• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bhr cım sanada iyi çalışmalar canım kolay gelsin. umarım herşey güzel gider. öpüyorum canım.

bu sendromu hep yaşıyoruz melzeyitim.
geçen haftada 3. olmuştuk.bu hafta kaçıncıyız ki. neyse açıklanınca öğrenirim artık.

ethoş canım inşallah oluruz hayatım bende baya dişimi sıkacam bu hafta,birkaç gr vermeye çalışacam. onun yollarını arıyorum. :hulya:

adcığım şuan birinci gibi görünüyoruz ama çoğu takım listesini vermmedii kızlar bu haftada 6.takım birinci biz ikinciyiz kesinleştii

Son düzenleme:
ay çok güzel yaa.sevindim ama
bende verseydim kilo belkide 1.olacaktık. bak üzüldüm şimdi. kusurabakmayın kızlar.

Yarın ablama kavuşuyorummmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2alkisalkisalkishihoyyytsırnaşık şey:sm_cool::dance::teytey:

Canlarım, dün akşam siteye kesinlikle giremedim :((( Sanırım bugün sorun olmaz. ıkinci olmuşuz, herkesi tebrik ediyorum. Melzeyitim, seni ayrıca tebrik ediyorum. Diyetisyene başlaman süper olmuş. ıncecik, filinta olacaksın :))))
Adcım, geçmişte üzgün olduğunu yazmışsın, canım, bu konuda asla böyle bi şey hissetme, biz bir takımız. Ama kendin için kilo vermeye başla canım. Bu yaz senin yazın olsun :)))))
Canlarım, ales sınavına girmeye karar verdim. Buna dün karar verdim. Hazır, foruma da giremiyor iken deneme testi çözdüm. Sözelim fena değil. Ama matematiğe çalışmam lazım. Mat 1 den sadece 3 doğru çıkarabildim :((( Tabi normal, matematiği en son 1989 da gördüm. Çok matematik yapmama gerek yok 10 tane yeter. Konuları belirledim. Eşime falan anlattıracağım artık :))) Bu arada diyete de devam.
Kahvaltımı biraz kaçırdım. 2 dilim ekmek, peynire ek olarak 1 yumurta 3 parça sucuk.
Öğlen telafi edeceğim artık.
Sizlere yazmayı özlemişiim. Dün yazamadım ya :(((

Şimdi sizlere kurallarımızı tekrar postalıyorum.
Bu kurallara bir tane daha eklemek istiyorum. Katılım daha çok olacak. Bu hafta forumda sorunlar oldu, tabi bu da katılımımızı etkiledi ama ne kadar çok burada bir araya gelirsek takımca o kadar iyi kilo veriyoruz. Bireysel kilo vermek değil takımcak kilo vermeliyiz. Ethos, ad ve ben birazcık geride kalmışız. Destek bekliyoruz :))))))

13. TAKIM KURALLARI
kural 1. kızartma yok
kural 2. yemekten sonra sadece 1 adet meyve yenebilecek
kural 3. haftada en az 3 kez spor 30 dk da olsa yapılacak
kural 4. 3 kupa yeşilçay gün içinde içilecek (yeşil çay içemeyen başka bitki çayları da
içebilir)
kural 5. ekmek 3-4 dilim
kural 6. pilav ve makarnayla beraber ekmek yemek yok
kural 7. şeker yok tatlı yok ( tatlı ihtiyacı meyvelerden )
kural 8. 3 ana öğün 3 ara öğün olacak
kural 9: günde en az 1,5 litre su içilecek
kural 10: akşam 6 dan asonra yemek yenmeyecek. Yemek için eşler beklenmeyecek :)) (biraz sert gibi oldu) Gece sadece meyve ve su serbest
kural 11: Takıma katılım arttırılacak. Yapıcı eleştirilerle birbirimize destek verilecek.

Diyetisyene giden arkadaşlar doktorlarının dediği doğrultuda beslenecek.

