüşe... Sanırım birazdan çatlayacağım :(((

Canım sadece simit biraz çok olmuş (4 dilim ekmeğe denk geliyor), diğerleri normal bence.

Merhabalar, eve yeni geldim sayılır. Enginarı ocağa koydum, size bi bakayım dedim :) Eşimle bi yürüdük ki sormayın. Hava da çok güzeldi. Sonra, eşim acıktı, ben de onunla birlikte 4 köfte yedim.Acıktığımdan değildi ama iki yemek arası çok uzun olmasın diye yedim. Akşam da enginar yer, günü kapatırım :)

Köfte ve enginar, ikisi de diyete uygun bence. Afiyet olsun.

Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, salatalık, domates
Ara: 2 elma
Öğle: 2 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir,
Akşam: 3 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salatalık, yarım b. süt

Spor: Yok. Ama temposuz yürüdüm.

bende buğünsabah klasik kahvaltı + omlet
öğlen 1dilim ekmek 1 köfte
akşam mangal 6tane felan küçük kanat salata 1 bardak kola

Elacım, benim diyetisyen normal kolanın çok kötü olduğunu söyledi. İçindeki şeker çok fazlaymış. Bilgin olsun. Bana önerdiği bir bardağa pekmez koy, üztüne soda ilave et demişti. Tuhaf tabi. Ya da diyet kolayı tercih etmeye çalış canım :))

selam kızlar.cumadan beri misafirim vardı az önce onları gönderdim.o yüzdende bir türlü giremedim.fazla kaçamak yapmamaya çalıştım ama dün 2 dilim pizza yedim ve kahve içtim.maalesef.ama bugün telafi ettim büyük çoğunlukla.

Bence de telafi edersin canım. Bir kere yapılmış kaçamaktan bi şey olmaz :))

Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, salatalık, domates
Öğle: 2 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir,
Akşam: 3 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salatalık, yarım b. süt

Spor: Yok. Ama temposuz yürüdüm.

Temposuz yürüme hiç yürümemekten iyidir canım :))

Dün öğlen Osman Müftüoğlu televizyona çıktı. Her gün en az 35 dk yürümek gerekiyormuş. Dakikade 100 adım atmak lazım dedi.

Günaydın kızlar. Sana da güzel pazartesiler Nachtigallcım.

Klasik kahvaltımı yaptım. Şimdi de elma yiyiyorum.

Nachtigallcım doğru söylüyorsun, temposuz yürümek bile etki ediyor. Bu sabah tartıldım ve 67.9 kiloyum hihoyyyt 400 gr. daha vermişim hihoyyyt

Şimdi evde değilim ticker'ımı düzenleyemiyorum. Eve gidince yapıcam. Uçağım yolun yarısını geçti :dance:

Back