Yarın ablama kavuşuyorummmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2alkisalkisalkishihoyyytsırnaşık şey:sm_cool::dance::teytey:
gözünaydın canım. bol bol hasret giderirsiniz inşallah..
Canlarım, dün akşam siteye kesinlikle giremedim :((( Sanırım bugün sorun olmaz. İkinci olmuşuz, herkesi tebrik ediyorum. Melzeyitim, seni ayrıca tebrik ediyorum. Diyetisyene başlaman süper olmuş. İncecik, filinta olacaksın :))))
Adcım, geçmişte üzgün olduğunu yazmışsın, canım, bu konuda asla böyle bi şey hissetme, biz bir takımız. Ama kendin için kilo vermeye başla canım. Bu yaz senin yazın olsun :)))))
Canlarım, ales sınavına girmeye karar verdim. Buna dün karar verdim. Hazır, foruma da giremiyor iken deneme testi çözdüm. Sözelim fena değil. Ama matematiğe çalışmam lazım. Mat 1 den sadece 3 doğru çıkarabildim :((( Tabi normal, matematiği en son 1989 da gördüm. Çok matematik yapmama gerek yok 10 tane yeter. Konuları belirledim. Eşime falan anlattıracağım artık :))) Bu arada diyete de devam.
Kahvaltımı biraz kaçırdım. 2 dilim ekmek, peynire ek olarak 1 yumurta 3 parça sucuk.
Öğlen telafi edeceğim artık.
Sizlere yazmayı özlemişiim. Dün yazamadım ya :(((

Şimdi sizlere kurallarımızı tekrar postalıyorum.
Bu kurallara bir tane daha eklemek istiyorum. Katılım daha çok olacak. Bu hafta forumda sorunlar oldu, tabi bu da katılımımızı etkiledi ama ne kadar çok burada bir araya gelirsek takımca o kadar iyi kilo veriyoruz. Bireysel kilo vermek değil takımcak kilo vermeliyiz. Ethos, ad ve ben birazcık geride kalmışız. Destek bekliyoruz :))))))
canım dün en son yazmamdan snra bende siteye giremedim malesef. ikinciliğimizi tebrik ediyorum. melzeyit diyetisyenemi başladı amanın haberim yok,süpeeerrrr kaydirigubbakcemile2 bende tebrik ediyorum canımın içi. ya bu yaz istediğimiz kilolarda olsak ne güzel olur ama.
nachticim canım çok sağol hayatım ama insan ister istemez böyle hissediyor. bu böyle olmıcak zaten bu haftadan itibaren düzenli gitmek istiyorum kesinlikle desteğinizi bekliyorum. canım sınavlardan pek anlamadığım için ales sınavı nedir bilemiyorum ama inşallah herşey istediğin gibi olur hayatım.
bende bu sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek eşliğinde sıkı bir kahvaltı ettim. hala tokum anlayacağınız.
ya birde kızlar ben bu kahvaltı işini biraz geç yapayım diyorum. sabah erken uyandığımız için 7-7.30 arası kahvaltı yapıyorum bazen bakıyorum saat 10 gibi acıkmış oluyorum işyerime en azından kahvaltımı getireceğim saat 9 gibi kahvaltı yapacağım yada 9.30 gibi. nasıl olur bilmiyorum ama deneyeceğim.zor olursa evde kahvaltıya devam yok benim gerçekten bir diyet listesine ihtiyacım var. bir araştırma yapayım en iyisi.

bu arada herkese günaydın . iyi tatiller.
KARAMANLIM HOŞGELDİN CANIM
Şeniz a.s.

merhaba arkadaşlar dün diyetisyene gittim ücretini ödedim ama işte aması var kafamdaki sorular cevapsız kaldıı ben biliyodum demek istemiyorum ama biliyodum işte yok çorumda işin iyi yapan yok neyse bu ay ücretini ödedim artık devam edecem çok bişey değil ama bakalım iddialı kuştu 4 ile 6 kilo dedi imkansız bence ama bakalım ve vermem gereken 20 kilodan bahsetti bakalım neler olacak

ne yedim
5zeytin
2 dilim ekmek
1kk peynir
çeyrek çay kaşığı bal
domates
yağda yumurta 1 kaçtane sucuk

ara 1 çay bardağı süt
1 mandalina yarım elma

az kızımdan kalan yumurta
şimdi hamsi tavaya davetliyim nasıl yiyeceksem artık
akşam çiğ köfteye davetliyim hayırlısı bugünüm sabote oldu şimdidenn ama diyetisyeni sevmedim

canım dün en son yazmamdan snra bende siteye giremedim malesef. ikinciliğimizi tebrik ediyorum. melzeyit diyetisyenemi başladı amanın haberim yok,süpeeerrrr kaydirigubbakcemile2 bende tebrik ediyorum canımın içi. ya bu yaz istediğimiz kilolarda olsak ne güzel olur ama.
nachticim canım çok sağol hayatım ama insan ister istemez böyle hissediyor. bu böyle olmıcak zaten bu haftadan itibaren düzenli gitmek istiyorum kesinlikle desteğinizi bekliyorum. canım sınavlardan pek anlamadığım için ales sınavı nedir bilemiyorum ama inşallah herşey istediğin gibi olur hayatım.
bende bu sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek eşliğinde sıkı bir kahvaltı ettim. hala tokum anlayacağınız.
ya birde kızlar ben bu kahvaltı işini biraz geç yapayım diyorum. sabah erken uyandığımız için 7-7.30 arası kahvaltı yapıyorum bazen bakıyorum saat 10 gibi acıkmış oluyorum işyerime en azından kahvaltımı getireceğim saat 9 gibi kahvaltı yapacağım yada 9.30 gibi. nasıl olur bilmiyorum ama deneyeceğim.zor olursa evde kahvaltıya devam yok benim gerçekten bir diyet listesine ihtiyacım var. bir araştırma yapayım en iyisi.

Canım ales yüksek lisans ve üniversitelerde ingilizce öğretmeni olmak için geçilmesi gereken bir sınav. Kafamda bir, iki proje var ama hepsi havada. Matematiğe çalışmam lazım. Çok olmasa bile gene soru çözmek gerek. Pazartesi sınava başvuracağım. Sonrası hayırlısı bakalım..
Canım, bence kahvaltı saatinle fazla oynamaman daha iyi olur. Karın acıktığında kahvaltıyı yapmak lazım. Öğle yemeğinden önce mutlaka ara öğün yapmak lazım. Yani, toplam 6 öğün yemek gerek. Kilolar belki daha yavaş gider ama kalıcı gider.
Benim diyetisyenin verdiği porsiyonları tekrar yazayım canım. Eğer istersen bu porsiyonlarla ilgili değişim listesini de e-postana gönderirim.
Tahıl, ekmek, nişastalı yiyecekler için günde 7 porsiyon; sebze 2 porsiyon; meyve 3 porsiyon; et ve et ürünleri 4 porsiyon; süt-yoğurt 2 porsiyon; yağ 3 porsiyon.

Kızlar, diyetisyenin verdiği değişim listesini isteyen olursa gönderebilirim.

kimse girmemiş
herkes geziyo herhalde

Hava güzel ya canım, herkes kendini sokaklara atmıştır. Sanırım sen de bu saatlerde sokaklardasındır:)))

merhaba arkadaşlar dün diyetisyene gittim ücretini ödedim ama işte aması var kafamdaki sorular cevapsız kaldıı ben biliyodum demek istemiyorum ama biliyodum işte yok çorumda işin iyi yapan yok neyse bu ay ücretini ödedim artık devam edecem çok bişey değil ama bakalım iddialı kuştu 4 ile 6 kilo dedi imkansız bence ama bakalım ve vermem gereken 20 kilodan bahsetti bakalım neler olacak

ne yedim
5zeytin
2 dilim ekmek
1kk peynir
çeyrek çay kaşığı bal
domates
yağda yumurta 1 kaçtane sucuk

ara 1 çay bardağı süt
1 mandalina yarım elma

az kızımdan kalan yumurta
şimdi hamsi tavaya davetliyim nasıl yiyeceksem artık
akşam çiğ köfteye davetliyim hayırlısı bugünüm sabote oldu şimdidenn ama diyetisyeni sevmedim

Canım, kafandaki soruları yazsana. Bilgimiz var ise yanıtlarız :))
Bugün diyetin sabote oluyor desene :))) Sen içine sinmese de diyete devam et canım. Sonunda sen kazanırsın :))

Back